henrik, harri, patrik & silvo

Haha, rubriken e inside och hitta int på nått annat :D Men har vakna 11 tiden av att mellu ringde fel och, efter de så försökte jag få sovt men fick int pga. att hon skicka meddelanden hela tiden. Så vakna ordenkligt vid 12 tiden. Har varit i pika dusch och städa lite rummet, och jag damstuga av misstag en liten plastpåse och nu vågar jag int damsuga mer för jag är rädd att den börjar brinna där inne nånstans var den nu är.
Jag ska försöka pånått sätt underhålla mej i en timme sedan får jag sällskap 


sä oot se mies jonka haluan, mun viereeni aamuisin

Lithium och qs var vilda igen och bara prata :( men vi hade tre stuntgrupper från lithium som börja redan göra sk. lootus. Stolt över dom. På egna träningar var vi 19 stycken då jag räkna snabbt, resten är sjuk eller på resa. Det kallas höstflunssa. Jag har haft det redan och jag har bra motstånd, eller om det heter så på svenska.

Morgondags planer är


• vakna sent
• se på salkkarit, före sami kommer hit
• efter två kommer goose hit
• på kvällen sista gold träningar för mej


gold?!

På morgonen hade jag mycket tid på mej mera än vad jag brukar ha, men orsaken var att jag gjorde inget åt ansiktet på morgonen och inte håret heller förutom att borsta igenom och sätta upp det i hästsvans.
Två sista timmarna var onödiga, vi gjorde inget. Första timmen satt jag vara vid facebook, andra timmen spela jag på facebook. Läraren sa inget vad vi skulle göra.. Eller jo, di som har uppgifter kvar att göra men jag var lucky one och har gjort allt förra gången.
Efter skolan körde jag till roparnäs's r-kiosk för att köpa en glass, eller jag hade en kupong som jag hade fått från nordea, och om man gav den till kassatanten i nån r-kiosk fick man en glass gratis, och tiden går ut imorgon så det var lite på tiden att använda den.

Imorgon ska jag sova lääänge, har ingen skola för att dom två lärare jag har imorgon till Tammerfors.
Och nudå, nu håller jag på och skriver påminnelselappar till Lithium. Idag igen tränar qs och lithium tillsammans.

kaunis kaos


De två - tre första timmarna idag var stressande sådär smått, två sista dvs. matte var igen spontana och fjantiga.. Efter när jag slutade for jag till shell för att tanka, eller mamma tanka åt mej när jag hade inga pengar på mej, hel full tank på 8e ca. Sedan körde jag till västervik och det tog ovanligt länge att köra dit och orsaken var att jag körde fel :D Nååh men han vara där hos han i 1½ timme ungefär och var snäll och gjorde hans svenka läxorna åt honom. Efter halv sju blev det så satt han på mej, eller okej han körde med min skoter och jag satt på till ishallen och därifrån körde jag hem. "Resan" till ishallen var int ens en sekund tråkigt! :D haha han e bara för bäst. 

hey hey what can i say

Idag kör jag med plattat hår, kan int komma ihåg när jag senast platta. Men dehär var nog också sista gången på LÄÄÄÄNGE jag plattar :) stackars hår.
Efter skolan dvs. 15:45 far jag till västervik, hörs på kvällen next time.

hands on my body


Min akrobatik blir bara bättre, eller så känns det. Men kommer ju aldri fan komma orka att göra eller lära mej ffv! okej ni har ingen aning vad de är men de e lugnt :D Vila bara meddela.
Har tagit en dusch och har ansiktsmask just som doftar heaven, alltså vanilj.
Senast om två timmar ska jag vara i sängs, dvs. klockan 12.

OCH JESS IMORGON BÖRJAR SALKKARIT IGEN! WOHOOOOOOOOOO♥


EDIT!!!  klockan är över 12... Det tog över två timmar att få resten av bilderna hit, greaaaaat..
Och har ganska likadanna bilder för det fanns ganska lite att fota där. Nu natten

whit canon, you can

Fota vid parken som är nära mej, fota så länge tills akkun tog slut, men hade nog inte mycket kvar heller. Sätter några bilder hit, resten får ni kanske efter träningen :) Jag älskar att fota, enda sedan jag fick min lilla digitala kamera har jag älskat att fota allt som finns runt omkring. Men jag är endå osäker vad jag vill bli som stor.NU träning


won't you shake your dandelion

Vädret idag har/är varit/är på samma gång mysig och dyster. Det blåser som fan där ute, och jag har fönstret uppe i mitt rum och antagligen nån annan fönster i huset och det är genomdragning på gång så fastän jag har fast dörren till mitt rum så slår den endå fast lite, über störande. Och nu har jag ätit, och lyssnar länge sedan sist på spotify och ska just gå ut och fota lite med zoomobjektivet i denna härliga vädret.
Jag vill ha SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ--Ä-ÄÄ-Ä-Ä-Ä-ÄÄ-ÄÄÄÄR mycket en macro-objektiv, och sanningen är att jag sparar pengar till en sådan just nu.

