dirty dirty dancer

For med stiina till 12 för att se då red ducks (ett ishockey lag) spela mot sundom, och di förlora 4-1. Lanttu joina oss också, och jenna en liten stund.
Körde till stan därifrån med stiina och lanttu. Lanttu for nånstans för att checka sin rygg och siina for och testa hennes konfirmationsklänning, och jag for till stan för att köpa solglasögon.
Jess mitt bankkort kom idaaaag!Annika (min gudmor) har även kommit till Finland nu och stannar här i en hel månad i Vasa, hon e här nu övernatten en natt och sedan far hon till centrum var hon ska bo.

Imorgon ska jag och titta på två matcher, alltså mixus och domhärs lag. Sedan när sista matchen har slutat på kvällar far och till ub för att fixa skribatidningen :)

!!!

Allt går ju fan bara fel!! :D

Väntar på min andra beställing och igår fick jag e-post om de att den e "inställd", för att vi har int hämta den inom en vecka. Och den har ju int ens kommit fram?! vi har int fått någå att vi sku kuna far och hämta den från posten. HELVETE

Och annars också väntar jag på mina 60€ som jag borde ha fått från de när jag var till åbo och träna små barn. Men dom har fortfarande int kommi fastän di har skicka de åt mej?!

Idag (torsdag) borde mitt bankkort komma! Sejer bara att jag har typ världs lättast kod! om int, så iallafall andra lättast.

Ska vakna före 11, och jag sitter här fortfarande, TELL ME WHY? (klockan e 3:42)
jep, gonatt nu

åkern

Fota en hel massa bilder på åkern, över 200. Och ska sätta hit nu lite :)
vad gör jag nu?


Väntar att färgen ska fastna! Med andra ord: färgar håret :) alltså utväxten

AWESOME


Han e ju fan sjuk!

järn

OOOH, JAG ♥ IRON! Jag har verkligen saknat att göra stunter, tic toc♥ wäwäwäwäwää!
Jag har fortfarande int alls någå vettigt att seja.
Imorgon blir det kanske beachen för min del, iallafall senare på dan ska jag träffa lawsin, och måst även färga håret.

UPDATE: har ingen aning om stranden imorgon men ska och fota med stiina på åkern igen som last summer

atm

14:41

Har egentligen inget att berätta men tänkt komma och uppdatera lite.
klockan 5 ska jag och träna lithium, länge sedan sist. Och sedan tränar jag själv också från sju till nio. äntligen!
Efter en veckan paus med cheerleading kommer kännas härligt, känner på mej.

dethär hittade jag i mitt rum efter jag kom hem från skribalägret


Min beställning kom. Nu väntar jag på min andra beställning.
Och dethär hade mamma köpt


Var i stan med stiina och melina, hitta nog lite äntligen.
Jc för 15€
Hitta toppen i h&m för 5€
och bh:n från seppälä (vita) för 6.50€

bilder från midsommaren


Dålig kvalité, och bilderna blev förstorade, kopiera dom direkt från fb!

duuuuktigt maws

Var hela kvällen med stiina, vi var vid en skola men där fanns inget att göra så vi for till henne och såg på kumman kaa och chilla! När jag kom hem åt jag smått och for på 50 minuters lenkki. Vetint hur många km jag sprang och gick, men var i runsor och i gamla vasa.

For direkt till duschen, som kändes så bra. Senare börja jag stryka kläder i två timmar. Och jag även tömde diskmaskinen och fyllde den. Vad har hänt? varifrån kom den energin ifrån?

Och idag hadd jag planera att fa till stan och shoppa. Läge sedan sist!
Hoppas på att jag sover bra i natt.
Soooo, good night♥


abc trip


0:32


Var till abc med siic för att hämta hese mat, och chilla bara :) Har slepat med datorn för vi tänkt spela på natten plants vs. zombies (si från google ifall ni int vet va de e)

Bilder senare men ja lovar inget.

midsommarn var och for

Börja bra, sluta dåligt. Vi var med stiina, mixu, sami & renko vid stiinas och fira. Allt börja perfekt, vi grilla, tog bilder, skratta, hörde på musik volymen fullt, gjorde akrobatik och cheergrejjer och dom simma. Men tänker int berätta vad som händ senare. Men allt sku ha vari så perfekt som int det där lilla som hände som blev till stor sak.

