i skolan

Hade uppvisning idag då som gick jättebra :) En stunt föll bara WIHIII
Har musik tillval nu, söker om nå band på 1900 talet:D
HAHAHAHHHHhahHAHAHA SEPPO SJUNGER PIPPI LÅNGSTRUMP HÄR BREVE :D sitter utanför lärarummet ensam och seppo är i sitt rum :D hahahhahha nu gjo han nå annat som ja int skriver men ahahahah
skriver när jag kommer hem, är vrål hungrig har inte ätit mat idag :(

natten

Nu ska jag och sova, pratade över en timme med tero i telefonen. Mamma kom just hem från hesa. Och imorgon nio till övis (: HÖRS SENARE


HJÄLP

Moped stals från skolgård

VASAEn svart moped av märket Derbi Senda stals från Borgaregatans skola i Hemstrand på måndagen. Stölden inträffade någon gång mellan klockan 13.30 och 15.20. Mopedens registernummer är DT-782

 

vän söker sin moped :(


är med i en t ä v l i n g

på fokis blogg.
http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.12.1159/jr-vote-for-pedro
http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.21.2294/httpwwwphoenixtshirtcomsvarticles2212294jr-aint-afraid-pac-man-shirt
http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.16.2060/i-love-nyjr
Dom sku määääskin (jag) vila ha :)


http://www.phoenixtshirt.com/sv/2/nyheter linken till sidan man kan vinna från :)

godis

åååh, har drogat mej godis heeeeela dan och jag som försöker vara i godisstrejk -.- haha
Idag efter skolan hade vi träning kvart över 3 i övis, vi ska ha uppvisning imorgon i övis, vår programm är kort men bra:)
vet ni jag tror att jag kommer att få höjt i engelska :) Hade idag förhör kunde nästan allt eller igentligen allt men har stavfel så hoppas på en sjua eller en åtta och i förra förhöret gick jag 7. OCH om jag skriver provet 7 så får jag en sjuaaaa på betyget :D:D:D är väldigt aktiv på timmarna också;)

igår var det förresten min och jaakkos två månads dag♥ haha

DET DÄR HÄRLIGA BLÅMÄRKET<3, träning♥♥♥♥♥♥
cheerleading sielä sattuu ja tapahtuu ;)

idag ska marre ta det lugnt och inte göra sin engelska läxa :)

21:22

Har kommit hem från träningen nu, älskar verkligen laget♥

guuuud vad slutvecka blir full upp

onsdag : fysikprov, ska öva på finska prov, mediaworkshop & jaakko
torsdag : finska prov, träning 15:15 ---->
fredag : stan
lördag : stan, annat mysigt♥
söndag: ? sku göra nått men kommer inte på det nu

NU: borde jag öva på fysik som en galning !!!!! och maaat<3 sen sooova♥♥


träning

NU, har GRYMT sjukt i magen ;(

bråååådis

Dålig uppdatering, men man hinner ju inte blogga varenda dag :s
tänkt att det snöar ennu idag i vasa, usch tycker inte alls om det
på senaste tiden har jag blivit KÄR i morötter, när jag kom hem från skolan idag så dirkekt tog jag morötter och börja äta som en galning.

Håller på som bäst och hjälper en vän med försvunnen moped, som jag KANSKE har sett idag. Önskar att det var hans.

Om några timmar blir det träning, hoppas jag kan träna bättre än igår :s

HA, kommer inte på fredag till skolan har bättre för mej som t.ex. uppvisning (;
k l a s s r e s a , anna♥

l♥ve


abc

Har spenderat min tid där idag med siic, (jaakko emir ella elma janne nikke och allu) jag och siic vann ca. 5€ niiiice:D Imorgon fyfan skola och hejjarklacken efter skolan. Orkar inteeeee !
Ska till bastun nu snart och äta :)
sommarminnen♥

+25 i solen

GILLAS.
Igår har jag spenderat min tid i ishallen, abc och stan. Det lönades sej vrkligen att fara till ishallen. Vi fick äta gratis där SÅ nice mat alltså morgonmål♥ Och så fick man ta så mycket man vila ha. Det fanns ett bord var det fanns chokladstångar och HAHAH jag tog sammanlagt 8 såna :D För dagen tjänade LAGET 700€ ;)

Senare då for vi med mäxä mixu mikke anssi siic jossu till stan. Citymarket hade (har) för 4€ lösgodis.

Senare mot kvällen for jag jossu mixu och siic till abc. HAHA och vi blev helt beroende av spelmaskinerna. Men vi förlorade alla våra pengar. Eller i stan vann jag två euro blev på vinst en euro :D hahah
Jaa men sedan när alla våra pengar tog slut (jag hade 3euro som jag inte vila slösa) så frågade jag varenda person som gick förbi om nån vila släng en euro :D men ingen vila. Sedan tillslut frågade jag en gammal gubbe om han vila släng en euro så gjorde han det :D men vi vann inget.