bilderna e från igår

gold dust


igårkväll

Planeringarna blev lite annorlunda igår. Sami kom hit halv 6, och vi sku vara här en stund och sedan fara nånstans och senare till västervik. Men de blev så att han lämna hit. For på natten 12 tiden.
Förstår int hur det var hela dagen så otroligt varmt i mitt rum, HELA DAN enda från morgonen till natten och ute var det ju int desto kallare.. Och det är fortfarande varmt!


oredigerad


she's amazing


Så ser jag ut för tillfället. Har sagt hejdå nu till stiina som far imorgon till turkiet :( Eller det kan hända att jag träffar henne ennu idag men de e int alls säkert. Usch vad jag kommer sakna henne!

Nu ska jag börja laga mej lite färdig, sätta på smink och byta kläder. Och senare far jag till sami. Kameran följer med ikväll, ha en lyckad villavslutning :)

lördaaaag!

Vetint om jag sovde bra eller dåligt inatt, kanske bådeoch. Har tagit en dusch och ska äta och göra syster sällskap. Ikväll befinner jag mej i västervik.


hey hey, what's your number?

Slutade 1, körde hem. Goose kom hit lite efter 2 och for halv 7, kändes som han sku ha bara varit två timmar ungefär.. 7 tiden for jag till stiinas, var en halvtimme och for till ishallen för att se på pojkarnas träningar. Utan tränare och de var bara 7 stycken. Efter en timmes frysandes i ishallen vänta vi på pojkarna att de sku bli färdiga. Så vi satt i "mellaningången" i ishallen och såg på "moment of truth" sedan stängd ishallsgubben av tvn...
Sedan kom pojkarna, och jag och sami lämna till utanför ishallen och prata lite och såååååå. Senare for vi hem.Har äntligen alla bilder uppladdade vilka jag sku ha och jag e MEGA trött och ska gå och sova nu, och idaaaaag e de villavslutning, hade nog bästa villavslutningen 2009!!!!


)(/&%¤#

Vila klaga om skolans hälsosystrar. Alltid när man ska dit så är ALLA hälsosystrar upptagna eller så e dom int på plats. Har gått dit varje rast i två dar nu... jäääääävlaaaar


kom igen...

Två sista timmarna har rulla igång, FRIDAY FRIDAY FRIDAY♥

karoliina kesti

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011081914229433_uu.shtml

Om ni har hört/läst dethär om karoliina så vet ni vad jag pratar om.
Jag har följt dethär från början, och det är ju bara så hemskt :(
Jag hoppas och ber att hon lever, kan tänka mej hur hennes nära och kära känner sej, jag sku knappast kuna gå i skolan om nån som står nära mej har försvunnit. Snart i 4 veckor har hon varit borta. Jag hittar inga ord att förklara hur hemskt de e och hur mycke jag vill att denna lilla stackars femton åringen ska hittas♥
Snart far jag till tammerfors och söker efter henne!!


järn

Är så stolt över iron, gillar massor detdär laget. Och jag tror det var sista gången på ett år som jag såg janina idag! :( ♥ Nämligen hon ska till new jersey för ett år.

Är litegrann trött, blir väll att fara i tid och sova :)

en så gammal bild

t o r s d a gJag har kommit hem för en timme sedan. Dagen var helt okej för att ha bara 3 timmar. Skulle ha haft "klassäldste"möte idag men jag "glömde"... For int till hälsosystern today i skolan för de hade ingen på plats idag, så imorgon gör jag ett nytt försök. Nu ska jag försöka göra matte läxan och ikväll t r ä n i n g a r ♥.

sjutton

Sötaste JANNIKE fyller idag hela 17 år♥

(jannis konstverk, kommer ihåg denna dåliga dag som du gjorde bra♥)

Hoppas din flummiga dag fortsätter bra :)

jengi ilta
IMG_2866
IMG_2888
IMG_2930IMG_2966
Vissa bilder har jag tagit från fb så som är kanske lite större än di jag har laddat upp, och vissa bilder är jossus.21:59

Guld träningarna, check! och min armbåge lider mer och mer. Imorgon ska jag till skolhälsosystern och se om hon kan göra nått, eller om hon sku vila skicka mej till centralsjukhuset!

Int hade jag riktit nått annant att meddela för tillfället, IMORGON börjar jag 10, egentligen 9 men lärarna har möte. Och slutar 1, happy days.

