fredag!!


Dagen var faktiskt int alls tung men de kan hända att det var bara ett undantags dag idag.
For endå hem efter skolan fast jag int tänkt de. For och tanka också, for till teboil nära mtv men kuna int sätta in 5 euron?! så körde vidare till roparnäs. Nähä kuna int där heller för de har bytt "tankningsautomater" så jag hitta ingen lucka för sedlar :o så fick köra enda till gamla vasa/korsnäståget till s-market för att tanka och tack gud att den funka!

Klockan halv 5 körde jag och stigu till ellu var coach mötet var och det räckte ungefär 3 timmar.
Är ennu lite osäker om goose kommer hit eller int, men de ser vi sedan.
Imorgon träning 14-16

l o v e


08:10 - 15:45 + 3h

Alltså usch vilken fredag jag kommer att ha! Har skola från åtta till kvart före fyra. Hinner int köra hem eller det skulle vara lite onödigt så jag far direkt från skolan till stan. Klockan 5 har jag möte med andra tränaren i tre timmar. Klockan 8 när de slutar far jag raka vägen hem och äntligen avslutar min tunga dag. Pojken min kommer till oss sedan.
Har börja tänka på att färga håret men int ennu! men de sku bli ljusbrunt. Blev peppad av mina lagkompisar att jag sku färga men de kan man tänka på but not yet ;)

bom bom bom


"mäwsi was here again ;)"

Så ser man ut idag. Har haft två timmar matte, mat och nu någå annat?! :D Slutar 3 idag sådär btw.
Vill seja vila i frid heidi das schielende Opposum!♥ (googla ifall ni int vet vad/vem de e)

when i held ya

Alltså denhä e så fin, tycker så mycket om denhär!

!!


vaaaaaaaaakavaka

Gårdagens bild.
Jag har egentligen inget att meddela men vila skriva någå. Klockan e för tillfälle 10:13 och vi har maaatin om 25min ungefär. wwääwäwäwäääwäwää

sol på regnstigen

Fakta e den att jag sitter på ballkongen nu just, och dendär bilden jag tog har jag ingen aning hur den ser ut för solen blänker i skärmen. ÄNTLIGEN SOL IGEN♥
Tänkte göra en uppfit till imorgon på datorn men jag måst göra läraren besviken och seja att jag kommer int ha den gjort tills imorgon för jag har int power point på denna datorn och när jag laddade ner den funkar den int (y) fuck it, nåjaa överlever väll hoppas jag morgondan.
schoolish

Alltså seriöst :D ber ursäkt för jag aldrig skriver när jag kommer hem, min blogg torkar ju ut!
Men jag orkar helt enkelt int vara på datorn när jag kommer hem från skolan för jag e endå hela dan i skolan framför datorn.
Idag e de happyday och jag slutar skolan 12, samma imorgon.

barn


sunday

Veckoslutet for så snabbt! Imorgon börjar en ny period som är från rumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Kommer att dö på alla fredagar i 6 veckor framåt nu, och uppstår på fredag kväll.
Idag har jag varit halva dan och tränat och gosat med pojkvännen.
Nu är klockan alldeles fö myki och jag ska och sova.

lider, lider och lider ennumer

Igår kom föräldrarna hem en 10 tiden på kvällen, gick direkt och krama mamma. Fick mina stuff, sami var just då hos oss men efter en stund for han hem.

Idag har jag vaknat 12. 13:45 for jag till västervik. Efter 5 körde vi med sami till ishallen för att se på deras spel/match med stiina. Stackaren kuna int spela för hade ryggen sjuk från gårdagens träningar.
Senare for han och hans familj och äta så jag lämna dit med stiina. Matchen sluta 5-0 till sport.
Efter 8 for jag hem och var så hungrig! Nu har jag ont i magen av godis och ska börja se på bb again.

s w e e t 16!

