get up, get down

Vaknade 2 idag, solen sken och det var +30 i solen. Jag gick till nedrevåningen och skulle äta men så ringde telefonen som var i övrevåningen och de var mixu som ringd men han laga på när jag svara, skicka meddelande åt han och fråga vad han vila, sedan skicka siic och meddelande på samma gång. Vi sku fara till en gräsplan i roparnäs eller e de i melmo?! nå whatever.
Hadd planera att gå ut i solen och sola men dit for den idén sedan när jag sku fara ut med stiina, mixu, renko och vili. Och det gjorde int nått heller för solen for direkt i moln.
När vi kom till planen så hann vi int vara där nå länge fören det börja regna. Nåh, det regna, sluta, regna och sluta.

Var där i en timme kanske?! och sedan for vi med stiina till henne.
Senare kom vi hit, vi sku si vad jag sku sätta på mej på lördag. Sen så for vi till hutskis gräsplan med mellu. Int va vi där heller så länge men en stund och så for vi bara hem, och där var min dag :)

Två arkiv bilder♥

0:26

For till bgs för att "fa imot" siic och robin, körde till stan. For till mäkken och när vi var klara där så ringd jaskari sådär passligt och vi for bakom hese och for med han och teppo till stenhagas cittare (hehe) och tillbaka till stan. Gick i nå butiker och sedan satt vi typ 1½ timme ute i solen på bänkarna och körde till sandviken.

Var kvällen där och chilla. Senare körde vi till ropanäs och vänta på att lassi och nån annan sku komma dit, prata en stund och så for di och kom efter en stund tillbaka igen. Var också via lidl för att köpa limsa.

For sen till siics, chilla där också, sedan testa jag att locka hennes hår de de blev nice :) 11 for jag hem, är supertrött ska fara tidigare och sova än de senaste dagarna (veckorna).

IDAG borde det bli +23, man får väll hoppas dedå. Har bara regnat och blåst i en vecka nu så solen sku få kom nu.

sooommarlov, solen skiner skönt

Vårfesten som man int kan kalla för nån fest va otroligt onödig. Det tog en halvtimme?!?!
Och vad gjorde vi? lyssna när nån prata och så fick ettorna och tvåorna stipendie and that's it.


Alltså jag har inget att seja, allt står helt tomt? Skriver senare när det ploppar upp nått i huvudet.


priima

Halv 1 idag var jag i kyrkan med andra hjälpledarna, det tog ungefär 1½ timme!? gick därifrån till ungdomsbyrån och åt tårta och drack saft. Tillslut fick alla en ros och nu är jag färdig utbildad till hjälpledare =)

15:25 for jag hem, hoppa direkt i duschen. Laga mej färdig och for via stiina och via mellu och in till stan med mixu, renko & vili. Satt i hese från början men vi blev utskickade sedan :D och gick till rewell center och satt där bara och prata. Sedan for vi till mopoparkeringen och var påväg att fa, men sedan for alla andra medan jag och mellu for till mäkken och åt.

Där var en så äcklig gubbe. Han åt hamburgare, och han hadd klotta JÄTTE mycket på kinden och mungiporna men han fortsatt att äta och äta och aldrig torka bort de. Sedan hadd han sallad i famnen och hål mellan benen på sina jeans...

Sedan körde vi bara hem.
Trodd jag sku få panik och stress, hade ingen aning vad jag sku sätta på mej imorgon till vårfesten men sedan kom jag på att jag har en svart tunika. Sen fick jag värsta skoproblemen men hitta någå mammas skor och tog dom, så nu är allt lugnt. HUH!

back home

Hadd en SUPERKUL resa med minina. Som tur for jag ;) Didär 5 timmarna då vi träna gick snabbt, bussresan till åbo gick JÄTTEsnabbt, känndes som man sku ha sutti i bussen 2-3 timmar bara.
Vi for med minibuss. Bussresan hem var bäst :) haha den känndes jättelång men bara bra, skratta jätte mycket :) qs e jätte söta :)

Bilder kommer senare när jag orkar sätta in dom nu är jag trött.