> > > >

Sami har nu farit till träningen och nu ska jag byta om och fara till guld träningen :) later

14.5.2011, 17:52


kill me before my elbow kills me

Har int kuna skriva tidigare för jag har int ens sluppit på hela sidan, alltså blogg.se! Och var mega sugen på att skriva, men int rikti mer när jag int kommer ihåg vad jag sku skriva.

En ganska duktig-dag bake. Haha det där let SÅ konstigt. Jaa men var duktig i skolan entligt mej själv :)
Träningen gick, jaa vad ska man seja, bra as always♥ Men min armbåge tar snart seriöst självmord :(

Klockan är just 10 och jag har varit i duschen och känner mej fräääääääsh, nu ska jag äta och hämta is på min armbåge, IFALL det skulle bli bättre. Och jag tror jag har stäckt låre (Y)
MITT GOOSEBARN♥


duktiga mediaflickor här hej


what can i say?

Är det normalt när man rapar kommer spy upp? Gjort nu några gånger under kvällen.. Men iallafall ska jag nu och sova och vakna glad och pigg till skolan!

21:40

Huh, hade jätte roligt vid stiinas. Vi åt, såg på nordic open dvdn, skrev positivt om alla i lagen på ett hjärta, hoppa på trampolinen, tog bilder, sjöng karaoke, dansa, var galna, skratta, stunta :) Oj gud det var nog en galen kul kväll. Har jätte mycket bilder, kan visa dom sedan när jag har fått alla uppladdade hit.

Vi hade en tema, baby eller gamling, och jag var gamling. Jag trodde jag int alls skulle se ut som en gamling eller att jag misslyckades i det. Men jag hade fel, enligt andra så lyckades jag och laget skratta åt mej :) hihi. Har som sagt jätte mycket bilder och jag raderade skakade/dåliga bilder hela 71 st.

Resultatet var när jag kom hem, huvudvärk av all skrik.

smakprov

söndag

Offra en söndags morgon att vakna tidigt (10) och for till ishallen för att se på match med stiina och sami som sluta 1-1. Den sluta 1, men vi kuna int ennu fa för det ösregna så vi vänta en stund. Sami kom till oss, men tydligen bara för att bråka..

7 hade vi träningar once again. Klockan är 22:45 och jag känner mej fräsh. Sitter här och äter upp mammas torkade aprikoser.

Imorgon har jag en dag från 10:00 - 15:45... Och vi har "jengi ilta" med laget hos stiina klockan 5 och räcker till 9. Så jag vetint riktig om det kommer inlägg tills imorgon. Isåfall på kvällen först.


get back


en försenad resultat
jag vill ha limegröna tapeter!!! :(

Är hemkommen från träningen. Det var jätte roligt att träna med elite och många lärde sej nytt och det var nödvändigt att elite kom och träna med oss. Två timmar for jätte snabbt, tyvärr.
Har aldrig svettas så mycket som nu, eller kanske nångång men int på länge och hade så varmt hela tiden, men de var det värt. :)

Nu har jag tagit en dusch och ätit, nu har jag lite huvudvärk, ska knappast göra nått mer idag än lata.

iron feat. elite

Väntar med spänning att klockan ska bli 4, för då ska jag börja köra till roparnäs var vi har träningar. För Ett lag från Helsingfors kommer med oss och tränar i två timmar. HAC elite- damlag! WÄWÄWÄWÄÄÄ

Inatt har jag drömt om cheerelading. Jag var nånstans utomlands och träna med nått lag ingen aning var. Men de kuna plötsligt svenska och finska?!:D Sedan börja vi göra stunter och jag var flyer, haha men allt gick så bra och jag drog helt lätt bow n' arrow och dubbel ner och huhhuh! Va en rikti huippu dröm.
IMG_4146
IMG_4168
Första bilden e jasmys och andra helis. På konstens natt!


nu ska det studeras

Börja just att läsa "bättre bilder" boken om canon kameror och hur kameran egentligen fungerar osv. Och även ser från nätet. Jag som int har fattat rikti dethär med bländare och iso så börjar jag förstå. Iallafall bländaren, blev nästan överlycklig när jag fatta! :D haha what och jag som går på media tvåan och fattar de nu först (piiiiiiiiiiinsamt).Första bilden kort slutartid, 3.5
Andra bilden lång slutartid, 22


överexponerad

underexponerad

Ni förstår?

hothothot


Sitter på balkongen och STEKER! det är varmt igen i solen, och det är närmare +30 grader♥ jag dör nästan ifall ni vila vetaMEDIAAAAAAA

Om 15 minuter börjar min veckoslut♥

wihii

For till 15:20 till mopoparkeringen för att träffa sami och därifrån till dem. Tiden går alltid så otroligt snabbt. 7 började träningen som gick s-u-p-e-r. Never in my tired life har jag gjort ffv (flikki flikki volt). Nu ska det börja göras, gjorde idag men min volt hhehe kan man kanske int rikti kalla volt ennu. Kommer ju vara SÅ slut när vi gjort hela programet. På hösten/början av vintern ska vi till syyskisat. Och nu har vi en liten bit på programet och jag e slut! huh, cheerleading isn't JUST a sport, it's a lifestyle.

