fösta skoldan avklarad

Fick igen int sovt, rulla runt i sängen i ungefär 2½ timme före jag somna. Och jag vakna flera gånger på natten till det att jag hade täppt näsa och vakna av allt annat också.

Vakna 9, förstod int riktigt först att varför jag hade väckarklockan på, men stängde av den endå. Sedan förstod jag att det är måndag och sommarlovet är slut och jag ska till skolan, VARFÖR var jag så taggad? måst ju låta idiotiskt :D Men jag var taggad. Hade en halvtimme på mej att göra mej klar, och det räkte helt bra.
09:35 körde jag mot skolan, var där först 09:55 ungefär pga. trafiken..

Var så glad att se ettorna :D haha (don't ask me why) och klasskompisarna, men kommer sakna johan som har dissa vår klass... han och hans spontana utbraster och hans bil och ALLT! det betyder att vi har en pojke i klassen och resten flickor, stackars michael :D OCH jag är den enda blonda i klassen nu! why har alla dissa mej :D

Nåja men vi prata lite och så först och sedan tog vi mat. Det ska ju int funka om alla 1000 elever äter på samma gång? vem fan tänkt att alla tänkt hinna köa, söka plats och äta på 45minuter? great, ser INT alls emot 45minuters lektionerna och 5minuters rasterna. PLUS 4 timmar i stäck ett ämne, fuck you undersökningen!

Nu iallafall ska jag städa lite again.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0