2300

Hadd så roliga träningar, haha ha int skratta på evigheter sådär mycket på träning :D
Egentligen har jag inget att berätta men tänkt uppdatera iallafall nått.
Så tråkit när de e dåligt väder i en vecka, kan ju int ens vara ute :(

Imorgondagens planer är öppna ennu för tillfället

oh, this lovely eyes!

saatan olla saatilla

Vakna jättesent idag. 13:20!! huh.
Ska nu börja köra iväg mot bilskolan och senare på kvällen akrobatikträning♥ 

wooohoho

Vill först och främst tacka janina att hon har den turen hon hadd för att lotta just mej!! Är superglad. Jag vinner aldrig nått!! Men iaf så var jag på skolavslutning från 10-11, förra året tog det bara en halvtimme och vi var alla ettor och tvåor i matsalen :) treeevligt.. Före jag for på ledarträff till umgdomsbyrån för att planera inkommande skriba så var jag till fammo. När jag kom hem kasta jag mat i mej och träffa stiina. Kom hem före 11. Så sådan var min dag. Synd att de ska vara så uselt väder så jag kan int ens ta sol imorgon eller på hela veckan. Gonatt fina människor som besöker mej. Tyvärr blir de blidlöst för jag bloggar från telefon.

gråt


Första gången när jag hörde denhär låten tänkt jag att va e de hä nu för pjasas, men när jag lyssna mer och mer börja låten "stöta" mej. Fick nästan tårar. Jag tyckt hon var bättre i finalen det kanske beror på för att man såg henne och med hurdan känsla hon framförde den.
Har hört att hon har mista var det 12 eller 7 släktningar men de vet jag int desto mera av. So don't blame on me.

dagens dag

Var i skolan från halv 11 till tjugoföre 2, matteprovet gick int heller denhär gången bra men hoppas bättre. Jag seriöst gråter om jag blir underkänd igen :D

När jag kom hem åt jag och vila och for iväg på min första teori timme.
Nu har jag så sjukt i magen så det är fem före att spy. Är kraftlös. Och jag är vrålhungrig men får knappt något ner :( hatar ibland att vara flicka.

TILLS VIDARE.

Like me like I like you and say na na na


♥♥♥

De var väll int så konstigt att sverige vann? :) Jag hadd faktiskt flera låtar jag gilla, men denhär heja jag på mest! HAN e ju så snyggggg!!

HUR svårt va de int att hålla sej när man hade framför sej chips, godis och choklad och man själv är i godis strejk, tänkt så många gånger bryta, men jag klara mej SOM TUR!

huhuhuhuuh, jaa jag tror jag går och sover nu. Gonatt fina.

vaasa - joensuu

Halva dagen har gått till att ropa och göra stunter vid botniahallen med laget. Med andra ord, vi "heja" på amerikanskafotbolls männen (vikings) när de hade match mot joensuu (wolves). Och vi vann! wuhuu.

Körde hem sedan när de var slut och så nästan genast var lawwis här. Alltså vi skratta åt allt och fast hu länge som helst. HON VA JU SJUK I SKALLEN ! :D huhhuh.

Men ikväll blir det att se på eurovisionen, AHH TURKIE♥

bara för att jag har tråkigt


lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin


LOVE IT♥




Idag har jag vaknat 10 när sami ringer på dörren, varför ska man alltid vakna då man drömmer så bra?
Han var här i nästan två timmar och for vidare på sina buisness.
Så jag gick ut för att ta sol, var ute med katten som senare rymd... GREAT.
Hade i solen som bäst idag +31, men senare blev de kallare då det kom vita tunna moln som förstörde vädret. Har int blivit nå brun idag, men enligt mamma har jag blivit brun i ansikte. HOPPAS DE!

Mommo var här idag också så höll henne sällskap. Senare börja de regna och blev kallt så efter de har jag spendera tiden vid datorn. Så kan seja att jag har haft igen ganska tråkig dag.
Var med mamma ute och gick en stund (4,5,6 bilderna)

is anybody out there?

Nääää alltså guuuuuud, fick veta just att jag ska endå int imorgon till skolan för stöd eller skriva prov. Läraren känner sej lite sjuk... Med sånhär takt blir int detdär prove skrivit ens detta läseår. TACK! Nåh någå positivt iaf att jag får sova så länge jag vill. Hoppas på soligt och jättevarmt väder så man kan sola :) gonattt människor.

