16:50

Sitter fortfarande i skolan och skriver tre timmars försenad deadline.
Som tur är träningarna först halv 8 så jag kan sitta till halv 7 om jag vill.
Mina tankar snurrar bättre när jag är ensam i ett rum med musik i bakgrunden ELLER i ett klassrum var det finns lärare som kan hjälpa.
 
Jag har stressat om slutarbete redan från ettan, jag visste verkligen att det inte kommer bli lätt.
Stressat i dag som någon annan tok. Har varit fem före att gråta hela dagen för allt stress och tillslut behövde jag släppa ut det. Som det sägs:
och det är sant. Det hjälpte mig, stressen minskade verkligen och jag kunde fortsätta jobba.
Nu ska jag fortsätta tänkta tills huvudet exploderar.

håller fullständigt med!

"Cheerleading (tässä on kyseessä kilpacheerleading) on yhtälailla kilpaURHEILUA aivan kuten esimerkiksi jääkiekko. On hienoa että Suomi kilpailee kansainvälisellä tasolla ja cheerleading onkin yksi niistä harvoista lajeista joissa Suomi pärjää. :D Jääkiekko ehkä mukaanluettuna, muuten ei kovinkaan paljoa mitaleita MM-tasolta ole pudonnut suomalaisten kaulaan. Suomessa cheerleading koetaan hyvin epäurheilullisena "huiskujen heiluttelu"-lajina, mutta tosiasiassa kilpacheerleading vaatii hyvän kunnon, kehonhallinnan jonka myötä akrobatiataidot ja erityisesti voimaa. Tuskin kukaan kovin helpolla saa tyttöjä ylös erilaisilla ylösmenoilla jossa sitten tehdään erilaisia efektejä ja useimmiten tullaan kahdella keirteellä alas. (niin naiset kuin miehet tekevät edellä mainittuja juttuja) Mua on aina ottanut päähän ihmisten aliarvioiminen muita lajeja kohtaan, kuin juuri sitä omaansa. Yritä iloita muiden puolesta ja etenkin siitä että Suomi saa mainetta edes jonkun lajin hyvästä menestyksestä."
 
Läs ni som förstår finska.
 
Finland tog i natt finsk tid två VM brons!!! wuhuuuu.

WORLDS WEEK


i'm dying

Kommer att stå tomt här ett tag, eller kommer int att skriva ofta nu. Ska ha färdigt slutarbete tills måndagen och jag e långt ifrån att bli klar. Så wish me good luck. Men jag ska bli färdig i år det är säkert!!!
En massa som ska göras utanför skolan också, jag hinner helt enkelt inte.
 
Min telefon dog i söndags pga. inget telefonminne kvar. Förde den till service igår och var så lycklig lottad att jag inte behövde föra telefonen heller för gubben starta om den så att alla appar, meddelanden, inställningar osv. försvann. Fuck you samsung, det är bra till en stund men endå är den full snart igen.
 
Nu ska jag fortsätta och leka duktig studerande.
 
 

hejhejhej

Är hemkommen från mitt andra hem. Fötterna är smått sjuka efter att ha stått i 6h.
Hade en lyckad dag om man int tänker på lilla damage som hände.
 
Var vrålhungrig när jag kom hem och nu är jag raka motsatsen. Ska spendera min kväll framför tvn och sova länge imorgon.

when everything's wrong, you make it right

fredag. Härligt! Min morgon börja på bästa sättet med ellie goulding i radion, och sluta med varm sol och hög volym i bilen.
 
Tog mej på en lenkki när jag kom hem. "I need your love" och "sweet spot" som spelades efter varann när jag sprang gjord att jag fick en kick att orka springa fastän fötterna ropa halleluja. Fiilisen var på topp efteråt.
 
Ikväll ska jag bara chilla och se på ishockey.
 
Imorgon däremot ska jag träna från 11-17, först Rust och sedan akrobatiksläger för Iron och Silver Sharks Wicked :) wiiiii. Nu är jag vrålhungrig och ska äta nått.

i need your ♥

 

one night (IN HELSINKI)

Igår gick inget riktigt som jag och anna planerat. Men allting fick ett lyckligt slut. Keikkan var suverän!! Jag fattar int att jag sett henne. Efteråt hade jag så otroligt sjukt i knäväcket och helarna (stavning?!).
 
Vi tappa bort oss direkt vi kom till Helsingfors typ. Direkt när vi kommer ut från tågstation så kommer salkkari peppi emot :D check √
 
Vårt hotell va riktigt prima, bättre än jag förvänta oss. Hade en massa problem att hitta eerikinkatu fastän vi hade GPS och minimal akku kvar på telefonerna. Var så lättad när vi kom fram.
 
Matthew Koma och Charli XCX var som förband (hade ingen aning om det). Matthew var så sjukt bra live, MARRY ME! :D
 
När ellie kom dvs. ca. halv 11 så blev publiken vild och börja buffas. Ellie e så perfekt! jag kan int förklara hur sjukt bra hon var. Det är bara att uppleva det själv så vet man.
 
Inatt har jag sovit tre timmar, vaknat 05:15, duschat och farit till tågstation och sovit i tåget i tre timmar till.
Kommit raka vägen til skolan och jag somnar snart.
Laddar upp bilder när jag hinner!

huippu

 
lycklig!

idag idag idag!!!

jag e så taggad! har klädproblem. får beslutsångest. Lämnar det till morgonens problem. Jag kommer int att kunna sova. WOHOOOOO ÄÄÄÄ!!Ä!Ä.
 