8 tiden for vi från abc, for hem och böt kläder och körde med jossu till stan till restaurang central (eller vad den hette) Fick helt okej god gratis mat. Och urgod efterrätt♥ 11 tiden for vi därifrån, förde jossu hem till hemstand och for själv hem.

Fredag var det ju konvent sista för niorna. For därifrån halv 11 ungefär. For med jossu lassi och jaakko till abc och hade SUPER kul. For därifrån halv 1 på natten och jossu kom till oss övernatten.

Nu väntar jag på att siic ska skikk meddelande till mej eller möjligtvis ringa :D VILL UT. Ska antagligen va me jaakko idag också. Får se, och MÅSTE LÄSA PÅ FYSIK OCH FINSKA PROV!!! :SSS:S

PLUS att min telefon e sönder :(:(:(:(( Tappa den i golvet igår och så for dendär vibrationen bort helt :( och btw, polisen stannade mej igår för blåstest, visade noll. MEN jag fick aldrig fast min hjälm, när jag sku far så for utan att la fast den :D Jag tror att dom stannade mej för att jag körde 40km/h OCH vingligt för jag FÖRSÖKTE skriva meddelande påsamma men gick inte riktigt :D

Så nu hejdå ;)


16:12

Har har haft en väldigt dålig dag men påsamma en väldigt bra dag.
så efter matte timmen blev jag ledsen/sur/fittig, lotta (läraren) var agro :(
MEN det blev bättre tills tillvals musik. Vi såg färdigt filmen som vi såg förra gången. Sedan spela vi låten "happy together"
Vår version blev MYCKET bättre än denhär:) denhär är så lugn och tråkit medan vår blev ''fartfylld' och snabbare.
Sedan faktiskt ångrade jag att jag inte for med skotern idag till skolan men det SNÖADE idag :O usch, och efter skolan var det sol.
Har förresten stegring :ss 37.1 MEN ska ialla fall till konventen. Far med siic före det till johanna. Är i konventen ungefär 3 timmar sedan far jag ut med jossu lassi & jaakko♥ och så kommer jossu övernatten till mej och på morgonen till ishallen, och kvällen och äta med vissa från laget gratis på nått lyxställe ;) ojfan can't wait!

Dagens måste :
STÄDA rummet
platta håret osv, välja kläder till konvent

morgonbloggning

Första gången jag hinner blogga på en morgon. Nee men det är nog därför för att jag gjorde mej färdig på 20minuter och laptopen var på. Är vrål hungrig, hörs efter skolan
såhär ser jag ut just nu. Har inte ens rört plattången idag.

HAPPY

Träningarna gick BÄST på länge för mej ! :) sku ha vila fortsätta göra akrobatik SÅ FUN♥ nudå när min armbåge inte bråkar ;)
Ska till duchen nu och äta smått, läsa på engelska orden och sova.
hörs


post

Vet ni vad jag fick i posten igår?
En inbjudan till Yrkesinstitutet på inträdes prov på kosmetolog linjen på finska. tittidii men jag slipper TYVÄRR inte dit för då sitter jag antagligen i båten eller i bilen påväg hem från Danmark :( Så måste flyttas.
tiedän sun lähtevän

torsdag, imorgon fredag :o Denhär veckan har gått så snabbt. Imorgon är det konvent sista för mej då.
Har int riktigt nått att seja.
Träning idag vid silveria (:
klassresa09

dagen i bilder

hahah en neger postelion :D
tuffa_95_och_96

ahaha no shit

har till och med gjort engelskan :) har sovmorgon imorgon HÄRLIGT♥
sleep tight,

o n s d a g

Hade lite speciell dag idag. Första timmen var vanlig men sedan andra så sku alla vara i gymnastik salen för att vi skulle få höra lite mer om "operation skolmat". Sen fick vi en god indisk mat.

Efter det for heeeeeeela skolan ut och gå i 1½ timme. Nu har jag MEGA sjukt i fötterna och en vattenblåsa på lilltån. Kom just från jaakko och ska nu näst fa till lawwis. Drar med engelska böckerna och gör läxan där påsamma. Och drar med annas kamera. Hihi har den för jag har fotoat till skoltidningen vi gör. Nästa gång borde den vara fäääärdig :) Ja så nu har jag annas kamera i famnen och ska överföra lite bilder till datorn när jag kommit från lawwe.