18.00

Fick lite dåligt samvete när jag brände mammas pengar. Nååh ska int shoppa på en stund nu!!!! Men köpte bara nödvändiga kläder.
Om en halvtimme ska jag pysa iväg mot roparnäs.



HAHAH blev superglad när jag fick dendä hockeybirden av sami!! :D alltså jag bara älskar den

t i s d a g

For till skolan till 12 för at ha matte stöd i en timme. När jag kom hem solade jag två timmar, åt och for iväg på juniorernas träning. Vi träna ute, var nog en aning kallt men de gick. När jag kom hem såg jag på salkkarit och sedan for på en halvtimmes lenkki me stiina. Jag sku ha matteprov imorgon men matteläraren hadd moka så vi hadd stöd om fel "ämne"... Så vi ska först me ina till skolan på ny stödtimme på torsdan. Fyfan va jobbit....... Nåååå men imorgon på morgonen far jag till goose en stund och far sedan med mamma till cubus :) äntligen. Dehä att ja int kuna blogga från telefonen va ju lite intressant. Så smart som ja e så tyngd jag på html knappen och skriver här istället :) nu gonatt. Ps. Raderna blev lite konstiga då de funkar int att ändra från telefon.

en sån tråkig dag

Min dag börja halv 12 i skolan, var där i några timmar. Blev överraskad att jag hade inga ogjorda uppgifter.
Så ska ennu imorgon fara till skolan för att typ prata om matteprovet jag ska ta om.

Har haft en så tråki dag idag. En sån onödig. När jag kom hem tänkt jag ta lite sol, men när jag kom ut i solen var det kallt och solen var påväg bort :( Så har typ sett resten av dagen på gamla cheer videon och sett på tv.

Som tur är det imorgon mina juniorersdag.


I miss my hair


12:24


Vakna igår till skolskenet, hade förvänta mej molnigdag men solen sken och det va varmt i solen.
Städa rummet och sedan träffa ele vid ruinerna, satt där en stund tills vi blev störda av en gammal man som var full...
Nåjaa, efter en stund endå kom vi hit för att se fin-rus som sluta int så, som man hadd tänkt sej. Snart efter matchen sluta for ele vidare och jag vänta på goose man int har sett igen på evgheter.

JEEJEEJEJJEJE!! är så glad, våra föreningens nybörjarlag var i helgen i vanda för att tävla och kom hem med brons. SÅ bra!!!!!
Halva dagen går igen till steel och platinum.


wipi

Klockan är redan sju och jag vakna ju just känns det som. Har varit i stan med stiina och sedan "boka" tid till bilskola. JA!! äntligen för faaaaan. Jag är nervös! Men de e 1½ veckor till de ennu.

Blir väll en slapp kväll för mej då, så tråkit när de int ens kommer hockey.

denna dag

Före jag och mitt lag for på lenkki hann jag se ungefär halva matchen av fin-usa, så sista halvleken (heter de ens så?!) blev bandat. For på en längre lenkki denna gång och vi sprang hådare. Int va de så farligt int men fick så sjukt under fötterna och fick skavsår + att de börja sticka runt i magen.

Haha, de va helt okej när vi sprang förbi ett höghus hör man någon ropa, de var ett tecken på att de gick bra för finland!!! Och snart efter det fick vi höra att finland vann 3-2 !! härligt. Då fick man mer motivation att springa.

Nu är mina fötter, vader och lår sjuka men de är värt :)
Sku kunna äta ennu nått och sedan gå så småningom och sova.

Dendär andra jag kom av misstag när jag photoshoppade, vetint hu ja lyckades, men tyckt de va lite häftigt så de fick vara kvar.

SÅ sjukt !!!


Tänk om man sku ha såndär skills.

kristi himmelsfärdsdag


Träderna och buskarna har blivi SÅ gröna på en kort tid (intresseklubben anteknar...) Nämen de e helt sjukt!
Min dag består bara av lenkki med laget. Sommaren är verkligen påväg nu när de e inga minusgrader på nätterna och ennu på midnatten är det över 10 grader ♥

0:35

Efter 11 tiden for jag för att rullskrinna. Det var +12. For via runsor till kråklund och hem. Fick så sjukt i ena foten så klara int av att fa längre. Tog ungefär 45min. NU SOVA. gonatt alla fina människor.

HALÅ

Kan väll seja att jag har lite som sommarlov nu ♥ Skrev psykologi provet idag och de vet jag iaf att jag blir godkänd. Som tur! Int alla gånger man får ha en A4 med text på ens sidan som luntlapp :)
Hadd faktiskt en jättebra dag annars. Såg på pippi på timmen, på gymnastiken spela vi boboll som va roligt. Vi spela de jämt.

