:(

Jag har verkligen mycket nu, som seriöst mycket. Skola från 9-16/17 och träningar två/tre timmar efteråt jag slutat skolan och ibland direkt efter jag slutat. En massa planeras inom cheerleading och jag har en massa deadlines som ska göras hela tiden. Varje dag, om int varje så varannan dag jag får nya uppgifter som ska vara klar nästa dag.
Portfolio som ska vara färdig nästa vecka och prov som jag har nästa vecka och dessutom inte vet vad det är för prov.
Ska medverka i media treornas talkshow och ska lära mig ett kort manus utantill som även är nästa vecka.
Har träningar varje dag nu, ibland bara egna träningar och ibland bara coahning och ibland både och. Jag har en massa program jag missat i tv hela tiden som jag måste se på veckoslutet via nätet. (om man ens hinner då). Jag har en massa olästa e post, en massa olästa blogginlägg (137 st). Så jag helt enkelt har inte tid.
 
Väntar på dagen när jag får burnout eller dör i stress.
 
Så jag hoppar VERKLIGEN ni förstår om det finns ens någon som läser min blogg att ni ska förstå varför jag inte helt enkelt tar tid. Och förlåt vänner för att jag verkligen inte har tid nu, och ser inget slut heller på detta.
Borde sluta med antingen med coachingen eller själv att träna eller isåfall minska på träningar, men jag vill ju inte. Jag kan inte tänka mej tanken att sluta, jag börjar gråta inombords när jag tänker ens på saken. Hur kan man sluta när man gjort det regelbundet i 10 år?
 
Nu orkar jag hur bra som helst, men frågan är, hur länge orkar min kropp?
 

ig bilder
 
 

RSS 2.0