Men jag hade askul i början. Vi for och sova 3 och vakna halv 10. Börja städa och sedan for jag och stiina till abc för att panta flaskor (burkar), med pengarna köpt vi en chipspåse och två muminslickepinnar.
Nu ligger stiina i min säng och sover.
Har nu även alla bilder på datorn från midsommaren och laddar upp dom på facebook. Ska försöka linka dom hit om det fungerar.back home

ALSKAT 2 ♥ ni e underbara. Kommer lätt att sakna er!
Lägret var superkul och lärd känna en hel del massa nya människor, vissa halvbekanta som man fick bättre kontakt med och bättre kompis.

Bilder vet jag int ennu när dom kommer, men kan seja att jag har en hel del bilder redan på facebook från lägret så ni kan kika in där ;)

När jag kom hem från lägret och kyrkan så hadd jag världens hyper! skratta för mej själv och börja sjunga. Och det fortsatt länge, även hos stiina.

HAHA, hörni jag måst berätta en sak. På lägret dela jag rum med sara och amanda som sagt och jag hade pratat i sömnen och halv sömnen 3-4 natter i rad. HELT SJUKT detdär vad amana berätta. Jag börja alltid prata på finska något och mummla en massa. Sedan så fråga jag amanda på natten vilken tid hon kom hem på finska och jag sku fråga på svenska vilken tid hon kom till rummet, det är bland de ena jag kommer ihåg vad jag sku ha gjort :D Satt och nästan gapskratta när hon berätta de men jag kommer knappt ihåg de själv ens. Men jag hadd tydligen suttit på golvet också och skratta i sömnen !? WHAT.

Bra att jag kan underhålla människor även då jag sover.

Senare igår alltså torsdan när jag kom hem var jag med stiina, mixu, lanttu (sami) & renko. Flumma som vanligt och så. For till lidl för att köpa mat tills idag och annat.

Nu blir det lite väl långt inlägg ONCE AGAIN. Men tillslut vill jag dela en låt med er som ett minne från lägret och kommer helt säkert varje gång tänka på alskat 2, 2011 när jag hör denna låt och även blom utan hans musik så sku de int va sånthär musik/läger. OCH jesse för han sjöng.
 
DJ OZI - JUICY PEN!
låten e kanske int rikti passande men jag gillar mellanspelet det är det bästa i hela låten. Och måst nästan seja att låten e så dålig att den e bra.

ps. saknar alskats boom blaster och basson, FAN


skrillex :o

Varför vara så likadann som sin bror?! VAVAVA? VAFÖ

SKRILLEX - ALL I ASK OF YOU

SKRILLEX - KILL EVERYBODY

SKRILLEX - ROCK N' ROLL (WILL TAKE YOU TO THE MOUNTAIN)

ISQUARE - HEY SEXY LADY (SKRILLEX DUBSTEP REMIX)
SKRILLEX - SCARY MONSTERS AND NICE SPIRITES
SKRILLEX - MY NAME IS SKRILLEXlåtar som grovt rekommenderas att lyssna på!

i am still alive

6 dagen börjar för mej nu här vid alskat. Har haft rikti mysit med konfirmanderna, synd bara att man alltti börjar bekanta sej ordenkligt i slute av lägret.

Jag e helt ute vad som har hänt utanför alskat. Hemma har det ju tillochmed hänt saker och ting. Och saknar mina vänner. Men endå vill jag int lämna alskat.

Har också en hel massa bilder som jag int har nån aning när jag ska publicera dom men hoppas så snabbt som möjligt.

Här sitter jag ensam i ett mörkt rum. Delar rum med Sara och Amanda. Sara är som nattvakt och amada är i pojkarnas rum och ser på black swan.

Hörs mer på torsan, take care♥

alskat, here i come

Jag har världens brååååådis, ska fa till alskat om 15min och jag har int ens packa allt och måst ännu äta! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, hörs senare men har ingen aning när.

hoppas på sånthär väder och tom bättre


tack

"mä ooon propelli, heheheh"

Var två timmar vid ub och prata om lägret, for direkt till roparnäs för att hålla gemensamma träningar med lithium och quicksilver, våra egna träningar blev inställda så sju tiden for jag hem och åt böt kläder. For sedan till roparnäs med mellu, var mitt på roparnäs grusplan för det var sol där men sen for solen i moln och vi for till mellu. Var där bara på datorn och flumma. For via mtv och hem, nu ska jag lite börja packa ska 5 tiden på eftermiddagen till alskat för att förbereda allt. 10 nästa dag kommer konfirmanderna.
maurimellu...


i just wanna run

Nu ska jag börja fara till ungdomsbyrån för att planera kommande skribalägret jag ska på. Vetint hur länge det tar men sedan ska jag direkt till roparnäs för att träna mina små, 19-21 har jag egna träningar.

