happykid

wiihii, äntligen nått action! får helt och hållet tacka mina vänner för det. Har nu printat ut båtbiljett från vasa till umeå för en dag. Däremot så är int min plånbok ivrig för den idén, det sviiiiider. Efter minitripen så ska jag på allvar börja spara pengar och int köpa nått onödigt.
Jag och mamma har tänkt hyra ett bord från loppis sen sommaren men vi har fortfarande int fått nått gjort.
 
Imorgon blir det stanvisit och coaching. Nu träning!
domhär bäste kommer vara mitt sällskap, woooop

här igen

Länge sen sist igen. Har faktiskt int fått rikti nått gjort nu på lovet. Hälsat på fammo på fredagen, dit gick hela kvällen, tränat, fått mej själv ut och gå, festat, slöat, ätit en massa och så vidare.
Får se vad som kommer ennu att hända. Min blogg e alldeles för oaktiv nu och har ingen motivation att skriva när det int finns att skriva om nått
sommar sku sitta perfekt nu

the work is worth it


i can be the one to make you feel that way

Årets medie-assitenternas prjotekt är nu visade. Gick fint både på dagen och på kvällen. Min sportlov har börjat egentligen denna vecka redan.
Har räknat ihop alla pengar jag eger och det ser int lovande ut, vart far mina pengar? Tänkte ta en liten rundtur gamla vasa, hämta min cykel har har lämnat, och sedan checka hur mycket jag har på bankkortet.
ta mej tillbaka

ritz >

Ska nu igen åka iväg till ritz för kvällspremiär.
Skriver antagligen imorgon om mer information.

jag dör

Min tandvärk den bara fortsätter, nu har det slutat värka bakom, och har flyttat sej brevid framtanden :( Beställde tandläkartid, fick till juni. Men mamma ska fixa en tidigare tid åt mej♥ Har haft nu seriöst enda sedan söndag non-stop värk i tänderna. Det gör så ont.

Mamma bokade en resa till sverige förresten i april, och det blir med grace ena vägen. ÄNTLIGEN. Och två veckor från det far jag till hesa! wuhuu, vilken prima april! Borde spara pengar nu för fullt.

Glömde nämna att jag av misstag köpte en plattång i fredags, ups! för endast 15e, den hade varit 30e.
Stackars hår:(

imorgon ska jag befinna mej först 12:15 i ritz! jeeeee

 


speciell skolvecka

Äntligen har jag fått öppnat datorn. Alltså jag har tusen program jag int har sett som har borde. Men hinner int, det är fortfarande för lite timmar i dygnet.
 
Min veckoslut var lite annorlunda men bra. Fredag lämnade jag i skolan och såg på vanhojentanssit med ele, for därifrån till hvc visade upp lillfingret, och gick därifrån med ett bandage som jag så dåligt lagt, läkaren var annars också int från den bästa sidan. Nåvel har inget speciellt i fingret, typ en spricka eller nått, men de e ok nu.
For till spice ice och köpe efterlängtade frozen yoghurt och jag blev besviken, köp inte! den smakar ju int nå annat än glass och liiiiiite yoghurt.
Var också till mysport en sväng. Såå for kvällen att skjutsa runt folk.
På lördagen tränade jag rust (föräldrar lag), hämtade sedan sami från vili. Några timmar senare förde jag honom tillbaka och for iväg på lagkvällen vi hade med iron.
 
På söndag hann jag ennu vara med sami som tur fören han for hem. Usch vilken längtan jag har redan.
 
Denna vecka i skolan är speciell. Gick genom denna vecka vad som kommer att ske, och slutarbete (!!!killme)
Och sedan hade vi skolans "talent show" och jag blev besviken. Såg en enda framförande som var bra. Jag joina heli för resten av klassen dissa mej :(
Imorgon skulle vi ha föreläsning bara, men skippar de och lämnar hemma. På onsdag ska jag befinna mej i ritz, wuhuuu!
 