Onneks olkoon kolmannen kerran RETUseni♥

d-å-l-i-g uppdatering på sistone


Bloggen har lidit en tid för att jag har int spendera så mycket tid på datorn hemma. Denhär veckan har kännts så lång. Föräldrarna kommer hem imorgon.
Jag vetint rikti vad jag har gjort i en vecka!? tagi lugnt sku jag sej för det mesta.
Om tre timmar har jag träningar (surprise..) Och träffar goose snabbt före det, för lillen fyller år idag!

hohhojaa!

Usch sån lång dag. Efter skolan har jag slöat. 5 började träningen som gick K-Y-B-Ä-S♥!
När jag kommit hem har jag gjort cheerstuff och sett på tv.
Nu som bäst kommer big brother, och jag har huvudvärk. Har stegring igen.
Vill att det ska vara tordag så jag får bort dethär äckliga jag har i örat.


problemet "löst"

Idag fick jag veta att vattnet jag har i örat är inte vatten jag har där. Det är nämligen vaxpropp. o_O
Jag ska efter skolan fara till apoteket och köpa spray jag ska spraya två gånger om dagen i örat. Men det har säkert börja från vattnet dendär proppen. Och på torsdan ska örat spolas, how great isn't that? ... 

vatten i öraaaaat

Har haft två dar nu vatten i örat och har int fått bort de, har prova på allt men inget hjälper. :( Örat värker, hör dåligt med det och den är otroligt obehagligt. Hör med ena örat när jag lyssnar på musik med hörluror. Vill ha bort de men får int de. Har nån någå tips hur man får bort? Ifall jag har det ennu imorgon far jag till skolans hälsosyster.

how cute

SÅ SÖT, ja vill ha!

lithium & iron >

Sovde 11 timmar inatt, har varit i 15minuter ute med katten, nu ska jag och träna miniorerna och sedan själv träna. Är hemma efter 6.


yesterday

Sådär kort om gårdan:
Uppvisningen gick okej och det var roligt. Körde hem, gick i duschen, åt och laga mej färdig inför dagen/kvällen, före halv 3 for jag och stiina till stan. Hade möte i tre timmar med andra tränare. Efteråt for vi till radisson för att simma i två timmar. Tillslut for vi till fransmanni för att äta god mat och prata :)
Var hemma kvart före 11 nu på kvällen.
Klockan e just 2 och jag har sählää med alltmöjligt och orkar int mer och ska gå och sova, lång dag imorgon igen.
Körde hem i +5, det var liiiiite kallt..
Har lyckats att skaffa nyaste msn, FYFAN och tillochmed lyckats att radera helt och hållet msn från datorn, katten är vild och hysterisk!? okej nu får de räcka.

january first oh you like that gossip, like you the one drinking what god sip dot com


Great day i skolan, var glad när jag såg att det var ungefär 5minuter kvar tills vi slutade och förstod att det är fredag. Jag älskar när läraren sejer före man far "trevlig helg" HELG♥
Körde med fiilisen i örorna, när jag kom hem såg jag på gårdagens salkkarit, var ute med katten en sväng, en snabb dusch, och har gjort smulpaj som är riktigt snart färdig. Den sir bra ut och får hoppas den smakar bra också.
Halvtimme rejält borde goose befinna sej här.

Morgon dan e så full upp det går bara att ha. Enda från morgonen 11 till kvällen 10. Ska uppträda i rewell center klockan 12 med lagen för det är rewell storm. Och 3 tiden börjar dagen och kvällen för de som tränar nått lag. Är taggad.

good feeling


go kväll

Är hemkommen från träningen även. Varit i duschen, ätit och nu ser jag på bb. Föräldrarna far om en timme ungefär, och första natten ensam hemma kan börja. Som TUR har jag katten som sällskap♥

rainy day

Idag har jag haft helt okej dag. Mamma förde och hämta mej till/från skolan. Jag tycker om såna dagar i skolan när man får jobba för sej själv och lyssna på musik, och när man vet vad man gör. Man blir ju på så bra humör.
Nu ska jag göra någå rikti nögvändigt :-)