Hej så länge mina söta läsare :)
anna på bild♥

21:35

träningen gick ju great♥
Har printat ut projektet och så började mamma nu gräva efter gamla minnen från åke lindman och min morfar. För Åke och min moffa kände ju varann. Ska antagligen ta med till skolan lite bilder och visa :)

NU : duschen
sedan : mat♥
allra sist > SOVA ♥♥

jetzt

träning med platinum♥
fick klart finskan nu
gammal platinum

GRRRRRRRR

vet ni vad får mej verkligen arg/ledsen?!?!

när familjemedlemmarna äter ANDRAS mat -.-
min potatissallad e uppäten och den var Oöppnad,  OÖPPNADDD !!!!!

nä great -.-

Detdär förra inlägge blir bara en dröm -.- kom ihåg efteråt att det är ju konvent i kh då :( DAMN and FUCK :( blev så ledsen.

Nåjaa min dag har varit bra/fittit/stressad :) mest blir man ju alltid stressad på anna ;) ahah i maten (Y) oftast
Vet ni HUR skönt det är att köra hem från skolan när SOLEN SKINER !? (= mawwe ♥ solen
träning ikväll. Och ska göra färdigt finska projekt om Åke Lindman :)

Usch imorgon ska heeeeeela borgaregatan ut och gå 6-8km :( USCH så fucking dislike. och där före har vi "operation skolmat" som vi har haft tidigare. Paul Svensson om jag minns rätt så heter han så och kommer till vår skola och berättar lite och så får vi en GOD mat (sallad troligen) :)


helfen mir

rätt^ (?)
Vet ni, min blogg är lite grann tråkit entligt statistiken. Vad vill ni att jag ska ha mer/mindre i min blogg? :) snälla svara det är ert ansvar att hjälpa mej för det är NI som läser min blogg.

Hahaha vissa från vårt lag ska fa till ishallen på lördag morgon för att typ vissa ska ta hand om att domdär ishockey spelarna kommer på rätt plats och tid osv. Och vissa står där i ingången till aren och typ viftar lite med vippor (och det kan man inte riktigt kalla cheerleading, för det gör vi INTE påriktit -.-) Och då tjänar vårt lag 700€ på det. Så helt nice. Sedan senare på kvällen är hela laget bjuden på mat vid ett hotell tror jag om jag minns rätt (?) GREAT !
på fredan ska jag då kanske till jossu övernatten och så far vi tillsammans till ishallen 10 på morgonen (Y)
Nu skickade jossu meddelande att det inte går att fa till dem övernatten så hon kommer hit istället ;)

GREAT FREDAG-LÖRDAG. Så hadd vi också planera att fa till abc med jaakko&lassi !

NU JUST : laser inc. - det var en gång en fågel

är så stolt jag gjort ensam mycket nu finskaprojekt ;) hihi sna OM du läser detta får du läsa lite mer ;)

i'm fallin'

helt rento dag :)
biologi - såg på film, fick ut provet
samhällslära - kom en politiker och berättade om hans liv osv.
matte - räknande flitigt :)
hälsokunskap - hade vikarie, såg på en film om aids och gjorde en resension om det.

träning idag då :)

ahhaah titta på denhär :)

tadaa

tjohooooh, har varit ute och köööört. Hahahaa skratta för det mesta av körningen, pratade i telefon och sååå:) Nu har jag så kallt om fötterna och knäna som tur slipper jag till bastun nu :) hörs antagligen imorgon nästa gång.
gammal bild, jag & sanna

what a sick night

Det är allt vad jag sejer, kommenterar inte desto mer. thanks
Bloggade inte alls igår för vaknade halv 2, gick i duschen och for iväg på träning. Efteråt var jag hemma en timme sedan till stan. sååååå

Idag har jag luggit i sängen hela dan tills nu och klockan är 17:27. Lawwis var här en stund. Snart borde hon komma och hämta mej så tror jag vi far och kör nånstans. Ah jo, hade inte ätit på 20 timmar. kunde inte äta


Nu ska jag göra finska projektet lite.

FÖRRESTEN !!!!!!

Får kanske datorn till mitt rum. Blir gladast om detta händer!!!! :):):):)

Was ist los?

HÄRLIGT med fredag♥

dagen började med engelska :s hade förhör och rätta våra uppsatser och gick igenom nått.
matte - blev inte riktigt till nåt, tröstade vän och blödde näsbold (Y)
tillvals musik x2 - såg på en bra film, namn vet jag inte :)

Sedan hem, var hemma 20 över 3. Körde typ 40km/h för engångs skull behöver man inte ha brottom.
Tillbringar min dag med jaakko och nå andra typer 8) solen skiner!!!

haha vet ni jaakko e klåp ;) Igår när har kom hem så vred han av sin moponyckel :D:D Så dendär delen är fast i mopon ennu :D hur fan tänkt han få bort den ? fhfhj
jag just nu

why does it RAIN?!