Usch så mycket text, nu ska jag förbereda mej för träning.
Har förresten så fruktansvärd hård tandvärk så de e int klokt :( grät mej i sömns förra natten pga. det.
Alkoholen i tanden hjälper inget, har nån tips!??!?! Skulle ringa tandläkaren idag som hade redan stängt, så det blir imorgon.
gamla ego bilder
 

veckoslut IGEN!!

JEEE! Vaknade halv 8, gick till duschen och fixade mej. Satt mej i bilen efter 9 och körde till skolan. Jag hatar mammas back (stavning!?!?!) får int i backen, två gånger tänkt jag börja lipa för satt i bilen så jävla länge och försökte få i den, så länge tills det seriöst tog sjukt i armen.
 
Nåja anyway, är i skolan SISTA DAN AV PRAKTIKEN, vetint om jag ska vara glad eller ledsen men efteråt böjar kunnon opiskelu.. Kommer jag nånsin bli färdig?
 
Ska väll sniika in mej till festsalen och se på "vanhojentanssit" vetint hur det skrivs på svenska haha :D
och senare ikväll ska jag träffa ele, och hämta sami från tågstation. Hoppas verkligen verkligen verkligen på en bra veckoslut. please

ÄÄÄÄÄÄÄÄTHÄG ihjetoghoixf npdijhjgjnögÄ hopjåäöåä¨ä'ä'ä'ä'

sådär känner jag mej nu just. För mycket energi för lite tid. jag vill hem. klockan är snart 4 och väntar på skjuts hem. Senare ikväll ska jag surprise till mitt andra hem, idag skulle jag int orka, men humören kommer väll igen.
 

vändag

NÅTT HAR HÄNT!!! och jag tror jag börjar fatta vad! Igår när jag kom hem med bussen dvs efter 2 så var det ljust ute, jag var ensam hemma när jag kom hem. Hade redan en kick i skolan att idag kommer jag att städa. Hade kicken ennu då jag kom hem, jag tvättade byk, satt på diskmaskin och tömde den också, städade rummet. Är så stolt över mej själv :) Men direkt när det blev mörkt ute for min kick bort och jag fick migrän.
Jag börjar tro nu att jag har en vinter/mörkerdepression på gång.
 
Sovde en halvtimme innan träningarna började då jag fick migrän. Den gick över som tur, men var påväg tillbaka snart känndes det som. Tog en värktablett, körde via butiken till träningarna. Det blev bättre men huvudet kändes som en boll av allt snor.
 
Min lillfinger är smått smått blå idag, kan fortfarande inte böja den bra. Vetint vad som hände, hann aldrig reagera på det men då var den sjuk och det är den fortfarande. poor me

9:02

Borde seriöst få tillbaka min inpiration att orka göra nått, orka städa regelbundet och allt detta, senast tills imorgon.
Idag har jag vaknat med sjukare hals, mera slemm, mindre bra humör. Hade ingen lust att vakna och fara iväg till skolan, helre skulle jag ligga hemma fortfarande och sova, men jag kan int. Sista veckan e igång och ska avsluta mina uppgifter. Varannan fem minuts-snytandet fortsätter.
har inga nya bilder

mässa

Har sjuka fötter efter att ha stått hela dan. Mässan är slut (äntligen) och snart slutar jag för dagen och far och coacha.
Har nu påriktit blivit förkyld, låter som en kråka, har stoppat i mej non stop eukalyptusmenthol "tabletter" och kan int seja om jag låter bättre?! men åtminstone rinner snoret lika mycket och näsan är sjuk efter allt snytande. Helg skulle passa perfekt nu just!

here again

58 lästa inlägg igen efter helgen. HUH, sista praktikveckan har nu startat.
Har haft en über bra helg, firat janes överraskningfest vid leipis som blev super. Har int haft sådär kul senast när vi firade mellus överraskningsfest! 
 
Har nu i en vecka haft sjuk hals, nu är den värre. Massa äckligt slem och hosta, har så otroligt sjukt när jag hostar. life is..
 
