haha tråååkar :D

well, som ni ser :D
IGÅR på juniorernas träning, hörde vi på nrj och trena, och jag blev galen när figure 8 kom från radion. och JUST för två minuter sedan spelades låten igen på nrj och jag sitter i rummet som ni ser på bilderna ENSAM, hörlurorna i öronen och är galen inombords. Jag kommer så många gånger ennu tala om ellie, jag kan int fatta det ennu heller och kommer int att gör de ennu på en stund.
 
har inga planer tills kvällen, får se om jag orkar göra nått som har motion att göra.
För tillfälle har jag det.

ibland skanar jag gamla tider

 

anything could happen

kör på rakt hår idag. sitter här igen och jobbar för fullt. med bästa musiken i öronen.
igår hade jag verkligen ingen bra träningsdag.. som resultat, slag i näsan, handen och pannan. just lovin' it!
körde idag första gången i snönn. fyfan nu börjar den också komma. Okej det är okej med snö till jul men avskyr kallheten.

I chased your love around a figure 8

Får en massa rysningar i hela korppen när jag lyssnar med hörlurar ellies nya låt "figure 8" känner hur det ryser i nacken. oh love it! Känns så overkligt att jag kommer att få de HENNE. härregud!
 
Som de säger, "kaikkea hyvää pitää odottaa" eller hur de nu gör.. :D härligt att tänka att man väntar verkligen på nått om gör en dölycklig.
"and lovers, hold on"
 
 
Sitter ensam i ett klassrum med hög volym med ellies låtar, och jobbar.
ska senare ikväll ska jag träääääna.
 
PÅ TAL om min bror bil, som jag förklarade. NU kommer jag ihåg vad sista positiva saken var. Bilden tar betydligt mindre bensin än mammas bil. haha!
 

!!!!!!!!!!!!!!

JA! FINALLY. Ser ellie i april. så glad! hittar inga ord att förklara.

ta 9 minuter på dej och se!


hallo

GE mej detta hår!-!-!-!-!-!-!-!-!-!
 
Har int orka öppna datorn på några dar, men nu! nu när jag har TID för det.
på bilderna har jag rakt hår, orsaken är att jag var till frissan var de platta mitt hår för att det skulle vara lättare att klippa. Nu är mitt hår jättekort, och jag har mesta av tiden håret uppsatt. Mitt hår är nu lockigare och har mer volym än förr pga. det är så kort, jag är avundsjuk till alla er som har rakt hår :(
 
Uppvisningen gick dåligt för mej och helt okej allmänt. Jag vill att min armbåge ska vara frisk, jag orkar int mer.
Igår har jag och mamma varit duktkiga och tvättat min brors min inifrån. Och kommer att ha den som användning nu. Jag kan typ bara seja tre positiva med dendär bilen, sätet är bekväm, värmen värmer snabbt och nu glömd jag vad sista var :D haha..

efter 75 lästa inlägg senare

Åker jag hem från skolan.
Uppdaterar senare när jag har tid för det

händelser

 plötsligt har denna vecka varit händelsrik direkt när jag int skriver hit. Fått praktik, varit på mässa, hunnit träffa vänner, beställt biljetter till ELLIE GOULDINGs konsär!!!!!!, sett på ishockeymatch, skrattat flera goda skratt, ring till nrj och sluppit egenom (stiina gjord de) Behövs de mera förklaras?! Imorgon har föreningen uppvisning vid variska. Later

...

Vill faktiskt göra nått annat än sitta hemma dagarna långa, jag vill vara i skolan!!!
Denna dag är jag ensam hemma både nu och på kvällen. Föräldrarna är i tammerfors och själv sku jag vila vara där men träningarna hindrar.
 
blir en mysdag för mej och katten, som tur är ens han här.

inget att seja

Idag har jag gått på stan en sväng med laura, varit på träning och haft en svara-elakt-dag.
Om 10 minuter kommer iaf talk show.

jag är LYCKLIG

jag vetint ens vad jag ska börja med, men jag tror rubriken sejer allt!! GÅRDAGEN, sku ta NÄR SOM HELST om. Dendär känslan när man förväntar sej bara att se några minuter, förvandlas plötsligt till timmar! ♥
Min kväll var perfekt. Som börja med att jag picka upp ele hemifrån och körde till ishallen för att se när hemmalaget förlora mot pojken och hans lag på bilden. Blev sur men det blev bra sedan.
Pratade med gooses föräldrar, och sedan med goose före bussen åkte till vasa city.
 