9:30

Ballongblåsningen gick bra, men hade så sjukt i örorna efteråt av den äckliga ljudet när jag "pumpa" in luften i ballongen och av dendär "maskinen" som ladda luft så gick på hela tiden och länge. Men man blev van efter en stund. 7 tiden fick vi fa, och var så glad för jag vila bort från ljudet. Vi var 8 stycken där.
När jag kom hem såg jag på salkkarit, elämä lapsille konsert och gick i bastun. Senare på kvällen såg jag på bb.
Inatt börjar föräldrarna köra mot helsingfors, och dom ska ta med min kamera så på en vecka blir de innga systemfoton ifall de int kommer gamla. Så för nöja mej med web-camera och digi-kamera. Haha HUR ska jag klara utan min honey i en vecka? Hoppas den kommer levande hem också.
Idag är det träningar som gäller! :)
Hitta denhär fina låten på janinas blogg.

mot rewell center

Klockan 4 ska jag vara i rewell för att blåsa upp ballonger för rewell storm. Yee, ska bli fun hoppas jag ;) Efteråt ska jag sk. spotta till en stuntgrupp.
Usch vad trött och sån huvudvärk jag hade de två sista timmarna i skolan x__xdjurpark

Jemskis SÅ söta teckning (A)! I'm in love, haha

"emmä minnekää saatanan seuramatkalle lähde"

Kom hem endå med pappa, snart ska jag fara till träningen, har varit en dag befriad från stegringen medan den nu igen kommit tillbaka, och nu stockar näsan sej också ibland.
Jag hadd int annat att meddela nu just.

betydligt bättre dag än igår

Från morgonen hade vi skolfotografering, i vår klass e vi hela 10 stycken men idag 8 och en endaste pojke, haha GREAT:D Nåja efter det då börja vi med våra riktiga timmar, kom ganska långt. Timmen efter maten gjorde jag inget, satt i jems famn bara :)
Dagen slutar med två timmar peppunaama. Blir hämtad av bror idag

blondies have more funsämsta dan på länge

+ Halsduken glömde jag hemma endå
- min ipod funkar fortfarande int
- har 4 euro på kortet så blev att lämna allt som jag tänkte köpa på rullbandet
+ mamma kom som tur just från jobbet så hon kom och köpte till mej det vad jag behövde
+ - fick äntligen håret färgat, men är rädd för att det är lite för ljust
- jag har fortfarande dålig dag
+ som tur har jag lite tröst choklad brevid mej

vitutus maanantai

När jag vaknade så regna det, HÅRT.
När jag körde till skolan ösregna det,
när jag hade kört ungefär en halvkilometer var jag genomvåt. Jag körde till roparnäs för att tanka,
när jag skulle sätta in 5 euron i maskinen så accepterar den int den. "kontrolera sedeln" och maskinen spottar ut den. Smart som jag var laga jag 5 euron i fickan för att få den lätt ut från fickan och tankningen sku gå snabbare. DEN VAR JU GENOM BLÖT! Men nähä.. Fick hoppas att jag slipper till skolan med den lilla bensinen och jag kom fram.
Dusbstep i öronen och körde till skolan i ösregnet, det hjälpte inte jag var fittig, oftast blir jag glad av dubstep men inte ens det fick mej på bra humör.
När jag kom fram till skolan var jag som en dränkt katt, tog av mej alla kläder som var blöta. Jag hade laga på flera lager av kläder och tänkt att det skulle hålla och det inte sku komma igenom men jag hade fel.
Började laga kläderna på tork, tog fram med en lärare och bertil en massa lampor, fläktar och stolar. Nu har de torka ganska mycket, och det är ju nått positivt. Men nu upptäcker jag att min halsduk är försvunnen. Gick runt skolan ett varv för att se om jag tappat den ute, men nej. Är 99% säker att jag tog med halsduken till skolan, den var ingenstans ute och inte i skotern heller, nu just är jag så ledsen och arg :(