Vilken känsla när mitt lag ledde ett poäng mera än andra laget och andra laget hade en människa kvar att slå och springa in i mål för att bli jämt. När personen slog gällde vårt lag att ta lyra för att de sku bli oavgjort . Det såg inte så lovande ut när bollen flög, den for högt och långt, närmare 230m och personen från vårt lag fick LYRA! och matchen blev oavgjort. SÅ nice fiilis.
 
Nu på kvällen så va jag på bio med sara, såg på american pie. Den var bra men förvänta mej att den sku ha vari liiiite bättre.


ps. idag börja jag min månads godisstrejk! LYCKA TILL åt mej själv. Kommer glömma att jag e i godisstrejk :D
Såååå, nu kommer de ca. 3 veckor gamla bilder och vissa nya.







mammas dag ♥




Gjord ett kort åt mamma och baka paj med skinka och ost! Den blev supergod fast man sku int ha trott de. Och så städa jag lite medann föräldrarna va borta. Mamma blev jätteglad och jag blev glad av de :)
Såg på fin-usa matchen som sluta med besvikelse. Hadd en bra dag annars.

Inatt tog de jättelänge fören jag somna. Min skoldag börja 9 och sku ha sluta 15:45 men vi fick sluta två timmar tidigare!! OCH JAG HAR TVÅ DAR KVAR SEDAN INLEDER JAG MITT SOMMARLOV!♥ Förutom att jag ska göra matteprovet om, blev underkänd hehehhe :) Men de kuna jag vänta mej också.
På morgonen när jag kom till skolan kom polismotorcykeln efter och stanna och fråga efter körkort. Hehe mitt kort som var stulet... Nåjaaa, allt sluta perfekt, polisen känd igen mej för de var han som tog emot mej när jag var och gjorde anmälan om de, så de blev jag glad av. Att han trodd på mej!! Sen blev jag ennu gladare av att han önska mej en trevlig fortsatt dag :)

Halv 5 ungefär far jag och ser på mommos nya lägenhet.

eye


uppvisningen ! (LÄS jag&jossu)



Jaaaa, min kamera lämna lite! Tyvärr så har jag int på själva stunter...



BILDERNA ÄR KOPIERADE FRÅN FB DÄRFÖR ÄR BILDERNA SÅ STORA, © alla möjliga!

Älskar tröjorna!
Kan senare ta bild på rygg-delen också.

"jag hatar såna som aldrig skriver i sin blogg" - och så gör man int de själv :)

FINALLY slipper jag och skriva!! Jag har vari SÅ upptagen med allt och borde vara det nu också. Det är för få timmar i dygnet!

IDAG hadd vi våruppvisning vid variska och de gick bra för mitt lag och mina juniorer, Vi hade två borta och två som va sjuka så jag gjord enas plats.

IGÅR sku jag nog blogga när jag kom hem men jag åt, gjorde rosetten klar, duschen och så var klockan redan nästan 8 och jag for iväg till sami. (Jag kom hem halv 5 ungefär, alltså från stan och skolan.)

Jag har en massa bilder på telefonen jag borde ha satt hit redan för länge sedan men dom kommer senare. Jag borde göra en uppgift men det hinner jag med som tur imorgon. Men ikväll hadd jag planera att göra en stoooor morsdags kort men får se om jag får mej att göra den.

Hadd en sjukt annorlunda och bra kväll hos goose igår och körde hem efter 12.
NU tänkt jag se lite på ishockey. OCH INT E MAN JU ALLS NÅ AVUNDSJUK NÄR SAMI FÅR SE FIN-USA MATCHEN LIVE IMORGON !!!!!!!!!!!!

mer bilder kommer, senare men jag lovar INGET. och tänker int heller aldrig mer lova :D kan ju fan int hålla de.

hey, please this is so SICK


chillin'




JAG SKRIVER NÄR JAG KOMMER HEM IDAG, PROMISE

!

Stop wishing, start doing

0205

Så härligt att de e redan MAJ!! Fast de va sjukt kallt ute idag.
Vappen gick strålande :) hadd så bra kväll. Träffa massa människor som man int träffar annars, därför just gillar jag hoviska. Tog int alls nå mycke bilder, orka int släpa fram kameran.

Jag har 10 ynkliga skoldar kvar!!!!!! =)=)=)
Har träningar ikväll och har int annat att berätta.


RSS 2.0