Hej igen

Idag är jag glaaaad! Men orsaken till det vet jag int riktigt, det kom av sej själv. Men en orsak är väll därför för att jag har fått mycket gjort idag.
varit i bilskolan på andra skedet, fick överraskande bra feedback, WOOPWOOP.
fixat ansiktsfärg, korgar och "lottringar" haha ingen aning vad det är på svenska men arparinkuloita anyway tills söndags royals match. Och sedan har jag varit i butiken, gjort mat och städa lite, duktiga jaaaag! :)
 
idag är det lite varmare än det ha varit senaste månaden och jag är superglad att det ska bli varmare nästa vecka ÄNTLIGEN!! Och nästa vecka ska jag till mitt sommarparadis en vecka dvs. alskat❤
GE MEJ DETTA VÄDER TILLBAKA👌❤☀
 

Kallt...

Midsommarn var och for, på själva midsommarafton gjord jag inget men på lördag var jag med ett gäng folk i höstves.
det är tredje dagen jag är ensam hemma nu, föräldrarna har som vanligt åkt till grannlandet, jag avskyr att vara ensam hemma på nätterna, min fantasi börjar rulla så mycket då :(
är det int typiskt att just då när jag är ensam hemma så kommer det inget varm vatten och det finns int värme i huset?! Som tur är det sommar och int vinter!!
igår powernappade jag i solen på balkongen med skön musik i bakgrunden. Såg finally minions 2!!!! guuud så jag älskar dendä filmen!!❤❤❤
 
det är mindre än en månad till tyskland och ungefär en vecka till skriba! 46 dar tills turkiet❤
för tillfället sitter jag igen på balkongen och njuter av solen! Sommarn jag saknar riktiga dej :(
 

glad, trött, ivrig och träningsvärk

That's what it is!
efter när tränarna byttes för vårt lag har vi haft dubbelt så tyngre träningar, dubbelt mer kondition/muskler och dubbelt svårare grejer vi har övat på, och jag är sjukt nöjd över ändringen. Ifall hela sommaren kommer vara lika intensiv och tuff så kokmmer jag vara bodari 😂 !! Haha typ, mina muskler skriker hallelujah, mina axlar och armar är så döda, mina lår, jumskerna och bakrelår har ALDRIG i mitt liv vari såhär sjuka, och jag har aldrig typ haft träningvärk i baklåren?! Och aldrig såhär mycket i jumskerna.
men det är skönt, gillar värken av träningsvärk.
 
i söndags fyllde lilla joni hela 18 år! jag minns fortfarande den dag så bra när det var 178 dar kvar, jessus så tiden har gått. Fick som tur spendera en tid med honom i söndags, han e guldvärd!
 
ska försöka kämpa hårt med läsningen i sommar, ska fan bli bättre på att läsa och skriva, jag vill kunna skriva ett slutarbete om tre år.
 
förresten på lördagen var jag stiina, emilia och teresa till power park för att titta på summer cheer cup, våra miniorer tävlade, tävlingarna var så dåligt ordnade på det sättet att det fanns inga läktare, bara stolar och dom gick i samma höjs så man såg knappt nått... Och hunks niko och eero var "programledare" (juontajia) (presentatör enligt google kääntäjä..?!) och man märkt att de int varit förr på cheerleading tävlingar, ibland var deras prat någå helt jävla konstigt? Kanske int passande för små barns öron, FASTÄN di e hunks.... Bläblä.
 
 Det blev en blandad text idag, men så kändes det nu :)
Omg, so much selfies x.x

@solarsky

 
Jag har enda sedan vappen opublicerade bilder, så jag försöker alltid när jag kommer ihåg skriva lite oftare, ifall jag har inget att skriva lägger jag ut bilder!
 
förfestade hos anniina med ett gäng, det var annorlunda för det var första gången med ett sådant gäng, men det var superkul med växling av kompisar och jag trivdes så bra. Själva solarsky var ändå lite sämre än jag hade tänkt mej för det var int så mycket folk jag trodde det skulle vara. Men kompisarna jag var med gjorde det bra och jukka poika ahh❤

dendär känslan när man har över 100 opublicerade foton

Denhär veckan har varit tajt, har varje dag haft nått på gång vilket har varit helt skönt, för det har varit varierande :)
nu är det en vecka sedan jag fick sommarlov och ååååå jag har verkligen behövt det här!
Att studera på scenkonst är en av de bästa sakerna som har hänt mej hittills, jag är supernöjd över att jag har märkt att jag har fått en ny tankesätt som e verkligen g-u-l-d-v-ä-r-d!
var skulle jag befinna mej utan denna skola idag? Jag vågar int ens försöka få svar på det.
måste bara uppnå mina mål för sommaren så nog ska det väll bli bra det här.
 
vi hade uteträningar med rust idag i tiklasparken som befinner sej mellan begravningsplan och minimani, känslan när plötsligt en konstigaktig häst springer förbi?! Trodde vi ja, men det var en älg :D alltså det var så wtf moment det kan bara vara.

Vågar ja påstå att det är äntligen sommarlov?

JAAAAAAAA!! Herregud vilken känsla, men jag har svårt att förstå att jag verkligen har sommarlov nu. Vädret har bara inte varit så sommrigt de senaste dagarna. Där emot var det för två veckor sen skööööntsommrigt.
 
skolavslutningen i fredags var "haikea", vi har en lärare som ska sluta och vissa hadd ordna en superfin avslutning för honom och de flesta grät, t.o.m han! Hade själv svårt att hålla mej tillbaka när fyrorna höll tal och när vi sa hejdå åt Jonas vår lärare.
 
hade dimissionen i jakobstad, haha scenkonst hade verkligen annorlunda uppgång-på-scen-och-ta-emot-betyget :D när vi kom tillbaka till skolan hade vi grillfest på skolan.
 
idag har jag varit i rax för att göra ansiktsmålningar till barn, samma sak fortsätter imorgon. Har haft hela dan huvudvärk och hoppas på att den far snart över.
trodde jag int sku seja dethär men jag saknar verkligen mitt hår, om jag skulle ha insett då att det var bra så.
Ca. 1mån bakåt

RSS 2.0