jaa-a, var med siic till abc satt där lite över en timme. HAHAHAH dagens bästa jag skulle kasta äppelskrutt i en såndä "vagn" med brickor (den var på min högra sida) så sku jag vippa in den dit så flög den några meter förbi:D:D Direkt efter sku jag luta mej mot vagnen (trodde den satt fast) så faller jag nästan från bänken och vagnen börjar rulla iväg :D:D haha dethär låter inte alls kul men då var det. Gapskrattade för fullt, människorna såg på oss men vi sket i det:D

Efter abc körde vi till variska, där var vi med jaakko & emir nån stund. Haha emir är så bra på att underhålla. Som vanligt fick man skratta till han. :D

måst det faktiskt regna? :( far troligen med buss imorgon till skolan. Så man sparar lite bensin påsamma =)
Gonatt allihopa♥ hörs imorgon
haha en gammal bild på mej & siic

ängstlich

^ haha rubriken låter som om jag skulle ha angst. Men nej det betyder rädd på tyska.
Tänkte berätta om att jag är väldigt rädd för mögel :o
T.ex. idag när jag tog apelsin från kylskåpet och tänkte äta det tänkte att ååå den ser ju god ut. När jag tog i den var det perfekt mjuk när jag svänger på apelsiner ser jag MÖGEL, skriker lite och tappar apelsiner på golvet.
Har så fobi mot mögel.

ps. våra träningar blev anställda.

JA !

DATORN ÄR TILLBAKA! ♥ äntligen, det tog bara en dag :)
Nu kommer det att komma mycket bilder som jag har haft en tid i kameran. Vissa är nya vissa gamla.

Idag hadd vi i skolan en författare som heter Stefan Nyman som kom och berätta om sej själv och boken som han skrivit "Anna är online." Värkar urbra sku vila läs den :)

Fick ut våra uppsatser i engelska fick 6 :s missnöjd som alltid i alla prov/förhör/uppsats/projekt.
Sen tills imorgon sku vi rätta uppsatsen och jag fattar int ett skit. Har såå mycket att rätta men fattar inte vad som är fel -.-

Ska antagligen senare ikväll med siic, jossu & jaakko till abc. Eller iaf med siic.

nu bilder
hahah skratta när jag såg att det stod "kuollut??" :D

teini x2de sju sista bilderna är siics.
guuud vad det går trögt att ladda upp bilder -.-


AFTER DISCO

m e t r o s t a t i o n - d i s c o ♥
fan när de måsta splittras ;< favorit bandet, SÅ bra konsär i nosturi då. Miss too muchmetro station NI är mitt hjärta !

header

annnaaaa har fixat min design nu (A) TACK FÖR DET, besök henne gärna

zxanna.blogg.se

w e h e a r t i t . com

Tumblr_l0vp6gjm3j1qbyp9zo1_400_large
Tumblr_l0vo5wfp0x1qaiikso1_500_large
Tumblr_l0oga8atul1qzxg3do1_500_large
Myspace_by_thefauxreality_medium_large NICE RUM♥
Tumblr_l0tt18dzva1qbyp9zo1_500_large
Tumblr_l0tt23ormi1qbyp9zo1_500_large
Tumblr_l0ucx4mclf1qa4xrfo1_500_large
Tumblr_l0unvkykiv1qaqpdio1_500_large
4292330769_60d245c9d0_large
Tumblr_l0vjxoburw1qaxhmbo1_500_large
Tumblr_kxiq2d3nnp1qa5285o1_500_large
Tumblr_l0hvi7rz1e1qza3suo1_500_larges k r i b a

Vet ni, idag när vi var i stan med anna & sna så var vi till hese ganska länge och hadd allmänt kul sedan när vi sku fa till skriban hade ellen fått böter för att pakera typ fel eller nått. Och sna's skoter var brevid hennes men hon hade inte fått nått alls ;o
Sedan när jag sku gå till min skoter märke jag att min skoter var på ANDRA SIDAN VÄGEN, dit hade jag INTE lämnat den :O Blev chokad och gick till min skoter och såg om jag hade fått böter men nej :) Sedan när jag tittar på registnummret ser jag att det står DP - (?) nångting, minns inte nummrorna. Och blir förvånad jag gick över gatan och såg en likadann skoter som min och HAHAHAH den skotern var min så jag hade gått till fel skoter den var samma märke samma färg och NÄSTAN samma registnummer. Jag har DP - 194. Shit vad jag skratta :D men inte hade jag endå fått böter, konstigt nog fast min skoter var ganska nära ellens.

Vår skribagrupp är så bäst♥ började med trasigatelefonen gjorde det två gånger sedan gjorde vi ett papper i grupper vår grupp blev färdig typ på 5min. OCH efter det fick vi småsmåsmå påskägg, banan, saft och kex :) aaahh nam ! har alltid så chill. Tillslut hörde vi på lugnande musik och låg på golvet.