Imorgon har jag igen en dag från 09:10 - 13:05.
Lite bilder från senaste tiden

passligt random bild!?


Hemkommen från skolan för över en timme sedan. Jag e ganska proud of myself när jag int har loggat in en endaste gång på facebook idag i skolan. Och int annars heller gjort nått onödigt jag gjorde förra året. Har börja ta mej i nacken och börja studera for real. Igår fråga ina av mej att om jag e sick när jag tog så seriöst en "uppgift" :D hmm.
Vi gjorde en repetitions övning/uppgift idag och jag klara den by on my own (om man kan seja så) och de e jag faktiskt glad över! Så dålig som jag e i skolan endå.

INATT sovde jag bra, SÅ länge sedan sist

olen kyllästynyt pelkäämään

En onsdagsdag avklarad. Dethär med 45mintuers timmarna (igen) e int så farligt som jag trodde, men man har ju hela tiden rast. Var i skolan till hälsosyster för att mäta hur lång jag e för de har stört mej så länge när jag int varit säker så nu enligt "mätaren" i skolan e jag 161.6cm MEN hon sa att det varierar domdär "mätarna" att det e int säkert att jag e 161.6 men längre än det e jag int. Så kan hända att jag e fortfarande 161.5 eller tillochmed kortare!? hon sa att jag e minimi 161.

Efter skolan for jag till stan med jemina och hennes granne, vi han bara till suomalainen kirjakauppa och så måsta jag börja köra till frissan som jag hade 3. Jag sa ju det blev för kort :(

skoliiiiiish


we♥it

Tumblr_lpzpskhh6c1qc5cc5o1_500_large
GE MEJ DETTA RUM!
Funny%2ctoilet%2cpaper-307395c470f903cec3d20481c5cf14ed_h_large
Tumblr_lp41pgvikc1qf7snto1_500_large

"städprojekt"
Så har det sett ut nu då jag har städat lite, resultatet kommer sedan när det är helt färdigt :)

f ö r k y l d

så härligt.. Eller så int. Har nu här i två dar varit det ungefär. Nu är näsan stockad ennu mer, och snoret rinner mer. Smaken har farit lite också. Men har fortfarande ingen stegring.

Hade egentligen en ganska chill skoladag. Två sista timmarna gjord vi ju knapp nått. Svara på 5 frågor! Satt annars också och nös och snöt hela dan och smörja näsan med bepanthen, samma kommer nog gälla imorgon också.
Imorgon har jag igen en dag från 08:10 - 14:05.

15:00 har jag frissa tid, har int ennu bestämt mej om jag ska klippa på längden, sku int vila nu då det har börja växa så bra, för hon tar endå för mycket på längden fast jag sejer lite, och då blir maws ledsen. Men de risiga håren på sidanom ska bort! Efteråt ska jag vara med gooose.

Hade en bra träningstisdag. Lithium var jätte duktiga idag♥ Fick igen tre nya, love it.
Egna träningar gick också kybäs och känndes lite som det var min dag.

Han int skriva heller efter skolan, för jag surprise städa igen............. Men denhär gången lådor, och kasta bort det jag int behöver/använder, och det e på hälft. Rummet har jag väll färdigt tror jag?! Iallafall för en tid framåt.

endlich

Nu har jag äntligen fått alla konstens natt bilder uppladdade, hur fan tar det alltid så länge för mej att ladda upp bilder!?

Und jetzt, warum bin ich noch wache?
sååå, nu ska jag gå och sova med min stockade och rinnande näsa... poor me

ps. x2, bilderna e två inlägg neråt! :o, ge mej mera frågor på "bildstunden" som finns läääängre ner, DANKE

my mouth can speak

For till keskinens för att se nordic open dvdn. Efter de for jag hem och städa nu igen mitt rum som jag antagligen igen ska lite laga om... Ser fortfarande int bra ut :D Håll ut, rum bilderna kommer nog snart, efter jag fått konstens natt bilderna hit som e också på kommande.