När jag skulle föra hem ele, så orka vi ennu int ta farväl, utan for en sväng till stan och på samma fick jag ett meddelande av sami och det stod att han får fa vart han vill pga. att han var i sin hemstad. Och DÅ blev jag lycklig, glad, hyper och fick energi!!
 
Två veckor så är jag i hans armar igen. perfekt

lazy day

Idag har jag vaknat sent, ätit chips till morgonmål, blött näsblod, sminka, tagit bort nagellack, sett två avsnitt av huippumalli.
Om en timme kruisar jag iväg via roparnäs till ishallen med ele. Efterlängtande pojken är där! Är som lyckligaste ikväll för en stund.
 
ingen ny.

torsdag

 
Det händer inget speciellt i mitt liv för tillfället, sitter hemma dagarna lång och tränar på kvällarna.
imorgon träffar jag min saknade pojkvän i några timmar. Han nämligen kommer till vasa och spelar hockey, tyvärr ser jag honom bara en stund. Men att få krama om honom igen kommer kännas så bra.

karsinnat i bilder


kan int va gladare!! :D

Är hemkommen från min sista körning på ett halvår-år i bilskolan! ÄR SUPER GLAD.
Hadd uppkörningen idag som gick finfint. Var så o-t-r-o-l-i-g-t nervös för fickparkering, tre gånger har man försök och jag klarade på FÖRSTA, och min fickparkering var p-e-r-f-e-k-t !!!! tidigare (en halvtimme före) hade jag fickparkera 4 gånger och två eller tre gånger lyckades jag, så jag blev SUPER glad när jag hade parkerat och fick höra att den var perfekt. Efter det kom adrenalinet och jag var självsäker.
 
WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! jag har ÄNTLIGEN KÖRKORT!
Nu är det ett bara praktikplatsen som fattas :( damn.
int tog de ju nå längre än 5½ månad....

23:48

Efter 73 lästa inlägg e jag trött!! VARFÖR är jag vaken ennu????
 
Är hemkommen från tävlingarna, som resultat sm plats säkrad! 8/14. Mina juniorer kom int vidare, men är stolt över dem. Föreningens a junior lag (som alltid kommit vidare) tog sej också vidare som sista av dem som kom vidare, och det kändes som guld i det skedet!
Härregud vad nivån har blivit HÅRD.
Men annars har jag haft en lyckad veckoslut. Med skratt och gråt och hes röst.
 
Om 9 timmar ska jag befinna mej bakom ratten! n e r v ö s t.
 
ps. jarkko pakarat piiloon ;)
smakprov

SM KARSINNAT >

NU är jag stressad och jag har brottom.
Om en kvart far jag till stadshuset och bussen därifrån far till Jyväskylä och mot uttagningarna.
JAG har fortfarande ingen praktikplats och jag vetint om jag ska seriöst skratta eller gråta, kanske gråta.

this girl is on fire

Har äntligen städat mitt rum!! :D, har fortfarande ingen praktikplats... 4 days to go.
Två dar tills jag är i Jyväskylä på tävlingar, NU ska jag till mitt andra hem.

dö trött

huh vilken äckligt lång dag. Har varit på kvällen och hämtat nästa års kalendrar från min tränare, som mina juniorer ska sälja. Har sett gårdagens och dagen bb.
Ska nu och sova, är sjukt trött. SOM TUR.

polkupyörä

ALLTSÅ MINNEN!!!
 
"Bara" två timmar kvar i skolan. Älskar dagarna när jag sitter från 8 - halv 5. skämta. Sista tisdagen i skolan på två perioder, sorligt men sant. Nästa vecka börjar min 12 veckors långa praktik och jag har ingen praktikplats ennu. good job.
 
Mina egna träningar början även halv 5 idag. Borde ennu ringa ett samtal före träningarna, hinner knappt! shit.
"beibi pliis sun pitää snaijaa, hasla niinku mä, ei friistailaa. liikaa salaisuuksii joista jäädän kii, en anna avainta mun ajatuksii"

!

 

tråkar ihjäl mej


goosebumps

 

so listen

 

söndag

Hadd en mycket bra kväll igår.
For med heli till begravningsplatsen för att tända ett ljus för älskade morfar♥
For sedan till stan för att se paranormal activity 4! Slutet var någå så äckligt och hemskt :D but i love it! haha.
 