Bilden hör int alls ihop med texten


off to turku >


Ha en bra dag, det ska jag ha :) Hörs kanske på kvällen/natten

tre låtar som väcker otroligt fina minnen


MT EDEN DUBSTEP - STILL ALIVE

,


MT EDEN DUBSTEP - SIERRA LEONE

&


WHATCHA SAY DUBSTEP REMIX

under the coconut tree

Jahapp, vad har jag gjort idag? jep inget. Städa int heller för mamma sovd och vila int väcka henne. Var nu på kvällen till abc för att köpa lite mat till åbo imorgon. De som har missat ska jag ska imorgon på sk. minipäivät med miniorer runt om finland och föreningens egna, ska vara där och träna dom. Bussen far 7 från stadshuset och kommer samma dag hem på kvällen.

Ska kanske se nån film ennu och sedan sova. Big day tomorrow.

random bild

solen, var e du?

Har int sett solen på en vecka i vasa och inte heller varma dagar. Okej sett solen sådär snabbt men int att den sku ha stanna för en hel dag. Var e alla varma dagar? Blir ju aldrig sommar :(
Det bara regnar och blåser från esteris rumpa :(


hei missä oot?

Provet... de gick int så bra. Men bättre än senast iallafall jag skrev de. Hoppas på iallafall att bli godkänd nu.
Skrev provet i en timme, satt mest och tänkte än att jag skrev. Nåååh men nu kan man seja att jag påriktit har sommarlov. Vårfesten är på måndag, och jag har et stoooooooooooooort problem. Nån som kan seja mej vad man ska sätta på sej när jag går på ettan? Fint eller mindre fint!?!? (då man går i yrkes)

Dagens schema är öppet, ingen aning vad jag ska göra idag. Eller borde städa rummet iallafall det bara flyger med damm här.

Sku aldri byta bort honom, int ens för miljoner euro!


müde

Var ca. 5 timmar i seinäjoki och vad kom jag hem med? garn, paljetter, band och övredel av bikini.
Var üüüüber trött efter de och i bilen. När jag kom hem gick jag raka vägen till sängs och sovde i 1½ timme. Och for sedan på träning. Körde först till roparnäs plan men där hade de träningar så vi körde till orrnäs's painisali och tänkt ha träningar där men där var det jätte liten plan så vi for till mtv.

Var i ett hörn och stunta. Träningarna gick överraskande bra fast alla hade en helt ny grupp. Eller kanske int riktit alla men de flesta. VI E BÄST♥

Halv 9 sluta tränignarna och vi lämna med jannika, stiina och mellu dit och härja.... Nemen kul hadd vi.
Sedan tappa ja min favorit örhänge :( Stiina hitta direkt låset till örhängen men det tog en stund fören jannika hitta örhänge, var typ överlycklig, mina favoritörhängen.

Halv 10 for vi hem. Nu ska jag läsa lite på provet och har laga en början på sk. "vänskapsarmband" men den blir ganska liten och int så fin heller :/ Ser GANSKA amatörig ut, och surprise när det är första gången jag gör sådan?

AT THE MOMENT


mamma: nyt tulee ylistaro, nyt paska haisee! (:D:D)

27 kilometer ennu


0941

Vakna idag 8, gjorde mej färdig på en halvtimme och körde iväg till skolan med musik i öronen. Vi var 3 stycken från vår klass som var där, vi prata lite om praktiken och vårfesten, det tog int ens en timme så fick vi fa redan hem. (WÄWÄWÄWÄWÄÄÄ!)

Kom hem kvart över 9 ungefär. Mamma for just till massören (haha stavning?) Och jag fick en idé att joo vi har med tåg till seinäjoki för en dag ennutill då klockan e så lite. Men mamma tyckt vi sku fara istället med bilen för det blir billigare. Mamma tveka först lite men vi sku sedan se när hon kommer hem, men hoppas verkligen att vi far så jag också får lite växling på dethär livet och annars också då klockan är först 09:45.

Senare idag har vi uteträningar för hutski är stängd.

jag avskyr mina lockar :(

naamakalat

Enligt mej så va de jätte roligt att spela boboll. Var där ungefär 3 timmar kanske?! Mitt lag blev tvåa av fyra lag.
Tack till iron & steel.

Jahapp nudå? läsa lite på prov och se på dagens salkkarit som jag missa.