Mitt goosefjun kom hit en fyra tiden kanske? Och for för en timme sedan på träningar. Mamma e sjuk och jag håller på att bli sjuk. Näsan e stockad hela tiden och min röst e lite annorlunda, ska väll fara snart till butiken för mamma vill ha chkolad och jag vill också ha nått.
Jag ser int framemot måndagar.. Börjar 10 och slutar 15:45!
Jag vetint hur många gånger jag kommer att klaga om 45minuters timmarna men säkert många gånger, kommer ju seriöst säkert bli deprimerad av di!!!!!

konstens natt i bilder

fösta skoldan avklarad

Fick igen int sovt, rulla runt i sängen i ungefär 2½ timme före jag somna. Och jag vakna flera gånger på natten till det att jag hade täppt näsa och vakna av allt annat också.

Vakna 9, förstod int riktigt först att varför jag hade väckarklockan på, men stängde av den endå. Sedan förstod jag att det är måndag och sommarlovet är slut och jag ska till skolan, VARFÖR var jag så taggad? måst ju låta idiotiskt :D Men jag var taggad. Hade en halvtimme på mej att göra mej klar, och det räkte helt bra.
09:35 körde jag mot skolan, var där först 09:55 ungefär pga. trafiken..

Var så glad att se ettorna :D haha (don't ask me why) och klasskompisarna, men kommer sakna johan som har dissa vår klass... han och hans spontana utbraster och hans bil och ALLT! det betyder att vi har en pojke i klassen och resten flickor, stackars michael :D OCH jag är den enda blonda i klassen nu! why har alla dissa mej :D

Nåja men vi prata lite och så först och sedan tog vi mat. Det ska ju int funka om alla 1000 elever äter på samma gång? vem fan tänkt att alla tänkt hinna köa, söka plats och äta på 45minuter? great, ser INT alls emot 45minuters lektionerna och 5minuters rasterna. PLUS 4 timmar i stäck ett ämne, fuck you undersökningen!

Nu iallafall ska jag städa lite again.

tack för sommarlovet, kommer verkligen sakna det

Idag har jag njutit av solen och +30!!!! :o HADE VARMT! men tippar på att det var sista varma dagen för det här året :(

Imorgon e de back to media♥, alla e himo angst på facebook för att skolan börjar men jag e int! Okej ser int emot att vakna tidigt och börja plugga igen osv, men nu just gör de faktiskt int så mycke att skolan börjar, beror på säkert för att man får se klasskompisarna och nya ettorna!

ps. 

Maria Marre Lahtinen
joooo taidanpas mennä ulos ottaa aurinkoo viimesen kerran tänäkesänä ku tuol on auringos +40♥
14. elokuuta 2010 kello 11:13 ·

alltså igår var jag för ett år sedan på bio och det var jag också igår, idag för ett år sedan tydligen var den sista varma dagen den sommaren och jag antar att samma dethär året, WHAT :D

plättarGjorde plättar efter att jag kom hem från stan, och nu e jag dödande mätt. Filmen va också superbra, och salladen vid subway också. Träffa på henu och mika också efteråt, prata liten stund och så körde vi hem.

Föräldrarna e vid strampen för att lyssna på min morbror som e och spelar där. Ska lite planera vad jag ska göra med rummet ennu, och hur jag ska möblera om de! fuck it sejer jag bara..

1308

Förra året denhär dagen var jag med krista på bio och såg på "sisko tahtoisin jäädä". Idag ska jag faktiskt på bio också, men med laura och vi ska se "herra popper ja pingviinit". Väntar med spänning när jim carrey e med. Efteråt blir de subway♥

OCH jag har sovit för länge igen, och städat bara igen, och nu seriöst vet ja int va ja ska gör med mitt rum. Nujust kan man kalla att de e kaos. Har möbelera lite om men har stooooora problem.

söt sötare sötast


haha

här igen

Har int hunnit skriva hit nu alls. Men konstensnatt va super! Börja med uppvisningen som gick bra entligt mej själv. (bilder kan ni se från jasmys blogg, lifeofjasmy.blogspot.com). Och konstensnatt sluta vid tältning.. 
IIIIIIIIIIIIRON, LET'S GO

IKVÄLL I REWELL CENTER 18.10!
WCW-140511-0242.JPG

Resten av bilderna och lagen finns här > http://ice.1g.fi/kuvat/Muut_lajit/Cheerleading/West-Coast-Vikings-kevatnaytos-2011/

kaos


Har int ennu heller fått färigt städat. Rummet ser ut som nån bomb sku ja slått ner :D Har en massa saker i sängen jag måst ta bort fören jag tar natten.