Borde göra dendär projektet klart men det går inte att göra :o funkar inte, tarja tar livet ur mej och sna ;(

Har varit SÅ härligt väder idag i skolan, jag och siic var ute två raster och tog för fullt bilder nu då hon har fått tillbaka sin kamera. Bilderna sätter hon senare på bloggen.

Blir ingen frissa imorgon, mamma avboka det för det löns inte att sätta slingor nu direkt efter jag har färgar hela håret :(:(:(

borde ennu göra engelska läxan. huhh ! vilkent långt inlägg :o nåååååh kanske NÅN orkar läsa

ps. vi får kanske datorn hem imorgon WIPPIII
 


medieworkshop

Sitter här nu med anna, söker till slutspurten/tidningen om bloggar (: vilka andra ska vi ha än kissies.se, kenzas.se, fokis.se (?!) =)

färgade håret igår och imorgon till frissan.

paavo : han e noo rikti hemsk gubb
skolans daaaaaaaator

jå hörni efter skolan far jag och till stan därifrån till skribaträff -.- OCH jag ska göra färdit nått JÄVLA projekt till finskan och har får inte färdigt det. Tarja e från röven oj förlåt nu :D

TITTA VAD LAWWS KOM HIT MED


chilinötter (A)

i wanna go crAzy

Haaaoooops everyone :D
Hade idag dendär innebandyturneringen 9a vs 9d, 9d vann typ 3-1(?)
sedan spela 9c mot 9e och c vann vetinte hur mycket med överlägset ;)
När vi spelade innebandy på gymnastiken fick två eller tre ärr och två slag på handen/fingrarna och en klubba förfullt i vristen så nu haltar jag (Y) Smärtan var painfull, kunde gå då ennu vanligt men efter en stund börja det kännas. Satt sista 20minutrarna med ispåse på fysiken men hjälpte inte riktigt. och idag har vi såna träningar att man får komma och se på. Så de går inte att gå bra för mej med min vrist. HIETALAHDEN ALA-ASTE 19-21 !

Hade biologi prov idag tänkte att det SERIÖST sku fa mot skogen MEEEEN gick helt bra faktiskt ;o
JAAAAA siic har fått tillbax sin kamera nuuuuu ;);););)
ska snaaaart färga håret :) och i övermorgon FRISSAAAA !

tandläkare

haha, vi var till tandläkaren för en stund sedan hade bara ett hål är såååååå glad :) Trodde jag skulle ha typ ha två eller tre för att förra gången hade jag tre och jag hade tvättat tänderna sååååå bra förra året. Men jaa sedan var jag duktig och tappade bort min tandläkartid men lawwe hitta den och sku ta den till mej :)
Jag och sna var till minimani och man fick 4 chokladplattor för 3€. Hade inga pengar mer men ger pengarna till sna imorgon ;) jeejeje, nu har vi hälsokunskap halva klassen skriver matte förhör och jag är i datasalen och är på facebook och bloggen och äter choklad ;) fast jag borde göra uppgifter.

DET ÄR SÅ HÄRLIGT VÄDER DÄR UTE OCH SÅ VARMT. Mitt första körning denhär våren utan jacka :) nicenice

ps. kommer inte att blogga mycket nu på domhär dagarna

14:59

Ska om en halvtimme börja fa mot orrnäs. Senare far vi med jaakko nånstans ut och kör.
OCH mitt provläsande går INTE bra ;< 
har inget vättigt att seja igentligen men jag lever (A)


WTF?


YEAH SURE !! fan ;o kan inte gå med i fler grupper på facebook ! :o


rubriklös

godmorgon, har farit från stiina halv 12 för hon hade träning vid roparnäs :) Förde henne vid från sandviken och så for jag hem på samma.
Herregud när jag kom hem så rann min näsa AAHAHAH alltså inte näsan men vi säkert fattade ;) ja så liksom rann det så mycket :o (hoppas ingen äter just nu) och när jag vaknade hade jag stockad näsa så fick nästan ingen andan genom näsan.

Min röst har litegrann ändrats och näsan är stockad hela tiden och så. SÅ GREAT ! men har ingen stegring ännu.

ATT GÖRA IDAG ! :
läsa på detdär fanskape (prov)
duschen
jaagish♥

pspspspsps. rööösta rösta rösta nu snälla människor på meeeej i linns blogg !
fortfarande siic bild & lag

heyheyhey

mortelo ;) klockan äääär 23:15. Jag och siic har varit till stan i en timme med saba, robinoooou & sipe. Vi har skött om Dina när hennes mamma och styvpappa har varit borta. Så vi har haft kulkul. hahhaha ! no comments men siic sätter säkert bilder nångång.