Har packat smått nu, packar resten på morgonen, har laddat ner tågmusik. DET ÄR HELT SJUKT, just var det fyra månader och nu är det redan IDAG!
ska nu gå och sova när jag äntligen fått det viktigaste klart.

WHAT

 
Härregud, det är väldigt nära nu!! IMORGON åker jag ner till Helsingfors och på kvällen ska jag få se ELLIE GOULDING!! Jag kan fortfarande int fatta, och kommer knappast att göra de heller. JAG ÄR GLAD.
 
Veckoslutet har varit prima. I fredags firade vi som sagt jossu som fyllde 18♥ med massa lagkompisar. Efteråt for jag med jossu, hennes bror och pojkvän till fontana. Hade såå massa kul. Var hemma 3 tiden, for raka vägen till sängs.
 
Igår var jag och coacha från 11-14. Från 16-18 var jag vid silveria för att göra akrobatik. Hade verkligen ingen sådan dag.
NU SNART ska jag och träna med mitt suveräna lag. Har inte ätit nått idag så borde göra det också före. OCH PACKA! huh de blir lite brottom. Inga tågbiljetter heller fixade men de löser sig (hoppas)

fiilis på topp

Är på så bra humör och klasskompisarna är orsaken till det♥ Så synd bara att man har kommit så sent in på dem. (okej det låter fel, men ni kanske fatta min point?:D). En period kvar och så splittras vi!
 
Ikväll blir det festas med härliga människor och firar jossu på samma som fyller 18 idag. 6 månader senare ska jag ut igen, ser verkligen emot kvällen, hoppas den blir bra.
 
Ska göra deadline projekt ennu färdigt idag före 4, oh well lycka till!

dukti jag

Har kommit bra igång med mitt slutarbete. Skrivase går fingemang, det är bara bilderna jag är mest orolig över. Och om jaga hinner bli klar i tid. (knappast)
 
Jag ska nu börja avsluta, och får se om jag får mej själv utskickad på lenkki, ikväll blir de akrobatik träning och junnuna! :)
smaktest!

FEM dar kvar

här sitter jag, inte i mitt rum. Orkade int sitta i ett stängt rum alltid. Solen sken så bestämde mej för att sitta i de ljusa. Sitter här och skriver deadline. Slutarbete ska vara färdig om tre veckor och jag började igår. Bra jag igen.
Allt stress kommer alltid på samma gång, när man som minst önskar det.
 
Om fem ynka dar åker jag ner till huvudstaden med anna och är lyckligast för en stund. Kommer hem antagligen på tisdag förmiddag och raka vägen till skolan. Så är det när man kan int missa alltför många timmar. Som sagt, hata stress.

lol that's me


1208

Tillbaka till vardagen. Min flunssa fortsätter ennu... Min armbåge som jag skadat snart för två veckor sedan är fortfarande sjukt. Jag kan inte bestämma mej om jag ska visa upp det för det går knappast att göra nått till saken för att jag har en sk. "vamma" i armbågen. wiii
 
Skrivit klåpigt  15min manus klart igår kväll/natt. Hemma blev det 18 sidor, när jag kom till skolan var det 39 sidor !! haha, jag fattar int hur det är lyckat... Stackars jemina som ska läsa de. ::):)
 
Nu ska jag till stan och hämta hemförsäkringsbevis, hämta nätkoder från banken och testa examensmössa.
 
Somnade jätte jätte sent igår, pga. underliga telefonsamtal och meddelanden. Kan ju int annat än skratta, stackare!
igår!!
 

hemma

Har anlänt hem idag 1 tiden. Haft en helt okej resa, skulle har varit bättre om jag var frisk. Natten i båten var ett helvete, vaknade av att jag behövde snyta och var så torr i munnen. Klockan var inte ens 3 på natten då ennu. Nästa gång jag vaknade var det likadant men då var jag genom b-l-ö-t, härreguuuud, hade så varmt.
På morgonen när jag vaknade hade jag sååååååå sjukt i magen, tänkte dö (once again).
 
Hem resan gick lidandes i bilen och sovandes. Har int ätit nått annat idag än bröd från abc, croissant, liten ungskorvbit och jugurt. Kan inte äta nått, tar så sjukt. Är hungrig men de går int ner.
Stegringen har gått ner men har en jävlig flunssa och hosta.
 
Har int mycket bilder från resan alls, har varit så sjukt trött hela tiden så har int ens orka göra skolgrejer i sverige.
Jag behöver en stor energikick.

påväg

Sitter i bilen som bäst, har ätit kaka och mini firat min bror.
Igår kväll hade jag inte sjukt i huvudet mera och hade knappt stegring, men när jag vaknade så hade jag förstås sjukt i huvudet som fan och stegring.
Vet inte vad feber är för mej, har haft feber senast på nian, annars har jag 36 grader som normalt eller just ovanför 35. Hade senast 37.7 så kan inte seja om det är feber eller inte.
Sådan resa kommer jag att ha :)

0:00

IDAG åker jag. Har nu överfört bilder från telefon och kamera till datorn, funderat på morgondag mycketmycket. Idag fyller även min bror 21 år!
 
Ska små packa ennu, och göra mej färdig för sängs.

done!

Hjälp! Nu är det gjort, ansökan till skolor. Jag vetint om jag ska vara glad, ledsen, nervös eller lättnad. Allt på samma gång. Jag e rädd :D hoppas verkligen att slippa in nånstans.
 
Förhandsuppgiftern är också klar, tror jag. Nu ska den också skickas iväg och kan sedan pusta ut till en stund.
Imorgon börjar min resa till sverige och forsätter med skoluppgifter.

RSS 2.0