13:16

Vaknat 11 idag, tänkte gå ut och ta sol men förståss så går solen i moln just. Och nu är det bara massa moln där ute och sku int förvåna mej om det sku börja regna. Börjar bli lite fittig på dethär regnet.

Ikväll har vi lite annorlunda träningar, nämligen vi ska spela baseball med iron och steel om vädret tillåter, HOPAPS.

Ska gå ut en sväng säkert snart, orkar int sitta inne nuuu, ifall det kommer regn.

toukokuu, täysi leffakuu

Idag sovd jag till 11. Gjord mej färdig för att fara till skolan och äta och anmäla mej till omtagningarna, ska skriva "trycksaker" prov på fredag kl. 10. HAHA vi skrev detdär provet i augusti eller september förra året och jag blev underkänd så nu först skriver jag om det (y) helt okej.

Sen körde jag till borgare och hälsa på massa elever och läraren. Skratta igen som vanligt, och har saknat didä fjantarna där. Körde hem med lillnicke och stiina. NU läser jag på provet och försöker förstå nått av de, och borde ennu söka 5 svar.

nordic open, part 2


nordic open, part 1

Orkar int skriva mycket. Är supertrött, men tävlingarna gick bra för laget :) femte bäst i norden av 11♥ och de var rolig resa.
Bilderna får beskriva resan bättre.
Igårnatt känndes de som jag skulle ha fått en ny/gammal människa till mitt liv igen, och det känndes overkligt och otroligt bra. :):) Var även och träna mina små idag. Jag och krista var trötta efter resan så de blev lite annorlunda träningar, qs och lithium träna tillsammans så janina drog träningen för båda lagen samtidigt. I slute av träningen byggd vi en liten bana åt dem.
Jag har ingen aning om jag ska till skolan imorgon eller int. Skicka e-post till min lärare men tror knappast han svarar så ääää. Men om han int svarar så far jag int.


NU är klockan 1:48, och jag har ingen skola fören torsdan, gonatt:)

IMORGON!


NORDIC OPEN, LYCKA TILL IRON♥♥
Snart ska jag fara till stan, så blir inga inlägg före söndan.

set me on fire

ÄÄÄ! Imorgon blir det nerkörning till vanda med bästa iron. 12 tiden ska vi träffas vid torget och stunta i en timme. 1 tiden åker bussen iväg. Vi ska alltså till Nordic Open (nordiska tävlingarna)

Jag har ångest att vad jag ska packa med?! jag tävlar ju inte är för gammal att tävla i junior-serier. Det är så lite som jag ska packa att det blir mycket. (what?!) TÄVLINGSBILJETTEN ÄR VIKTIGASTE AV ALLT !!!!!

MAT borde jag ta med som jag int har!!

På morgonen regna det som fan. Var GENOM våt då jag kom till praktiken. hade regnar igenom min huppare också, så var blöt i ca. 4 timmar. Sedan var det sol när jag körde hem. Fast det regna mycket så var jag glad. Jag sjöng hela vägen till stan alltså jag hörde på musik och därför var jag glad. Alltså musiken e min medicin!

Borde överföra bilder på datorn så jag har int så myki extra bilder på kameran. Och varför tycker jag att jag babblar hela tiden massa onödigt?! dunno, men vill ennu seja att sista dan idag på praktik denhär terminen HÄRLIGT.

Imorgon kommer KANSKE en snabb inlägg före vi far.

2217

HUh. Praktik 9-15. Imorgon äntligen sista dan. Efter praktiken for jag hem, for på balkongen och fota med min zoomobektiv haha, innoistuin!

Sen for jag iväg till alskat. Väntade i 10min före nån kom. Tyckt de va lite onödigt att fara dit, gjord ju typ inget. Det var bara jag och andré där. (Y) jess vilken priima hjälpledarteam.
Kvart över 7 for jag därifrån till träningen och for dit halv 6.

