stressen börjar komma igen

Efter två veckor i skolan börjar jag stressa för lekfortfolion, det är fyra veckor tills höstlovet, och jag har en susning på att jag hinner int bli klar, och har en massa att göra, men har ingen motivation att börja på. Men får ju skylla mej själv igen då.
 

#happy

Mitt liv ler igen mer än normalt. Min skola har börjat bra och har ingen extra stress för nått, men kommer att ha snart endå för skolan!! Tent och portfolio ska vara klart före höstlovet!
idag levde jag glädje stunden när mamma skickade meddelande att min telefon är färdig från service!!!! Jag har såååå saknat min telefon :) blev så himla glad.
 
efter skolan for jag direkt till coachningen, hämtade telefonen, for till joni, for till träningen och har kommit hem.
Nu ska jag sova, är så himla trött.
 

I promise i'll never leave you

hejhoo, skolan har börjat och det är sjukt roligt iallafall hit tills. Ganska skönt egentligen att scenkonsten e så liten. Har min skola everyday från 9-15/16. Idag var vi på utflykt till edvinsstigen med skolan, vi gick en liten rundvandring, lekte "lipunryöstö" som jag kommer int på vad det heter på svenska, med olika karaktärer i och min grupp vann , och sedan till sist det viktigaste: vi åt ;) så skönt att sluta 2 när man hela förra veckan slutat så sent.
 
imorgon då börjar vi påriktigt skolan, nu sova!!
vi hade förresten tyttöjen ilta med föredetta lagvänner och lagvännerna i helg. PS!!! Tog sol när jagkom hem idag, fortfarande +40 i solen :) summer is not over.
 

Oh god what a day

Första skoldagen e avklarad just och just. Okej skämta men jag var så himla trött när jag kom hem.
for till skolan till 10, todde (som vanligt) att jag sklle hinna lätt när jag vaknade 1.5h före skolan skulle börja men hopsan hejsan brottom fick jag as always, var tre minuter före jag började i skolan.
 
vi gick igenom saker vi behövde veta och gick igenom skolan och matsalen var vi kommer att äta, skoldagen slutade med två timmars vandring i stan och brändö, var så himla slut.
min telefon hade bestämt sej att sluta fungra så fick int på min telefon mer så den är på service i två veckor framåt, har min gamla dåliga samsung som jag ska försöka att överleva med.
 
jag i panik körde sedan till nadja som var SOM TUR hemma och räddade dagen för behövde ringa ett samtal, körde sedan till gigantti för att slänga in telefonen och hem. Var hemma i en timme för att sedan fara på coaching.
 
lyckade att skäta mej fingret idag också, katten har tagit över min säng (igen), jag vaknade denna morgon till aviciis wake me up och somnar med den också, alltså man blir int trött på den och den är lätt sommarens låt!!
 
imorgon ska vi städa hela långa dan från 9-16, på onsdag har vi gulis, på torsdag ska vi till jeppis och fredagen kommer jag int ihåg vad som händer, och nästa måndag ska vi leka och efter det börjar reality. Vi är 9 på klassen och jag är yngst och även den enda från Vasa.
 

0.21

Jag sku int vila seja att sommaren e över, kanske den int e de så jag slipper att seja de. Idag börjar jag min skola och sommarlovet är iallafall nu officiellt över. Jag är så otroligt nervös inför kommande dag, vad som kommer att hända och vilka människor slutligen kom in.
jag är som tur trött, sovde inte mer än ca. 5h i natt så. Wish me good luck, jag behöver det verkligen.
lördagens bilder
 

RSS 2.0