Träningarna gick bra, vi hade på samma gång med steel. Gold träningarna däremot var myyycket lata.
Konstensnatt idag då, syns i stan och vid andra ställen :) Hoppas får en lyckad kväll!

haha ja e sjuk i skallen :)

Fick nån idé att jag sku börja STORstäda verkligen i mitt rum! Så nu ser de ut som jag sku ha flytta just in hit :D haha bilder kommer senare, hinner nu int heller börja förklara hejdå :)

upp med tassen

Vetinte hur jag seriöst ska orka vakna till skolan. For bort från datorn efter 12 och gick till sängs, jag var ennu vaken i över en timme för jag fick int sovt. Försökt spela på min ipod, blev lite tröttare men int så mycket. Och sedan sover jag halva dan.. Vakna 2 och var übertrött, men tänkt att kan ju int sova hela dan heller.

SÅÅÅÅÅÅ! hur ska jag orka vakna 07.00 - 08.00 om 5 dar?! Nån som har nå tips hur man somnar lättare?! Sku behövas.

Idag har jag två träningar, egna först från halv sju till 8. Och sedan 8 till halv 10 med gold. Vi har extra träningar idag med iron för att vi ska uppträda i rewell center på konstens natt 18:10! Fy så länge sedan det var när jag uppträdde där. DE E JU SÅ HIMLA ROLIGT!! Så be there :)

Händer int annat idag.


söndags bilder

deep inside

Idag vakna jag 11, for i duschen, åt och klädde på mej. Efter en timme var jag klar. Körde sedan till västervik och det känndes som en evighet före jag var där. Nå men endå var hos samiiiiii. 4 körde jag hem, böt kläder, åt och fick brottom till lithiums träningar. Vi fick igen tre nya idag! :o Nu e vi hela 20 stycken!!! Flickorna var jätte vilda idag och vila göra tvärtom som vi sa. Sedan fick vi två pojkar på besök för de hade varit och stalka oss ute, så krista for hämta in dom :D

Egna träningar gick braaaaa. Och jag våga igen göra flikki volt!
random

haastettu - utmanad

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi. 2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi. 3. Selitä kuva. 4. Haasta neljä blogia tekemään sama.

Eli ihan normi kuva musta, istun parvekkeella just, oli vissiin ego päivä :D
Haastan kaikki jotka haluu tehä tän.

Alltså utmanar er som vill göra denhär, ni ska öppna den fjärde mappen var ni har era bilder. Välj fjärde bilden och publicera den på bloggen och förklara den. Till sist ska du utmana fyra stycken :)

bow

Gjorde en rosett med stiina idag, köpt lite saker och satt i en timme ungefär och gjorde. Blev nöööööjd!
lose control

Två tiden for vi till hälsocentralen med s. De sa åt mej att det var 15st före mej så jag sku komma tillbaka halv 6.
Jag gjorde de, men denhär gången var sami med mej, stiina sku och träna zink. Väntade först i onödan 45min för jag int vissta att man sku gå och seja att man e tillbaka där. Så vänta allt som allt lite över en timme. Mitt livs kortaste besök :D Det gick på en minut. Haha jag skratta när jag kom ut för det tog så liten stund :D!

Sami satt på, körde hem tillbaka och så cykla stakkaren hem.


SOMMAR OCH SOL KOM TILLBAKA!

13:02

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan av att mamma ringd åt mej, nu är iallafall frissa tiden fixad, äntligen!
Så småningom ska jag börja fara endå till smedsbyvägen med stiina som sällskap. Alltså hjälp mej vad heter detdär ställe vid smedsbyvägen? Häslosentral?! vadå? Har så blackout, help meeeee!!

Men ja det ser nog int bra ut med dendär bildstunden, skärp er eller så skippar jag den:D

varför ska det alltid vara lika svårt att hitta på rubriker?

Klockan 1 idag körde jag till variskas skola för att träffa sami. Men han kom 45minuter senare än mej. Efter 3 for jag hem, böt kläder och hjälpte mamma för att ställa i ordning. Halv fyra och fyra tiden kom släkten. Härligt att få se dem också emellan. Två timmar senare for de och fick lite brottom till träningarna. Fick en liten hit (läs: engelska) i käkbenet, så kunde int träna de sista ca. 45minutrarna. Tog så sjuuuukt! Sjukare bara när jag hade is. Men nu faktiskt så tar de int nära på heller lika sjukt så jag tror att jag int behöver fara till smedsbyvägen imorgon. Beror på hur jag känner mej på morgonen.TNAKS god för att bilderna e nu här, e bara en timme försenad från min sovtid enligt mej själv!
så gonatt NU


okej vi kör!