>

Nu ska jag till renko, där e mixu och lanttu, c ya :)

I MISS YOU ALREADY


Snart far denna flicka till tammerfors och jag saknar henne redan. Har ångest!
Kommer int att se henne på 10 dar eller 9. Kommer känna så otroligt tomt.

Var och hälsa på henne nu ennu före hon for! ojvoi

nyt poika saunoo, se kylpee se laulaa ja huutaa

Idag har det vari kallare än senaste veckan, blåsten var kall. Var även första gången i år och simma i vår pool. Det var ju härregud kallare än i sjön eller så kändes det iallafall fast det var 24 grader.

Idag gillar jag int färgen blå, allstans man ser så ser man bara blått. Vår hela hus e ju fan blått! Nej gud...
Stiina kom hit kvart före 3, och vi for ganska snabbt från oss. Chilla bara på en bänk en stund och så for vi igen till mej och hämta träningskläderna och jag åt och så for vi till mtv med mixu och renko (renki) för att sparka boll. Kvart över 6 ungefär börja vi köra via teboil till stiina för att hämta hennes träningskläder och till träningen. Idag for det lite sämre än de brukar iallafall för vår grupp.  

satt på, och fota vasa? (lördag)


De flesta bilderna e onödiga!

Försöka ta bild på våra byxor då vi hade just på likadanna men gissa hu många lyckade jag fick? INT EN ENDA!
ps. så härligt att int ha använt smink på så länge.

heviiiiiiii

Haha, glömd att berätta att vi var ju också och simma typ 2 på natten i bassängen och i bastun :)

Ja men vad har de hänt idag (igår)? - vaknar hos stiina, varit hemma en sväng, for till beachen men de va ingen sol där, det börja bara blåsa hårt och de oska i sundom. Så vi körde till stan och på väg dit så börja de ösregna.
Var i rewell center, for till jim&jill och hämta lite godis och didä kassatyperna blev sura på oss och tog bort den, hmmm varit vid abc, kört ifrån vissa typer, hoppa på trampolinen igen, sitt på tv, lyssna på musik och så vidare.
Så rullar mina dagar nuförtiden ungefär.

IDAG är det söndag och treenipäivä :) ska väll steka idag påriktit då före träningarna.

liten smakprov, tar typ miljoner år att ladda upp bilder! HELVETE

lördaaaag

Ojoj, har varit övernatten vid stiina nu igen med mixu och renko. Var på natten 1 tiden till abc, sitt på tv, hoppa på trampolinen, simma, varit i bastun, ätit, skratta osv :)

Pojkarna är nånstans och borde komma snart hit tillbaka till stiinas och sedan far vi till stranden och steker.

Eli kuulemisiin, ja och så körde jag lite med mixus mopo, LÄNGE sen sist!

love you♥ oot paras, remember that

!!

Guess what, jag hade döden nära mej x2. När jag och mamma for och hämta min skoter från servicen så tänkt vi köra i diket.. Mamma lämna och si på en katt och hjulena börja rulla mot diket, jag fick ju nästan hjärtattack, blev så rädd att jag just och just fick nått ut ur munnen. Ropa åt mamma akta och han svänga mot vägen igen.

Andra gången var när jag körde hem från servicen så körde jag under en tunnel (där vid motorvägen mot laihia(s) stopp märke) så körde jag ganska hårt för jag hade en nedförsbacke just, och en uppförsbacke efter tunneln och så kommer det en pojk imot körandes med mopo HELVETES hårt och sku svänga mot höger (för honom mot vänster) och jag tänkt int märka honom först, så kör han rakt framför mej och tänkt krocka, och jag är SÅ säker på att om jag sku komi lite tidigare under bron så sku jag ligga i sjukhuset eller i värsta fall sväva upp mot himlen.

som två bär?


Paradise Oskar (axel ehnström) vs. Mikael Granlund

10:11

Igår var jag hela långa eftermiddagen i sundom på dagläger med småbarn. Lite jobbit va de men de gick nog. Var från 12-16.30!
Körde direkt hem, snabbt och for till stan med stiina. Klockan var 6 och det var stekhett fortfarande.
Chilla lite i stan bara och så körde vi ti brage och såg om mixu och di hadd träningar där men där var domdär som sprang nice run bara. Så vi körde sen till mtv och satt där en stund för oss.
Efteråt körde vi till siics och åt och tog de lugnt, lite senare for jag och hämta lite saker och lämna övernatten hos stiina. For ennu en tund ut med nicke och robin, sedan till abc.