tonfisk, gurka, grynost + bb


sometimes i get a good feeling

Min stegring har fortsatt denhär dagen också, på morgonen hade jag inget, senare på dagen hade jag 37, före träningen hade jag 37.3, efter 37.5 och nu igen har jag 37.1! såå får se om jag har nått på morgonen, imorgon ska jag äntligen köpa hårfärg och färga utväxten. Morgondagen lockar mej int alls till skolan, orkar nu int. 
+33 in da sun

ungefär så. Men på plus 30 har det varit i solen :) och jag tog sol ute nästan i en timme, kunde int vara längre för det var så varmt och svettande. Hoppas på liiite färg på kroppen.
Om ungefär 20 minuter ska jag börja leava huset och köra till roparnäs.

Nästa vecka kommer jag vara ganska full upp, så jag e int säker hur mycket text det kommer att vara här, men kika in emellan åt.


18:05

Idag har jag bara vaknat, tränat, ätit och duschat. Om en timme börjat talent suomi. Egentligen har jag inget att berätta. Har int rikti någå krafer, har annars också sjukt i halsen och har haft hela dan stegring.

0909

JAG ÄR HUNGRIG, har ätit för snart 6 timmar sedan, men jag vet att jag får mat snart.
Inatt sovde jag 10 timmar♥ vaknade 9 medan de andra skulle börja timmen 10 minuter efter jag vaknat.
Läkarbesöket idag gick snabbt och kommer få inom kort ett brev hem om fysioterapeut tid. Kom till skolan sådär passligt till maten, var halft lost när jag kom till skolan tillbaka men sen kom jag på spåret igen. Så hade en ganska kort dag idag ennu till när jag slutade 1. Min strupe är trång. Mina tonsiller är uppsvällda, och känns som om jag kvävs när jag dricker nått. Och det är lite äckligt. Jag försöker överleva utan att bli sjuk eller förkyld igen.

Har typ trögaste nät för tillfället så mer bilder kommer nångång

atm


don't stop movin'

Efter 2 när jag slutade for jag till västervik, for därifrån 6 för han hade träning. Ikväll har jag bara ladda äntligen ner lite ny musik till ipoden och sett på tv. Nu är klockan 11 och jag ska gå och sova mina 9 timmars nattsömn :) Hoppas på att jag har lite bättre dag i morgon i skolan än idag. SLEEP WELL

kalla kårar


not my day

Vill meddela nu för att släppa ut min ilska för att det ska kännas lite bättre. Det här e nog int min dag, har varit supertrött hela morgonen, jag kan int kocentrera mej på timmarna alls, mina tankar flyger runt i en kaos, jag får knappt inget gjort.
Jag vill int vara i skolan idag

I'VE BECOME SO NUMB

Efter min skoldag körde jag hem, åt, titta lite på tv och gick ut för att fota men de fanns int riktigt nått att fota, sedan när hösten kommer påriktit så finns det.
Sedan blev det dags för träning som var 17-19.
Efter träningen har jag surprise duschat, äiti och sett salkkarit.
Jag är så mätt att jag har huvudvärk!?
Jag vetint riktit vad jag ska seja så det får väll vara för denhär gången.

maanantai - vapaapäiväKYLLÄ! Vaknade virallisesti 11 idag. Halv 12 kom sami till mej, så hade en rikti myyyysig dag. Han var här ungefär 7 timmar. Och imorgon back to school.
Fick veta idag av mamma att hon och pappa far till kreta nästa vecka och e där i en vecka för att pappa fyller 50 om två veckor. E så avundsjuk så jag sku vila gråta. Min största önska e att slippa utomlands till ett varmt ställe, har aldrig varit så det är därför jag vill. Ska göra en rikti lång "tuliais" lista till mamma!
Fick veta idag även att jag fick finally läkartid på fredag 09:45, så jag kommer ha en kort dag på fredag, slutar 1 och vetint hur länge jag kommer att vara vid läkaren.

mitt humör seglar upp och ner

Vaknade sent idag igen. For till roparnäs för att träna. Halv 5 hade jag egna träningar och träna utan skor för att jag glömde ena skon hem. BRA, LYCKAT!
När jag kom hem, gick jag i duschen och sedan åt. Jag som har jättejätte länge vila ha majs så fick jag dom, MEN int ätbara, så jag blev super ledsen, och därför är mitt humör int de bästa just nu. Blev ju int ens mätt på de vad jag åt.
Men någå positivt e att jag e ledig imorgon.

haha..