Samma som frågestund men med bilder. Ni ska seja nått jag ska fota t.ex favorit lampa, var jag trivs bäst hemma osv. Ni vet nog!
Jag tycker det borde bli lite action här i bloggen så tänkte dra denhär.

vänner e bäst ti ha

Hej igen mina fina. For ennu ut det didär bästa. Så filmen lämna nu lite. Var vid paradise beach nån stund, sedan fick vi (nån) en idé att vi sku fa till sundom så vi for dit. For och så på vårt gamla hus var jag bodde när jag bodde i sundom, alltså nej gud vad di som bor där nuförtiden har förstört minnerna :( Ser ju int alls likadant ut som för 13 år sedan. Enda som likna var bakgården.

Därifrån for vi till öjberget, sami & renko var jätte smarta och körde upp för öjberget med moporna.. For upp till sikttornet or whatever de va lite mysigt. Det blåste svagt och ljummet. Hörde även musik nånstans ifrån och det var mörkt man såg ljusen från stan. Nice, so nice.

Efter 11 börja vi köra hem. Alltså sundom hatar ju oss! Nästan alla bilar som körde bakom oss eller kom imot blinka med långalamporna eller vad det heter. Okej taxina förstod jag och när vi körde brett men när bilar kom imot en?! jag tänkt få nå fel..
Var hemma endå före 12.

IDAG e de söndag och jag ska vara med sami på förmiddagen och eftermiddagen kommer släkten hit och på kvällen träningar.

060811' .... ♥

Huhhuh! Nu e jag hemma igen. Måst rikti tänka efter vad jag gjorde igår på dagen. JUST JA! hela eftermiddagen var så otroligt boring, men mot kvällen for jag via s, miksu var där också. 7 tiden for vi till ishallen för att se på miksus och deras träningar men miksu träna int själv för han var förkyld.
Träningarna sluta 8. Vi vänta en stund utanför ishallaen. Renko kom sedan dit utanför. Sedan for vi till miksu för att hämta saker och till makuuni för att hyra en triller. Men de blev nu så att vi aldrig såg på den :D Slepa tillochmed dvd:n till orrnäs i onödan haha?! Vi for även till abc för att köpa mat (surprise). Vi grilla sedan och såg på tv, tog det lugnt.

Jag somna först nångång 6-8 (?!) tiden, hmm. Sovde int annars heller nå länge. Sant men synd så tog jag int med kameran. Känns lite konstigt att jag har inga nya bilder att visa åt er. "Ei aina voi voittaa"

Vi vakna sedan 11 ungefär, laga paikat kuntoon och satt vid köksbordet för att prata. Sedan gick vi till supermarket vid roparnäs för att köpa glass, gick i regnet, int sku de annars ha vari nångting men man blev ju så otroligt blöt om fötterna. Såg lite på tv och sedan lämna vi orrnäs och for hem, jag och s gjorde nudlar och efter det sovde vi i två timmar, sååååååå skönt.

6 for jag hem HEM.. åt och for med mamma till makuuni för att lämna tillbaka filmen, haha kommer int ens ihåg va den hett. När jag kom hem for jag i duschen. Ikväll tänkt jag se nån film som jag har på datorn och försöka gå sova senast 1.


tandsmycke


Idag e det ett år från att jag laga tandsmyce.
Har haft en av de tråkigaste dagarna på länge

dagen har bestått av

- vara med den bästa
- träffat sami
- ute och ätit
- träning

♥, sådan födelsedag dethär året! Nästa år ska det firas ordenkligt

HAHA STIINA E FÖR SÖThaha due häääli, tusen tack ennu♥

kaputt!

fuck it. MIN FUCKING KAMERA DOG :( Sku ta bilder på mina presenter jag fick av sötsiic, men så börja den ta trögare bilder, och hördes konstigt ljud när jag tog och sedan tillslut slocka den. Den går int på nåmer!? whyyyy :(

EDIT!!!!! : ladda kameran i några minuter och så funka den igen!!!

smycken

Vaknade 11, tog en dusch och logga in på facebook för att tacka de som har grattat mej. Sedan kom mamma hem och vi börja baka. Vi baka mokkarutor, och ska på lördan baka en kaka. Släktingarna kommer på söndag för att fira mej.
På samma fick jag ett halsband av mamma som hon har gjort, och sedan ska jag få ett annat armband som hon halft gjort själv! :D
s e v e n t e e n


ett år kvar nu!

cheervids
Jag börja leta efter gamla cheer videon som jag har satt på youtube för 4-5 år sedan, och hitta lite. Och vissa e från 2009. OCh jag vetint ens vafö jag har vissa kvar :D di e ju pinsamma!