Så dit for min gårdagens dag. Mina inlägg blir nuförtiden säkert bara på kvällarna/nätterna.

Idag vakna vi halv 9 för jag sku fara 9 iväg körandes till Wasa Auto Rapid för min skoter sku på service nudå då man har kört 80000 km. Och annars också då det är någå löst(?!) eller nått, de bara "helisee" då man kör.

Mamma for just iväg nånstans för att visa bilen om försökringen betalar då nått e helt förstört bakdelen av bilden. Nämner inga namn men iallafall så ser det illa ut, stackars bil.

Senare på dan far jag och hämtar skotern och hoppas den är i bättre skick. Får se vart dagen leder.

sommar, sol och värme

Var första gången i år på stranden och första gången i år och simma! Alltså vattnet var såååå kallt men tillslut gick det :) Tommi e ganska dum, vi slog vad om att jag int sku våga fa simma. Eller jag sa att jag vågar men tommi sa int, och de va vad om en femma. Ni kan säkert tänka er vem som fick den.

Sedan så ringd mixu att vi sku fa till orrnäs och hämta hans skoter till stan för han var själv med mopo så vi for med stiinas skoter till hans fammo och jag körde med mixus skoter och mixu med sin mopo till stan till mixu.

Och vi for tillbaka till sandö. Renko och mixu sku komma dit också men dom for bakom tropiclandia så vi for dit med stiina. Då vi kom dit så va klockan typ 4?!?! och vi for före 6.

8 sku vi till gold träningar men så fick vi 20 före 8 meddelande att vi int har (!!) Så jag böt kläder och for till stiina, och därifrån till mtv för att chilla bara, sedan var vi och hälsa på jenna som också var där.
Sedan kom mixu till mtv och vi for direkt till abc. HAHA hadd über nice där :) prata lite om allt och skratta såklart. Före 11 så for vi hem, och nudå?! jep inget. Gillar sånahär sommardar♥

Ja förresten, jag jag brännt mej surprise igen, och hemma hos oss så var det i solen idag +43, igår när jag räkna mina myggbett hadd jag 20st. Och nu igen sitter jag här och dödar myggor som kommer in genom fönstret.


måndag - tisdag och nuHar faktiskt int mer bilder då vi var övernatten hos vili och domhär bilderna har tillochmed mixu tagi.hehe, hadd kanske lite tråkit

lördag


De löns att se bilderna från slutet för dom börjar där.
-60!!
liwertyuikoö

vill skrika ut all min ilska!!

Men till saken träningarna gick SÅ bra. Efter en veckas paus, gud va vi e braaaa ja menar bäst.
Efter träningen for jag direkt hem och till duschen, chilla en stund på datorn och sedan for jag ut med renko mixu och stiina, senare kom vili me joose och nån annan mus?! jaa men sedan blev vi igen än gång fittiga på myggorna så vi böt plats till orrnäs's "pommisuoja" dvs. painisalis tak, där var inga myggor men sedan börja di komma och vi böt igen ett ställe några meter bortåt till en lekpark satt där med alla förutom vili, joose och hande ena.

För tillfället har jag 14 myggbett, undra hur många jag har efter denhär kvällen

Efter halv 12 körde jag hemåt. Ska väll börja se på nån film nu och imorgon eller alltså idag ska jag och stiina och vetint om nå andra så på stranden och sola.

i want you to know

SÅ PERFEKT KVÄLL!!! mera sånahäääär taaaack :)
Var vid roparnäs's gräsplkan och sparka boll med stiina mixu vili och renko, men sedan blev vi så arga på myggorna så vi for till vili som också bor i roparnäs. Renko var här en liten stund bara sen måsta han fa. Spela med stiina nhl och guitar hero och någå dj hero?! :D men de va kul. Sedan va vi bara på datorn. Jag var också i mellan hemma i duschen. Sedan så somna stiina och mixu på soffan sådär halft på varann heehe :D och jag och vili var på datorn och såg lite på allt möljligt.

Halv 4 tror jag jag och vili for och sova, eller jag sku sova i ett rum ensam men sedan vakna s och m och tog mitt rum och böt till vilis rum :) "somna" dit sedan. Eller okej jag fick int sovt ingen aning varför. Sedan "vakna" jag 7 när vili måsta fara till jobbet. Så nu är klockan halv 2 och vi är här fortfarande ensamma. Hans bror e väll på skriba och hans föräldrar på jobbresa. Vili borde komma om ca. 2 timmar hem hit.