Snart ska jag springa till duschen och så småningom sova♥

Håller på förresten att göra rosetten till tävlingarna :)

20.5, 12:00ska iron vara på torget och stunta före vi far till vanda. haha B there

>

Nu till alskat med konfirmander sedan till träning. Ifall ni har inget att göra mellan 19-21, så kom till hutskis skola för att se på vårt järngäng ;) alltså iron

skylten till vanda11:42

Gillar sånahär dagar när denhäre arbetsplatshandledaren säger åt mej att jag får sluta efter maten och att jag är lite längre en annan dag. Ifall inte läraren kommer idag hit och kollar så slutar jag 12. Och har även 2 jävla dar kvar här och sedan får jag fa till skolan igennnn! jaaaa.

hur många guppor finns det i en golf boll?

Tänkt på de ni :)

MM KULTAAA


tack iron

Hade über rolig kväll. Var med laget till rax. Satt där i kanske 2 timmar. HAHA sedan då det var bara jag, stiina, mellu, meeri, jossu och jannika kvar så börja personalen klaga och se på oss. Sedan då vi for sa vi bara "työn iloa, synd att ni måst jobba och int ser fin-swe matchen. Sedan börja honde tanten klaga åt oss. Börja altt seja att vi kommer med lage dit och äter att de va ingen "yksityisjuttu" och hon vet vilket lag vi e och föreningen, och att hela vår lag lider plus att hon har alla personuppgifter. Men hahaha de har hon int alls. soooooooo sad.

Sedan for vi på torget och gjorde stunter en stund och for hem:)

NU: FINLAND - SVERIGE FINAL.


why i smile

När jag ser ut från mitt fönster, börjar jag tänka på Danmark förra åre UNGEFÄR denhär tiden när jag var där. Vi hade sådan otur att det regna varje dag. MEN när jag ser ut genom mitt fönster kan jag för det mesta se grönt. I Danmark var ALLTING grönt. Träden, gräset och ja. Det var fint. Då var vi hos min mammas kusin i Alleröd (tror jag det var.) I sommar kommer jag att besöka Danmark igen, denhär gången Köpenhamn. 


plus att det var ennu två gånger grönare i danmark

tröjorna jag kom hem med ifrån variska


Alla tränare fick sånahär! storgillar


Lithiums tröjor (dom jag tränar)


lagets tröjor

NÄSTA VECKOSLUT♥ synd bara att jag e fö gammal att tävla :( och att komma ens in på hela området var tävlanderna finns. Så jag befinner mej i läktaren

blue


Jag gillade!

Resultatet:
1. Azerbaijan (hur man ens stavar de)
2. Itlay (?) tror jag
3. Sweden

RÄTTA om jag har fel
Jag är int intreserad av eurovisionen men av någon andledning såg jag på det?! men uk var bra och sverige.

lördags bilder
Lithiums nya tröjor

Bilderna kommer lite hullerombuller! :)

#64

Om 12 timmar befinner jag mej vid variskas skola.
For hämta kartonger, glitter, paff, stjärnor och lim. Gjord skyltar tills imorgons uppvisning, blev faktiskt helt nöjd.
Nästa inlägg blir först på kvällen imorgon. Hold on then

Sen ska jag och siic förresten göra JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTE stor "Vaasa, wcv (iron)" skylt till nordic open som är nästa veckoslut i vanda. äääää-ä-ää-ä-ä-ä-ää !

Ser på finland - ryssland och det är sista erän och finland leder 1-0 och nej fan va finland gjord FINT mål.


haha edit: 2-0
HAHA, edit: 3-0, nästan direkt efter 2-0

fedagen den 13

Hmm. Har haft en lyckad dag hittils inget har hänt. Men klockan är först halv 12 såååå.
Snart far jag och äter och sedan slipper jag kanske två timmar tidigare härifrååååån! :D WIIII. fredagfredagfredag♥

HAHA SNÄLLAAAAA

Jag vetint hur jag lyckas ALLTID att skriva fel i alla inlägg :D I förra inlägge hade jag skrivit mamma istället för matta?! vafan, hur lyckas man?

eikä sun tarvi vastata

huuuuuh, äntligen får man andas ut. Gold träningarna var inga normala träningar. Vi var hela 6 stycken och gissa vad vi gjorde? 80 rosetter på en timme. ;)
Och iron träningarna gick helt okej, hade ingen matta för den är vid variska skolan (pga. uppvisningen på lördag) och jag lyfte idag bake för jossu slipper int på variska och joska som ska lyfta iställtet för henne var int idag på träning så då var jag där.
Saknar lite min tid som bake. Det är ju så enkelt och roligt! Kanske tillochmed roligare bak än på sidan.