1 ½ timme kvar som 16 år

Jep så ede! Efteråt när jag och s hade varit på buisness for jag hem för att hämta träningskläderna och for via s och sedan till gold träningarna. Skrattade så mycke, vi gjorde såhär som på denhär videon här under, men vi lyckades första gången för att janina och saski hjälpte och de va skit kul :D
 
Denhär e två år gammal och otrolig pinsam, har glömt att radera ! :-DD

Har just ätit, nu ska jag bara ta de lugnt i några timmar sedan ska jag och sova och sedan vakna tidigt! :)

sexton förtiotre

Kör iväg till stan på buisness. Har inget annat att berätta


villan


now you, dance too

Som tur e jag trött, får kanske snabbt sovt idag. Mina små hadd längta till träningarna och di har lärt sej lite akrobatik bättre! och vi fick två nya.
Egna träningarna var ju lite tröga, va sku de int vara första träningarna efter tre veckors paus.
Nu så småningom ska jag börja sova fina drömmar (hoppeligen)
gonatt♥

efter en fuktig natt i tältet såg det ut såhär på balkongen

resten av bilderna
Det var nog helt okej att tälta vid strömsö men tror endå att det var första och sista gången. Hörde annars också en massa konstiga ljud!

oh yeah, it's was a great night

Bilder glömd jag lite igen att ta. Tog bara vid början av kvällen. Vi for till siwa för att köpa mat tills natten och jag och siic köpt mat tillsammans för 10e.. hups och en enda natt :D

När vi köpt färdigt körde vi till strömsö, satt upp tältet direkt, chilla lite. De kom annat folk dit också. Vi åt, myst, hörde på musik, skratta, prata och sånt kul. När klockan blev över 12 for vi och simma, fyfan vad vattnet var kallt. Och när jag gick i sanden kändes det som om man sku ha gått i snö, helt allvarligt. Så kallt va sandet. Vi hade über kallt efteråt så vi kröp in i tältet och sovsäckarna. Åt lite igen.. och skratta och prata!

Senare runt 2 tiden hörde vi pojkljud från bryggan, och vi faktiskt kände dom. Wade, annila och tepi var där. Wade hade också ringt till mej men hann aldrig svara.
Vi öppnade tält"dörren" och såg på dem när de närma sej oss, miksu går ut från tältet och ropar "vittus bögar" (med skämt förståss) och så kommer lanttu ut och ropar med en annorlunda röst "stick härifrån". Di hade ficklampa med och lyst mot oss, när dom hörde att m och l ropa stängdes lampan fort och de vänd om och gick snabbt och tyst bort. HAHA de va ganska kul. Stiina gick också utanför tältet och börja gapskratta vi trodde att dom skulle komma tillbaka för att de sku ha känt igen hennes skratt men tydligen int. Före pojkarna ropa åt de så sa wade "kom nu era pussyn, int e nån där int" haha fyfan va kul de va :D  

Efter 3 - halv fyra somna vi, eller jag fick int sovt. Jag somna först vid 5-6 tiden. Sovde int så bra heller för jag var så pressad där...
Vi vakna före 9, plocka ihop våra saker, tog bort tältet, for via lanttu till ishallen för att se på en match. Efter 12 for vi hem.
När jag kom hem satt jag på balkongen för att ta lite sol på benen, satt i ungefär 2 timmar.
NU ska jag fara och träna lithium, länge sedan sist och sedan egna träningar.
Får ju nästan seja hejdå till sommaren snart :(


ps. ifall ni undrar så e lanttu och sami samma person.
Mera bilder kommer senare

:)

Fick brottom till stan, vi tänkte med vårt lilla jäng fa och tälta men ingen hade en tält, så vi for med miksu och renko till stan för att söka tältar. Vi tänkt vara till top sport som stänge 7 och klockan var halv 7, så jag körde så fort min "luumu" kymco for. Men det var lite onödigt för vi for int alls till top sport. Vi for istället till halpa halli, hitta en tält för 36.90€ som e för 4 människor. Den blev min! Men nu är min spargris tom :( Tog därifrån 50€ och nu är de kvar 15e..

Vi far med stiina, miksu sami och renko till strömsö för att tälta, hur nice låter det? så nice!

Jestas vilket körandet idag. Min guldmor har åkt hem idag till stockholm, hann int seja hejdå ens till henne!

Sånhär leénde ska det vara hela kvällen/natten/morgonen

dna kaupasta terve

Sovde lite längre idag för jag fick int sovt på natten, snurra och surra i flera timmar före jag somna. På eftermiddagen när jag vakna sku jag int ha orka vakna men måsta.
2 tiden körde jag till strömsö för att simma med sami, vattnet var lite kallt eller int egentligen men endå.
Sen låg vi vid "bryggan" och prata om lite allt möjligt. Efter några timmar for vi hem, och jag var hemma 17:15.

Kvällens planer e så hälft!

kiva pensas...

RSS 2.0