"you'll never be mine, innocence"


Klockan e 3 på natten och jag e vaken fortfarande, why? :(


put your hands up


LMFAO - Party Rock Anthem (Arion Dubstep Remix)

In The End - Linkin Park (Raylo Dubstep Remix)

Enda som fattas e kunnon basso, dubstep får mej att lé :')

ay ay ay, ay ay ay

Sovit bra och dåligt inatt, eller på morgonen om vi ska seja så. Vakna av flera gånger av att mamma städa. Vakna sedan påriktit nångång halv 2 kanske?! eller jag vetint men där runt nångång.
Senare for jag till stiina som kommit hem från turkiet. Senare for vi till stan för att chilla. Fick en jättesöt tröja av henne och godis.
På kvällen for jag hem, for i bastun och såg på bb. Efter 11 har jag varit nu på datorn bara och imorgon dvs. idag hinner jag int göra annat än träna. Sådanna söndagar kommer jag ha nu en lång stund vidare.
Klockan är 00:15, och jag är once again trött. Gute nacht.

23:59

Efter skolan for jag med mamma till stan för att se på hupparen hon hade pratat om men den gilla jag int, så hon släpa mej till aukia/veromoda och där faktiskt hitta jag en väst som blev min för 22euro. Den va mega mysig.
Sen for vi hem, och snart efter så kom sami hit, då var klockan nångting efter 2. Och for före 8 för de sku få främmande på besök. Och han e u n d e r b a r.

Jag måst bara meddela att jag har så sjukt i ledbandet ovanför hälen när jag spänner den. Vetint vad jag har i den men sjukt tar de :(
Och jag e mega trött och ska börja söka mej mot sängs.

just silence

Numb - Linkin Park ( H³²º Dubstep Remix )


they tell me i'm a bad girl

F R E D A G ♥

you'll be that girl

Cobra Starship - You Make Me Feel ft. Sabi


tv

Inget känns skönare än att komma hem från en effektiv träning och har varit i duschen och känner sej fresh.
Nu blir det big brother, missa tyvärr gårdagens avsnitt för det blev int heller bandat, GREAT.
Imorgon far jag igen till stan snabbt efter skolan för mamma sa att det fanns färggranna huppare typ i jim&jill eller var det var så måst gå och checka =)

ändrade planer

Efter skolan for jag till stan som jag skulle men ensam, soffi hade skolstuff att göra så vi tar meeting next week iställt. På morgonen när jag åt så såg jag igenom anttilas tidning och jag lämna fast för en liten plattång som kosta 20€ och en krepptång för 20€, men i anttila så var plattången 15€ men jag köpte krepptången för plattång har jag endå som jag int använder nästan aldrig nuförtiden.
Och jag sku bara köpa den, men jag for in till seppälä för att se om den fanns ennu kvar peace halsband men de fanns int, så då hitta jag vantar för 8€ och grafittinagellack för 3.90€. Prova också en mössa men den var int mej så den lämna jag så jag får till jc för att se om di hade mössor där ennu men de hade inte så då fasta jag på en huppare jag hitta. Och den blev min för 40€! autch...
Efteråt tänkt jag att nej nu far jag hem före mina alla pengar är slut. Och nu vet jag int hur mycket pengar jag har kvar och vill int veta heller.


jag e mer än glad :)

Snart ska jag se gårdagens bb som börjat och salkkarit.

sunlight hurts my eyes

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


RSS 2.0