Huhhuh och imorgon ska jag göra på skyltar och klippa små stjärnor. Känner på mej att det kommer att bli litegrann stressig dag. Ennutill då jag int vet vilken tid jag slutar imorgon.

HAR ÄVEN LÄRT MEJ IDAG ATT GÖRA ROSETTER OCH LYCKADE SÅNA! :) happyhappy

stressad och bråååååådis

ääääää. Efter praktiken for jag och hämta såndär "arpavoittoja" till variska, vetint vad det är på svenska. Men nu ska jag byta kläder och far till stiiiiiiiiina och sedan gold träningar och efteråt egna. NU HEJDÅ ETT INLÄGG FRÅN KÖKET IGEN!


varför alltid tunga?!?!


1735

NU e sommarn här kan man väll seja. Sluta halv 3 från praktiken och körde direkt hem.
Börja genast räfsa bakgården och satt sedan upp trampolinen med pappa.

Instalera just ny virusprogram, nu har man då skyddat 94 dagar framåt :)
Och om 15minuter far jag iväg på iron träningaaaar♥
Idag har det varit +22 i skuggan:) härliga tider.
Sitter för tillfället i köket, lite omväxling

ge mej nu direkt

Tumblr_lkx5lztaof1qjv852o1_500_large
Tumblr_lkwtqb6cou1qczr0to1_500_large
Tumblr_lkwtsbecmj1qgepd8o1_500_large
Tumblr_lkvu05ndww1qd0oyoo1_400_large DETHÄR KALLAS KÄRLEK
Tumblr_lcgqt9nrgt1qb666so1_500_large
Tumblr_lklbi8syb11qe4iixo1_500_large
Tumblr_lki26bpsa01qex9z2o1_500_large
Tumblr_l7l66fgrkw1qzb1oxo1_1280_large
Tumblr_lkn4r9hc1g1qdd4t7o1_400_large
50841b82000d9c6b4d736054_large
Så fort jag har chansen ska jag göra själv :)

inspiration

Fick majl av nita att jag och krista slapp som tränare till minipäivät 28.5 för några dar sedan. Vi skulle hitta på en dans till miniorerna som innehåller en hopp. Och jag har kommit igång med en dans, men den är inte färdig. Hoppas bara den e int för svår för dem.

hihi


"eikä, mä sain sittekki 7 oikeen lotos"

Fick sluta idag på praktiken 12 för de hade int riktit någting att göra åt mej, så e väll imorgon längre.
For till skolan och åt och sedan hem. När jag kom hem satt jag direkt på bikini och gick på balkongen för att sola. Satt där i två timmar och nu har det lämna sträck från bikinin :)


Bilderna är från veckoslutet.

16. Why you love cheer

Det är så mångsidigt. Int som fotboll att man springer efter bollen från ena sidan till andra eller som ishockey. I cheerleading gör vi akrobatik, stunter (lyft, lyfter människor), hopp, dans och även ropar :)

Jag kan int riktit beskriva men cheerleading är så bäst, gör mej glad (ast) . När jag mått som sämst har jag orkat endå fara på träningen och under träningen får det mej att glömma ALLT annat.

Känslan när vi är så bra och allt går. För att få vara med domdär människorna, attityden, lagandan♥

sidvisningar

Igår pga. nångting?! då inget syndes på min blogg hade jag 129 sidvisningar och idag har jag haft 103. JASSÅÅÅÅ

jaaaaaaaaaaaaaaaaa

my blog is back! halleluja. Kännt mej ganska ensam utan bloggen faktiskt :o
Men nu är det måndag igen (tyvärr). NU har jag 8 dar kvar på praktiken, helvete va skönt.

Ja, jag vetint rikti vad jag ska skriva om då det var så länge sedan senast. haha typ igår?! Men anywaaaay.


!!!!!!!!!!

