jag har ett yrke!!

Det är officiellt nu! Jag är medie assistent! Det kommer ta evigheter förrän jag fattar de. När min klass skulle upp på scen skaka mina ben av skräck, mitt hjärta bultade snabbt innan vi gick upp, jag var så rädd för att falla i trapporna men jag klara det.
Fick även två rosor av mamsen♥ Med suverän fiilis körde jag till stan med anna, jem och ina på. Via amarillo på en drink till August för att äta sista måltiden tillsammans. Imorgon ska det ennu festas tillsammans och sedan splittras vår klass :(
Dagen gjorde när massa random människor gick förbi och sa grattis :) jag är #glad

solbränna!!

Har int haft tid/orka att vara på datorn. Har första gången i år vari på beachen och solat. Eller egentligen har jag int sola mycket ens utan gjort allt annat. MEN HAR SÅDANNA SJUKA SOLBRÄNNOR ATT DET ÄR INT KLOKT!
För någradar sedan brände jag hela framsidan och nu bak, eller nacken, HELA armen och en liten del av ryggen. Och beachen kallar imorgon igen. Jag-tror-jag-dör! Imorgon ska jag på skribaträff med andra hjälpisar och planera lite lägret. En vecka på alskat igen, HÄRLIGT!
 
Har ingen nät på min egen dator så ni får inga nya bilder heller via kamera nu.
Tre dar kvar till yrkesexamen!! SHIT jag är nervös, kan int tro att denna dag kommer.
ig bilder från x antal veckor

VAKA!!

Sista dagen med klassen, kommer sakna vår konstiga klass så sjukt myki :(
Och mac datorerna, jag sku gärna ta den hem, jag har mitt halva liv på denhär datorn och nu ska allt rensas :( 
Njut av de härliga egobilderna under senaste tiden!

ANVÄND HÖRLUROR

Alttså dehär e så creapy och jag i alla fall skrek några gånger och kunde int höra med hörluror till slut. FYFAN :D men så jävla cool
 

DNRFJHTEAHREIWJGEWNG V jag är typ glad

Sommarfiilis som fan! jag vill ha sena sommarnätterna redan med super sällskap! jag har en sån fiiiiilis!!
 
Igår tog jag första gången i år sol i bikini och som resultat röd ansikte och bröstkorg :D
Alltså jag fattar int att jag blir färdig och att jag int kommer mer gå i denhär skolan och med klassen, tre år har gått för snabbt! Jag vågar int gå ut i den farliga världen :D

SOMMAR!

Lyssna på låten och tänkt på följande punkter!!
 
 
-Sena sommarkvällar
-spontana fester/skojheter
-nattsimmning
-roadtrip
-sommarstuga
-vattenkrig
-solning
-grillning
-bra musik
 
 
 

JAG ÄR FÄRDIG!

SHIT. vilken härligt känsla, jag har gjort alla mina arbeten som krävs. JAG BLIR FÄRDIG I ÅR!!! Det har verkligen lönats att sitta i skolan 8-10h.
Min klänning har också kommit och den är härlig!!! Ska sy in den lite annars är den perfekt.
 
Veckoslutet i heinola gick bra, var sur över att i vasa var det som varmast och i lahtis var det mulet och molning hela veckoslutet, fastän det var varmt!! Man kunde vara på natten bara med tröja. 
 
Hoppas på att solen är kvar då jag kommer hem, för jag har int sola en endaste gång pga. att har suttit i skolan till kvällen :):):):):):):)):):):):)

S-T-R-E-S-S-!-!-!!!

Hejhoo, rubriken sejer allt. Har varje dag suttit efter skolan kvar för att jobba. Det känns som att jag jobbar och jobbar men endå int får nått gjort.
NU borde jag ha två uppgifter kvar och båda har jag börjat redan på (!)
 
Imorgon var tanken att inte fara alls till skolan för jag ska på skolning till vierumäki hela veckoslutet, men jag måst nog komma! Vilket betyder ännu mer stress.
Nåja blir som vanligt att sitta här till kvällen och göra allt färdigt, medan solen skiner som bäst ute. Fuck this shit

ovanför är tagen tidigare idag, och undre är tagen för nån minut sedan.

16:03

Satt igår i skolan till 6, jobbade sk. onödigt när jag märkte att jag hade översatt text från en hemsida som är ursprungligen från wikipedia och man får int använda wikipedia som källa och märkte det först i efterhand. Jess..
 
Nu är klockan fyra och jag har jobbat som en tok att hinna bli klar med typ allt. Men nej! Har ennu en massa att göra hemma tills morgon dagen. Men nu ska jag kurisa iväg till roparnäs.

:)

ungefär såhär ser jag ut nu just. (bilden dock några veckor bakåt). Är rastlös och kan inte kocentrera och jag har en massa jobb att göra :( tre-fyra arbeten som ska vara klar på två dar. För min del sitter jag väll här till klockan fem.
 
I helg hade vi föreningens våruppvisning som varje år. I helhet gick det bra. Mammorna var helt super :) och mina juniorer med.
Vi gjorde programmet två gånger igenom med egna laget för att första programmet var k-a-t-a-s-t-r-o-f!! :D vetint riktigt vad som händ annat än alla var helt out. Men fiilisen i andra programmet var så bra! fyfan vad vi e bra.
 
♥ "KAIKKI ON MENNY"

motivation sökes!!

Jag undrar vart min motivation har farit. Har fortfarande int lust med nångting och orkar int göra nått. Kom igen, jag vill vara glad igen och orka göra nått också. Summer be nice.
 
Slutarbeten har lämnats in och jag har endast tre veckor kvar, sorligt om man tänker.
Men min stress har int slutat, har ennu en massa jag ska göra på tre veckor och jag fattar int hur tiden ska räcka till.
 
Jag har först just börja reagera på min ordföljd att hur jag skriver. Jag e tvåspråkig och skriver ordföljen finskt, vilket jag först för några veckor sedan har fått höra första gången, efter det har jag börjat tänka på jätte mycket hur jag skriver och har kommit till den slutsatsen att jag kan int skriva svenska :D Det är helt sjukt och jag e piff.
 
ig bilder, mawsii

Helsingfors

♥Resan till huvudsaden för fyra veckor sedan var oavsett en lyckad resa, sovde den natten tre timmar och vaknade efter klockan fem för att söka oss till järnvägsstation och sitta i tåget i 4 timmar och sedan vara pigga i skolan. Resan var värd allt! :D

today is the day

Denna dag har jag väntat på länge! :D nämligen ishockey vm! 
 
Som jag berättat har jag en massa stress med slutarbetet, och det närmar sig nu verkligen.
4 veckor kvar och jag blir förhoppningsvis färdig! Men på massa sorligt. Tre år har gått som vinden, minns fortfarande första dagen i skolan som igår.
 
Igår hann jag träffa nicke, har inte skrattat så mycket som igår på länge! haha.
JEE jag e stolt över mina minijuniorer :) massamassa kärlek på dem. Föreningens våruppvisning är tillochmed nästa veckoslut. Tiden går snabbt once again.
Dagens kärlek ;)

Stockholm

Försenade Stockholm bilder!

vappen!

Kvällen började med att cykla från gamla vasa till roparnäs/orrnäs för att söka efter butiker som skulle vara öppna. Chillade hos renko med vili, miksu och stiina. Cyklade på kvällen/natten till sandviken och var där resten av kvällen. Cyklade hem tillbaka efter 1 och somnade direkt när jag kom hem. Lyckad kväll :)

RSS 2.0