När vi kom hem till heli åt vi, såg på tv och gick sedan så småningom och sova. Vaknade halv 5 på natten av att helis brors hund skälld på natten (som tur int halv 3). Härregud vi båda blev rädda, när vi börja tänka på att vi såg filmen. Huh.
 
Har varit på väldigt tunga träningar ikväll, nu är jag fräsh och ser på talk show. sedan sova!
sommar♥

movie night

Ska fara iväg till denhär bruden alldeles nyss, senare ikväll far vi via gravgården till bio för att se paranormal activity 4! Ah, efterlängtade!
Sover över där sedan, ha en fin lördag.

1748

Har tänkt städa rummet nu i två dar, men int ennu fått de gjort. Och borde skriva projektet klart, men int har jag lust med sånt. Men jag vet att om jag int gör de idag så får jag int de gjort alls.
 
Har varit och tränat juniorerna, ONE WEEK till uttagningarna, shit! 8 dagar för juniorerna.
Var på en liten cykeltur, och nu äntligen fått andas ut.

!!!!

fuck you all som e och lyssnar på pendulum. Helt gärna sku man själv vila stå där och ha dendä fiilisen jag alltid ha vila känna.
sometimes in my life, sometimes ska jag ennu få känna den. MEN HEJ HALLÅÅÅ, hur ofta är nått i VASA!?
fuckfuckandfuck!

sorg

När jag började skriva om mitt projekt, tog jag info från wikipedia. Skriver om mozart, sedan ploppa det upp ett intressant efternamn "stolpe" min mammas föredetta efternamn. Jag tänker alltid på min morfar när jag hör efternamnet.
Så jag tog en paus från skrivandet och börja googla min morfar (som jag gjort förr) sökte på wikipedia också, det fanns info on min morfar. Men det hade jag läst förut.
 
Fortsatt googla, tills jag hitta en random sida och randombilder från botniahallen när två lag spelade mot varann (en liknande minnesstund för honom). Var det var ganska mycket folk och det stod att de hade en tystminut för min morfar (år 2006) och att han dog hemma i hjärttack. Mina tårar börja rinna ner för kinderna och jag börja få huvudvärk.
 
Gud vad jag är stolt över min morfar, gud vad han är saknad. Det är så fel :( vill ha honom så otroligt mycke tillbaka. Allt sku vara mycket lättare än i dag. ♥
 
Minns fortfarande den dagen jag fick höra att han gått bort. Jag kuna int tro det till sant. Längtan är så stor att det finns inga ord att förklara heller det. Jag älskar dig min bästa morfar!

miks ei se irtoo?

sku int va fel att vara där som på bilderna!
 
Som sagt jag befann mej på halkbanan och på mörkerkörning idag. Jag som har varit så nervös över båda, är över nu som tur. Och HUH, det var int så farligt som jag tordde heller. Mörkerkörningen var int så värst roligt, men däremot var halkbanan. Sku aldri ha trott de men härregud :D
Var så otroligt nervös över att vara testkanin inför alla som var där, både finska och svenska människor. Fick ju int såklart välja att vara testkanin utan jag blev vald, eller int kanske direkt vald utan de sa åt mej bara att jag ska vara. Var så nervös att hjärtat hoppa upp i halsen, men det gick hur bra som helst. Och hadd en överraskad bra reaktionstid.
 
Har fortfarande int börja skriva på mitt projekt, men ska göra de efter två avsnitt av salkkarit.
Praktiken börjar gö mej nervös nu!! damn.

lähdetään kauas pois, sinne missä on lämmin

tänkte igår kväll skriva via telefon. Eller jo det gjorde jag men allt försvann när jag prata i telefon. Idag har det int vari nån vidare dag. Direkt från morgonen ploppa en sak upp som jag tänkt på halva dagen tills jag kunde glömma den till en stund. Enda som har fått min dag till bra är träningarna och människorna som finns där. Var med de få lagkompisarna som kom på plats till "lagkvällen" i två timmar och for och träna med egna laget och iron. Shiiieet vad stolt jag var förengångsskull över mej själv. :) Har näst sista lediga fredagen imorgon som kommer att spendera direkt från morgonen på halkbana och mörkerkörning. Senare på dagen ska jag skriva ett projekt.<b/div>

RSS 2.0