Administratören säger

  • Vi har haft driftproblem under helgen som nu är lösta, för er som fortfarande har problem så hittar ni information och lösningar på problemen här: -

Vi beklagar detta och tackar för ert tålamod.


morsdag

Grattis på morsdagen igen mamma♥


tack för helgen♥

Har haft jätte lyckad veckoslut :) Och mamma blev jätte glad för blommorna :):):) hihihi
Våra egna träningarna blev inställda för det gick så bra när vi uppträdde i botniahallen och för det är morsdag så var bara och träna lithium.

Stiina kom slute på träningen och såg på, sedan for vi nästan utanför vilis hus för att "sola" :D:D eller vi vänta egentligen på vili mixu & renko. Eller dom kom och sa hej och hejdå ungefär :D
Och vi börja köra hem.
15. How long have you been cheering

Nu på sommaren 8 år :)


1:15

SÅ skönt att ha fått sova länge idag :) Vakna halv 2. Kvart före 3 ungefär for jag iväg till botniahallen för att uppträda med mitt lag, det var nån evenemang för barn, såndär olika sporter. De var rikti trevligt faktiskt. Uppvisningen gick jättebra. En stunt kom ner, annars SÅ bra.

For därifrån via neste då siic sku tanka, men de blev att vi lämna lite längre dit. Vetint vad som hadd hänt men polisen och ambulansen var just där brevid och myki människor med mopon så vi lämna dit och såg på det med siic och jossu. Efter en stund for siic och vi lämna med jossu ennu.

Nå tillslut for vi och vi for via mej till s-market i gamlis för att se om vi hitta blommor tills idag till morsdagen men där fanns int rikti nått men vi köpte morsdagskort. For igen via mej till plantagen var vi köpte rosbukett. Och körde sen hem.

Jag åt och for sedan till Vili. Där var stiina, jenna, vili, mixu, renko och lanttu (haha jag kan tänka er att namnen säger inget iallafall int de flesta). Efter en stund där klockan närma sej halv 8 (tror jag) for jenna hem, och vi lämna dit ut (som dom var när jag kom). Vi bara prata lite och spela innebandy på gatan. Haha de va aaaaskul:D

Senare på kvällen när finland - danmark matchen hade börjat var i fortfarande och spela på gatan. Och senare for renko hem. Runt 11 tiden for vi till roparnäs mutu för att äta med siic, mixu, vili och lanttu. Pojkarna åt kebab och jag och siic dela på en pizza. HAHA hadd en SÅ askul och lyckad dag och kväll. Senare fick vi veta att Finland vann♥
Och förresten när vi gick mot pizzerian så känndes det helt som sommarlov. Sommar, sena sommarkvällar, bra sällskap, ingen stress, kväll, myggor! jaaa exakt :) Som tur har man sommarlov om ca. 2 veckor. CAN'T BELIEVE

Sedan börja jag och siic köra hem till gamla vasa. Hade svin kallt när vi kom ut med sedan när vi börja köra hemåt hade jag int alls kallt. Och jag uuuuuuuundrar hur det kommer sej att jag och siic har fortfarande int ennu krocka ;) idag också körde vi så hårt det gick och laga blinkerserna åt olika håll och vingla på vägen och körde på andra sidan OCH tuta från roparnäs till gamlis. hahaha det är för roligt! :D:D

När jag kom på gården råka mamma vara just där och hon fråga mej om jag tuta galet och mycke och jag bara svara skrattande joo :D haha hon hade hört det och det var iallafall en halv kilometer från det.

Idag är det även söndag och morsdag. Mamma får av mej som sagt ett kort och blommor :)
Har träningar också från 15-19 i roparnäs.
Tre första bilderna är jasmys
7.5 026
7.5 012
7.5 015

Där va någå bilder från idag :) eller egentligen igår.
Jag vill ha en makro objektiv till födelsedagen, ääääh och sådan som jag vill ha kostar 297€
Canon Objektiivi EF 50mm f/2.5 Compact Macro

because i was serious but you don't

Tumblr_lj5q4k3sms1qfv7yjo1_500_large
Tumblr_laaj67e31z1qa8n1to1_500_large

14. Who was your first cheer coach

Sanna & Karo

Karo här i vänster som håller i påsen och Sanna som står brevid i röd huppare :)

-

Trodde min dag sku bli bra men nej, enda bra att jag sluta 12.
Nujust ser jag på tyskland - finland, blir att sitta hemma igen