Såg min sötajaakko idag♥ som sagt är jag med han imorgon. Far hemåt typ 12 tiden för att siic har stuntträningar :) wäwää, faaaaaa-aaan, sku sej nått men glömde bort ;o JAJUST

rösta på MAWWE i linnnnnnnnns blogg :) danke, linken hittar ni på mina linkar (:

l ö r d a g

Träningen gick brabra. Och ska snart börja fa till stiinas morsa övernatten om jag inte nämne det redan i förra inlägget. Har inte hunnit ALLS läsa till provet VITTU!!!!!!! måste göra det imorgon före jag far till jaakko.

Nu måste jag faaaaaaaa ! bloggar hos siic :)
siics lag&bild

cheer bilder

Bilderna är från tävlingarna i februari.

ps. tror att jag håller på att bli sjuk ;o

c l u b 25

igår var kul :) haha i början sprang vi på wc säkert varannan 5minut ! :D 
Och jag var den 69:onde som slapp in, och det var ju meningen att det var bara 150 första som slipper men det var nog över 320 som slapp ;o och nu fan ska jag döda jaakko som inte kom heller ;o
nåja och när dendär ena vakten skrev nummret på min hand (spämpel) så sa hon "sä oot 69 se on hyvä luku" :D:D Men vi baila för fullt nog :) och dendär kameramannen var där hela tiden vid oss typ ;) dendär dj:n där var nice men han spela bara för LÅNGSAMMA låtar :ss
låten "welcome to the vaasa" var bra :D det var nån som räppä den ;) (Y)

OCH jaa klart det emir var där också och räppa :D haha min bla. största önskorna har varit att jag vill höra emir räppä live och nu fick jag ! (Y) :D SÅ nice, ennu till liten snutt av låten "ginuwine - my pony" ! WOHOOO, emir är SÅ bra.

IDAG :
LÄSA PÅ PROV!!!! ett måste
PLATINUM > 16-18
till siic's morsa övernatten 8) och ha så helvetes fun som aldrig förr :) okej vi har alltid ;)
sextionio ;)

rösta

på mej på linns blogg, för veckans blogg :) klicka här > för att rösta http://linnnerikssons.blogg.se/

Skoldagen var helt chill. Haha på matte timmen hade jag en vikarie, så jag tror typ som glömd bort mej, för jag sitter alltid utanför och jobbar och sanna va int i skolan så då var jag ensam. Så jag lyssnade på musik skickade meddelanden och gjorde lite engelska läxan :D Så gjorde typ inget i 40min ;) nicenice

Ikväll ska jag till club25, och sheijka lite ! Och så borde jag läsa till biologiprovet jag har på tisdag :s uschuschusch. Ifas prov är ALLTID så svåra.

att göra :
platta håret
byta & välja kläder
äta smått(?)
läsa lite på prov(?)
fa till siic
> c l u b 2 5


t r ä n i n g

nuuuuuuu, har skitit helt i engelskan :D :s
hörs efter träningen (;

siics lag & bild

m u s i c


s å n i c e, titta och lyssna & njut

hahaha

Har kommit hem från skolan för 20 minuter sen typ. Och for med skotern idag :) fint väder nu i allafall när man körde hem.  Men fick damp på natte och sanna som var i mopobilen framför oss i en korsning :D:D De for aldrig när de skulle ha kunnat ha en bra chans att fa. SÅÅÅ jag och siic satt och ropa HELT PÅ FULLT till dem och svärde och skrattade :D:D:d hahahaha, MEN vi hann före bussen fast vi var i allafall 5minuter i dendär korsningen -.- och så for vi via variska, ingen var där :(

Har engelska läxa tills imorgon, ska bara läsa på texten och ord. Så annars har jag träningar idag ! akrobatik träningar med favoritlaget♥


Dj Antonie - Work

ps. härligt när solen skiner

godnatt

ääääh, shit gjorde ingen engelska läxa -.- tillbringat min tid vid datorn och skåpet :D:D:D hahah!!!
joo jag är sjuk ;) aaahhhh får sova längre imorgon sovmorgooonnn♥ första gången :) hoppas jag inte försover mej och kommer i tid till skolan. Men nåjaa har ätit en paket tuc ''kex'' som är så god.