Imorgon ska jag vara all day long i skolan och fota regionalmässan. Min lycka så ska jag komma till skolan halv 8 för att jag glömt skåpnyckel hemma och hade superviktigt material där.
arkiv

fffrreereedaa

Fick äntligen sova längre än vanligt. Vaknade halv 9 och körde till skolan. Har nu gjort min deadline grejer färdig (hoppeligen). Ska nu så småningom fara hem och hoppas få nått gjort.
 
Senare ska jag planera junnunas träningar med stiina och sedan cykla till lagkvällen.
 
Om två veckor blir de världspremiär på "bushörnan" i ritz ;) klassens stora projekt vi gjort i yle. wohoohoo!!
NU HEM!!
 

inspiration, var är du?

Allting har försvunnit, kommer int ens på mer vad jag ska skriva. Det blir bara hela tiden en massa onödiga inlägg. Inget händer spieciellt händer nu just. Samma rutin skola, träning, sova, skola, träning, sova...
 
Vill ha min inspiration tillbaka. Tänkte igår baka men sedan orkade jag int endå, hade planerat att städa rummet ens en liten del, men de lämna också :(
i'm tired of this shit
var e den glada jag?

060213!

sjätte februari, vetint på vilket humör jag ska vara. Jag finner inga ord att förklara. Jag önskar en sak; att människor skulle bo närmare, det gör så ont.
 
En sak till en annan, efter skolan for jag snabbt hem, åt och for till roparnäs. Senare när jag kom hem såg jag tre avsnitt av salkkarit, och sedan ett till som kom från tv. Ännu senare bakade jag nått som jag int vet vad det heter :D
ni får själv avgöra vad det är. Gick sedan till sängs och klockan var då lite efter 10. Var så otroligt trött. Sovde i 7½ h som är för lite :( var såååååå trött när jag vaknade och har int fått nått gjort i skolan ennu vilket e ganska skönt. Har varit i min egen värld och stirrat in i skärmen.
 
Idag mår min hals lite bättre, men det är bara morgon, vad som helst kan ennu hända. Hoppas på att jag kan åtminstone träna i kväll.

virus

Har huvvit med vad som helst idag i skolan.
Var en sväng till hälsosystern för att visa upp min hals. Den är smått uppsvälld och har virus där.
Drömde faktiskt att jag hade sjukt i halsen men när jag vaknade hade jag det påriktit.
Känner mej smått trött i ögorna, antagligen pga. min hals...
 
Jag har säkert nån vinterdepression, har int orkat göra nått på 3 veckor :( int orka städa eller hjälpa till. Bara luggit i sängen och int gjort nått, sedan förståss varit på träningarna men dit lämnar det. Är trött hela tiden :(
 
Once again en dag när jag slutar fyra och min coaching börjar halv 5, jag vill ha mat. jag vill hem! jag vill ha sommar, jag vill ha min fiilis tillbaka :(

0402

long time no see.
Fredag blev jag finaly färdig med min deadline. For tidigare från skolan för att fara till seppälä på "sport fotografering". Ni kan ju säkert int gissa vad min sport är så destomer behöver jag int seja.
Solen sken och var så bättre humör. For en sväng via stan, och väntade på mamma att hon skulle sluta.
 
Var efter 5 tiden hemma efter all buisness.
På kvällen for jag och stiina till ele. For till butiken för att köpa ingredienser till vår saltapaj. Den var god men lite för vattnig bara :D
 
Under veckoslutet har jag sett två matcher nhl. Från gratiskanal under veckoslutet.
Söndagen har jag tränat och coachat (surprise). Och min träningsvärk bara fortsätter.
 
Min tatuering har blivit konstig under veckoslutet!! två bokstäver har svullit upp, och jag har fan ingen aning vad det är eller varifrån det kommit. anyone help!?
 
x antal veckor bakåt

73 dagar kvar!!

Lite över två månader, åker jag och bertil ner till huvudstaden för att se längeväntat ellie goulding! Är så taggad. Varje gång figure 8 spelar i radion tänker jag bara på hur sjukt det kommer bli. awesome.
 
Hur skönt är int de att de e fredag idag!
2011

RSS 2.0