13. Your favorite celebrity cheerleader

Hmm, egentligen så har jag ingen favorit "kändis" cheerleader. Men kiara nowlin e ju sjukt bra (som alla cheer extreme flickor är) men en som alla i Finland borde känna igen (av cheerleaderna alltså) är Mija Schrey som är typ finlands bästa, sejer vi iallafall ;) Ni som inte vet ännu, HON som vann vm guld i partnerstunt tillsammans med Mika Pennanen.
Henne gillar jag


09:00 - 21:00

Har varit busy nu i 12 timmar. Praktik från 09:00 - 17:00, var hemma i 15minuter och körde iväg till roparnäs för att ha träningar med laget gold i en timme, efter det hade jag egna träningar från 19-21. Och nu är jag fri.

TVÅ plus tills imorgon (hittils)
+ att det är fredag imorgon
+ jag slutar efter 12 imorgon.

Hahmhahm

hähäähä! Dagen i praktiken gick ovanligt snabbt, jag älskar dendär fiilisen när klockan är 14:55, och när man går ut genom dörren och känner fiilisen att JESS, dagen avklarat och en dag mindre igen :) only 12 days left.

De har lovat +20 till söndag och att det blir sommar nästa vecka :) HAPPY och att det kommer bli jätte varma dagar nästa vecka :) Nåh, hoppas det då. Har blivit på led på iskalla blåsten.

mina fräknar börjar komma fram =)=)=)


12. Your favorite cheer movie

Jaaa-a ingen aning :) men de e väll just dihär bring it on. Har ingen favorit av dom, men väntar på bring it on 5 att komma ut.

Alltså vad sku jag göra utan cheerleading!? :o som tur har man träning idag♥

om 9 minuter

Far jag till skolan och äter

11. Your proudest moment in cheer

haha de första jag tänker på är mina pokaler jag fått inom vår förening, som på julfest när vi delar ut pokaler till årets duktigaste tränare osv :)

Annars är de stoltaste minnet då jag klarat av något jag inte trodde jag skulle klara av.

mut en silti osaa lähteä


Kännt mej extra dukti på praktiken idag :) hähähä
Sluta idag 14:45 körde hem på ca. 10-15 min, har gjort nytta (?) :D och är nöjd och glad nu.
Siic kommer hit snart sedan 20:00 - 21:30 gold träningar.


not my day

Idag (igår, klockan är över 12) var det nog int min dag at all. Jag försovd mej, kom en timme försent till praktiken, allt gick int som det skulle på praktiken heller, blev nästan överkörd av en bil, tänkt falla två gånger med skotern pga. blåsten, klotta på mina byxor, har spillt vatten två gånger på mej och spillt vatten på datorn. och hohhojaaa.

Nångting positivt iallafall att finland vann mot latvia :)
Och nu ska jag sov sova. Och vi hoppas att jag INT försover mej igen imorgon, gonatt :)

kieli on kaveri


10. Your cheer pet peeve

hmmm, Sådär direkt hatar jag inget inom cheerleading, men typ att värma upp som att springa runt salen och sånt. Och ja, vissa attityder om man e sådär att "joo orkar int, vill int, måst vi?!" och att man kommer till träningen ansikte fel väg osv.

(bilden har inget att göra med texten)


20:20

Jaa-a jag vetint vad jag ska seja om, vappen den var både bra och dålig!
Men idag första maj, var i stan med siic, jenna & ane och en stund med lassi.

Befann oss i stan ungefär halv 2 och for hem en 6 tiden. Känndes int alls som att vi sku ha vari så länge i stan :)


haha! :D Lassi e bland di snällaste pojkkompisar jag kännerDär var lite bilder från idag, di 4 sista bilderna e från igår före akkun tog slut på kameran :)

Klockan är ju int mer 20:20, men här under tiden har jag hunnit vara i bastun, se två två avsnitt salkkarit, föna håret, smörja ansiktet och laga mej färdig till säng och ladda upp bilderna :)

WOHOO, har 14 dagar kvar på praktiken, motsvarar två veckor, snälla två veckor kan ni gå SÅHÄÄR snabbt?

RSS 2.0