Men nu godnatt ! 8)

I wanna be a billionaire so fricking bad

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen

[Chorus]
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire

[Travis "Travie" McCoy]
Yeah I would have a show like Oprah
I would be the host of, everyday Christmas
Give Travie a wish list
I’d probably pull an Angelina and Brad Pitt
And adopt a bunch of babies that ain’t never had sh-t
Give away a few Mercedes like here lady have this
And last but not least grant somebody their last wish
Its been a couple months since I’ve single so
You can call me Travie Claus minus the Ho Ho
Get it, hehe, I’d probably visit where Katrina hit
And damn sure do a lot more than FEMA did
Yeah can’t forget about me stupid
Everywhere I go Imma have my own theme music


[Chorus]

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire
Oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire
Oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire

[Travis "Travie" McCoy]
I’ll be playing basketball with the President
Dunking on his delegates
Then I’ll compliment him on his political etiquette
Toss a couple milli in the air just for the heck of it
But keep the fives, twentys (?) completely separate
And yeah I’ll be in a whole new tax bracket
We in recession but let me take a crack at it
I’ll probably take whatevers left and just split it up
So everybody that I love can have a couple bucks
And not a single tummy around me would know what hungry was
Eating good sleeping soundly
I know we all have a similar dream
Go in your pocket pull out your wallet
And put it in the air and sing

[Bruno Mars]
I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen
[Chorus]
I wanna be a billionaire so frickin bad!


nehee

Ingen jaakko idag då, han fick veta för nån stund sedan att han har träningar. Sååå dit for mina planer. Har engelska läxa att göra MEN eeehh, fattar inte deeeen. Eller jaa !
Medieworkshoppen gick bra men tittidii gissa vad vi var bara TVÅ ! -.- men de gjorde inget fick min intervju färdigt helt på en timme. Slutade en halvtimme tidigare.

Jag tycker inte alls om när det har kommit TVÅ reklamer på salkkarit :(


nu har anna farit till iso-syöte, hejdåååå syötin♥ hahaha i know you love me after this day ! :D:D du vet

d a t a t e k n i k

nu. liksom ! :D Anna sitter breve mej och hon far med sanna till iso-syöte efter skolan ;<
efter skolan är det då medieworkshoppen, tittidii och har hunnit intervjua siic =) som tuuuuuur och min kirjaselostus hade jag idag. Och jag blev helt röööööööd igen på bröstkorgen. Vetinte om det är nån "pirrnings reaktion" men int kul ;o jååmen kväll ska jag till jaakko :)

Skriver antagligen nästa gång imorgon.

ojdå

ahahaha, jovisst lite många inlägg, min telefon lyder inte mej. Alltså sejer nu kommer inte att blogga igen en stund pga. skola -.- men jag ska göra det så mycket som möjligt.

Tisdag idag, enligt mej gick skoldagen jätte fort :oo det gör den ALDRIG på en tisdag och torsdag.

Orsaken varför jag kom på datorn var för att jag ska intervjuva siic till slutspurten :) hihi

hörs nångång =) antagligen imorgon på datateknik :)

Mobil inlägg

Haha e på telefonen och skriver. dethär kommer bli jävlit dyrt. har varit ute hela dan med siic, jossu och jaakko. eller i abc ;) och nu ska jag och sova imorgon skola :S sleep well =)

hemma

oj så kul vi hadde igen 8) Och det gick bra när lillasiic körde =) vi var i stan, satt i rewell center nånstund, efteråt körde vi till abc och tillbringade vår tid där :D hade jääättte kul =) and i hope you know now ;) hahha
käkade en bit smörgåstårta oj nam :D HAHAHHAAH SIIC "oi polly, nam" hah :D:D
min jaakko e sötaast♥ awsii, hadd så kul, ojoj om de altti sku va så.

H Ä R L I G T med ledigt ennu imorgon. Det sku få vá ledigt resten av livet
jag just nu. ahha alltid dendär minen -.-
hey joo ps. jag så min samhällslära lärare idag i  kyrkan :D:D och mitt hår lutkar bensin fhfhj

ändrade planer

Vi far inte heller till lassi för att hans syster har spytt. Så vi far till stan och därifrån sedan till nån =) hahahahha min fammo är bäst :) fick smaka lite grann konjakk ;) hähähähä
halv 6 tiden typ börjar vi fa till stan och så. Och lillasiic ska köra med min skoter ;o ojojojoj hu ska de gå är lite grann rädd ;o :) men går väll

NU

kommer släkten. Och har nu renskrivit lite hänt i veckan. Usch så aktiv jag är ;)

http://www.youtube.com/watch?v=me2kewZAi-M&feature=related ta och lyssna :) kan inte "linka" den för det funkar inte !?


14:00


slääääääääääääkten kommer om en timme. NU skulle det passa fint in hänt i veckan RENSKRIVA.

stamp stamp stamp

tjohooooh, vaknade kvart över 9. For till kyrkan SISTA gången :) skönt att ha ledigt ännu imorgon. Jaaaa men igår var jag som sagt i abc med lassi jaakko siic mellu & jossu. Var inte länge i abc sedan körde vi till stan. usch vad jag kännde mej efter när jaakko & lassi körde så hårt och jag körde så hårt jag slapp. dvs. 50km/h. VILL HA MIN SKOTER TRIMMAD !!!!!!!! nåjaaa, men sedan var vi i stan några timmar. Tillbringade vår tid i mäkken & hese. Vi blev utkastade ganska snabbt från mäkken så vi for till hese och satt. Hade über kul. Sedan tänkte vi fa tillbaka till abc men pojkarna ville inte.