Idag har jag även lithium som jag ska träna länge sedan sist. Och sedan egna träningar, vi har int haft träningar på en vecka och det känns som om vi int sku ha haft på en månad :D

Adioooos, höres ja ps. där ute e SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ varmt fast de e int ens nå sol där 8) men de diggar vi♥

I LOVE my friends!
< mikke, renko > timppa ! :D haha, vilis bild

(#)

Idag har jag varit med laws, lääääänge sedan once again, men nu när det är sommarlov ser man henne också oftare. Vi var vid oss en stund, i butiken, via miskas krockplats till via en strand och till gamla vasa igen. Tillslut hamna vi vid vår gamla lågstadie haga :) Oj vilka minnen vi har också haft därifrån. Mindes fina stunder.

6 tiden for vi hem, jag bara varit på gården och tagit lugnt sedan nu sitter jag här och har otroligt tråkit, ska se vad jag hittar på ennu :)

nåjaa nu vill de int ladda upp nåmer bilder å nu far ja me stiina mixi vili renko ut till hutski :) hejhej


skolavslutningen i år

Var bäst hitills. TACK alla som gjord den bäst. Var vid sandvikens skola, mtv, stan (mäkken), hoviska och sandviken.

Satt på med late till stan, han cykla och jag satt på men kom int så himla långt före hjulet sket sej :D så jag satt på tepi. Stiina for med wade och dom for senare än oss och var i dike några gånger och dom var före mej i stan :D justjust.

Inga blåmärken har jag lyckas attt få denhär gången men massa sår nog. Plus vaden som jag har sträckt.
For via pizzeria diana som är vid handelsesplanaden. Mäxä beställd pizza så vi satt ner och vänta. Jag for och fråga didä egarna (?) eller iallafall didär som jobba där i pizzerian att vems skoter det e som e där ute flr jag har undra de så länge. En såndär rikti stili och modern skoter sen sejer hande ena gamla gubben att de e hans. Eller han peka på sej rikti stolt! hahaha.

Och nnär vi sku fa då mäxä fick sin pizza så tog mixu stiina i famnen och så lämna bordsduken fast vi stiinas ben och drog ner duken och tidningarna på bordet, di bara for och jag lämna dit och plocka upp...

voivoi. Var vid stiinas mamma kvart före 3. Åt lite och gick och sova.

Idag har jag bara varit vid mtv med folk. Och senare på kvällen runt 10 tiden var jag med stiiina, mixu och vili.
NU har jag jättesjukt i magen av mensvärk, jag har kokhet vattenpåse på min mage så int det ska värka lika mycket och nu ska jag gå sova. Klockan är tyvärr fem före 2 på natten. Så gonatt för min del och bilder kommer senare.

random

+35 idag som bäst

HUH! Vakna 12, satt på mej shorts och topp och gick ut en sväng, gud vad varmt det är. For in igen och bör till sämre kläder och börja måla en stuga som vi har. Det var så varmt så de e int klokt!
När jag var färdig gick jag i duschen och nu sitter jag bara i underkläder för det är så varmt.

Jag kommer ha en jävla bra kväll/natt.
Kommer att vara övernatten vid stiinas mamma

Skolavslutningen förra året :


Skolavslutningen för två år sedan:
jag & anna vid sandöi skolan, just före vi fick betygenjag & annajag , anna & natte

fina minnenshe's a dirty dirty dancer

Väntar här nu att stiina och mixu har pratat färdig eller gör det vad di gör så vi slipper att fa till abc och chilla med siic. Imrgon slutar grundskolan för -95 som ganska många vet, senare på kvällen blir de lite festas, tittidiii!

Hööööörs senare igeeeeen

030611


Har tagit sol en stund idag på trampolinen
Varit i solarium med stiina
Sitter och äter glass

i miss you so

MISKA 1 år 1 dag :( ♥

Berättar om gårdagen sådär über snabbt. Var övernatten vid siics, vi gick på natten ut och gå i pyjamas (stavning?), gjord magmuskler skrattande åt chips och drack saft.
Spontan natt. Var där på kvällen före vid abc och sandviken.
Igår (klockan är över 12) var jag hela dagen med siic, jenna kom också en stund med oss
Nån stulit (?) min moponyckel, som lämna till ett mysterie... (är fittig, andra gången)
Stiina kom till mej på kvällen och vi spela lite, prata och såg på tv.

Nu har jag ladda ner en film som heter Calling Berlin och ska börja se på den.

GAMLA BILDER!

idag

Har jag igen vaknat 2, varit i duschen och int gjort rikti destomer.

idag ska jag ennu till stiina övernatten :)

RSS 2.0