När vi for ut från hese och klockan var 9 började vi tänka att vi kan ju fa till nån men då kom det problemet att till vem. Tillslut for vi till lassi =) Vi såg början på flickan som lekte med elden. Sedan böt vi film och såg på nån skräck minns inte vad den hett. Typ någå tredje svängen vänster (på engelska) Så idag ska vi fa och se slutet till lassi och säkert se nån annan film :)

Idag 3 tiden kommer släkten hit för att fira min bror som fyllde 18 för några dar sen =)

hörs senare

sunny day

jaija, härlig dag att köra med skotern bara att det är lite kallt. Har varit med jossu mellu & siic till rahkola och "virpoo" som det heter på finska. Men han öppnade inte så vi "troma" in kvisten i hans postlucka eller dendär vid dörren :D och så skrev vi ett brev till honom också :) Sedan var vi till ässä och därifrån till finska skolan. hahah jag har fått va en taxi idag ;) från rahkola så förde jag först jossu till ässä efter det vände jag tillbaka och hämtade mellu och så igen siic. Och så gjorde vi så till skolan också :D

Efter skolan for vi till jossu för vi hade så kallt. Var där typ en timme eller nått. Nu är jag hemma och har ätit och ska nu börja fa mot abc med jossu mellu jaakko lassi & siic♥
 SYNS , call me if you want something ;) hahahahah kan jovisst misstolkas :D:D:

sleep well

NU sova, är så sakens trött ;< godnatt

18 år

jo, grattis bror nudå.

home again

Har kommit hem nu från laihela. Där var SÅÅÅÅÅÅ kul. Och SÅÅÅÅÅÅ snälla människor (DUBBELT så shysstare människor än här i vasa) Gick säkert sammanlagt 7km i laihela. Först ca. 3km från tågstationen till Tero och senare var vi via grillen till begravningsplan, vi var vid Kasimirs (kassus) grav♥ Heeeeela graven var full med blommor. Tog en bild men kan inte sätta den hit för att man måste installera ett program som överför bilder till datorn från telefonen. När vi stod där och tittade på graven trodde jag att jag skulle börja gråta men nej. Efteråt när vi började gå mot tero fick jag tungt att andas och jag tappade nästan tårar, fick blöta ögon. I det skedet när tero snyftade och sparkare för fullt en tom alkohol burk iväg tänkte jag börja störtgråta. Men lovar bilden kommer senare NÅNGÅNG. och då gick vi också typ ca. 3 km om int längre. Sedan var vi hela tiden hos Tero  och hadd kul =) Såg också på en skräckfilm men minns inte vad den hett men var int alls hemsk :) Sen fick både jag och lawwe skavsår -.-

Sen bråka Tero helatiden med mej ;<< det var meningen vi skulle fa med lawwe mot vasa med tåget som far 5 men Tero släppt int oss att fa. Så vi for med tåget som gick halv 9. OCH vi behövde inte gå dendär 3kilometern utan vi fick moposkjuts :) tero kuska mej dit och niko kuska lawwis. Och äääää jag älskar mopeder som far HÅÅÅÅÅRT ! Kom i tid till stationen och tågresan hem tåg typ 6min :O enligt lawwe. Men hade sååååååsåsåsåsååå kul ! :)::) sen direkt när man kommer hem så ut med siic jossu och mäxäää<3

imorgon far jag, siic, jossu & mellu till rahkola och "trullar" hahahah :D:D:D alltså för er som inte visste så är rahkola gamla vasas fyllo ;) efter det på kvällen till abc med jaakko (=
jo, förresten på tågstationen i vasa när jag och lawwe var och köpte biljetterna gick vi bakom janne & trung men nee de märkt inte oss :D blinda ungar ! :DD

NU luktar mitt hår bensin och kläderna (Y), sitter här och lyssnar på musik och äter choklad ;)

nu har vår mokkula kommit som mamma har beställt för länge sedan ;) hihi, jess datorn föjler med till Danmark om en månad ;)

plattade håret idag före jag for nu ser dom ut såhär ;o !

april

Har lyckats att lura folk idag, men säger inte ännu vad :)
Har tittat på tågtider nu här en stund och kommit till ett bra resultat :) Som sagt ska jag ju imorgon till laihela och träffa en kompis MED kompisar :)
SOLEN SKINER<3 om nån stund far jag med siiclilla till stan, och senare till abc =) och chilla (ordet som min fysik lärare inte vet vad det betyder) ;)
nu ska jag börja la mej färdig och fa mot stan =) take care♥
jag nu, när jag INTE plattat håret x_x'

RSS 2.0