Påsklov!

Ja, äntligen! Jag behöver lov, behöver lov från skolan, stress, tidiga morgnar osv.
idag hade vi fjärde genomgången av pjäsen och jag körde igenom men bra fiilis och de märkt man på feedbacken om man jämför med gårdagens feedback.
mamma har köpt otroligt mycket godis och annat ohälsosamt, jag kommer att vara som en helt annan människa nästa vecka :D omg!
hallelujah va skönt de va att sluta 2 idag, vikariera min skolkompis på pappa-barn jumppa idag och fyfan så jag trivdes :) så himla härligt att se småbarnen springa omkring och skratta och leka.
mitt hjärta smalt när en söt liten 2 årig (ish) pojke kom fram till mej med ärtpåsar och gav dom till mej!!! Jag dog för en sekund. Jag vill ha baaaaarn!!! :D
 
 

150414!!!!!♥

Exakt ett år sen jag såg ellie goulding live!!! Tänk att det har redan gått ett år?! SJUKT, kan leva in mej i situationen så bra ennu, men kan fortfarande int fatta att jag sett henne! ÄÄÄÄÄ. Sitter här som bäst och äter påskägg som jag har fått av finfina ellen och lyssnar på ELLIE! ♥
 
Imorgon har vi akro demo dvs. en liten akrosnutt på vad vi har gjort i kursen, jag är nervöööös för jag e SIST.
Idag hadd vi andra genomgången av hela pjäsen. 18 DAGAR TILL PREMIÄREN, WHAT THE FUCK?! hjälp :D #panik. Kom och se på, priset på biljetterna är oklara ännu men kommer antagligen vara 5/8e.
 
JAG SER SÅ HIMLA FRAM EMOT PÅSKLOVET!! :)):):):):)
 
Idag åt jag utomhus i de fina vädret med andra fina människor och 90 tals dunkadunka musik.

Sitter i solskenet

sitter på balkongen i solskenet, njuter av de härliga varma vädret. Har vaknat mycket sent idag och sku ha kuna sova mycket längre. Var sjukt trött igår kväll så gick tidigt och sova.
nästa vecka blir det långa kvällar i skolan och kommer att missa säkert varje träning på vardan.
 
jag behöver motivation, jag behöver ork, jag behöver vara lycklig.
 Jag har fortfarande flunssa men den håller på att bli bättre.
 
 

Flunssa?

Dethär veckoslutet har jag verkligen behövt! Den har kännts extra lång, jag tror det beror på att jag brukar vara på söndagar redan från 14 och framåt i roparnäs och jag ska först till klockan 8 dit idag.
+ jag har äntligen städat rummet, hunnit läsa på skoluppgifter, träffat vänner
- sovit lite, int hunni ta tiden för mej själv som jag har behövat, fått antagligen flunssa. Jag slemmar upp non-stop en massa slemm, örorna är täppta, ont i halsen och tonsillerna är uppsvällda igen.
 
nu ska jag se på program som jag missat. Finns en hel del :|
Bilder från en månad bakåt (ish)
 

Telefon bilder

 

FUCKING SHIT DAY

Idag är det en sån dag fastän klockan e bara 09:42. Trodde förståss att jag skulle till 9 till skolan men SÅKLART sku jag till 11 först, och nattsömnen e dyrbar för mej så jag kunde ha sova ennu i TVÅ timmar!! Jag e annars också jävligt trött hela tiden och börjar ha mindre motivation igen att göra saker fastän jag har tusen "to do" saker att göra. Jag vetint när jag hinner komma ta de lugnt, knappast ens på sommaren för det kommer väll också ta all min energi att planera workshops jag kommer att hålla inom akrobatik och improvisation i Tyskland. #hårtliv
 
Det har hunnit hända en massa grejer på den lilla tiden jag int har skrivit. Firat stiina som fyllt 18, firat jenna som fyllt 18, för mycket festas (int egentligen men endå joo), druckit tre veckoslut i rad (räcker!!), spontanfestat med klass/skolkompisar, träffat trevliga borgåbor, börja leva ett sk. "fritt liv", varit på cheer skillz läger, varit super ledsen, super glad, omotiverad, motiverad, sökt sommarjobb, skada knä, fått alldeles för många sår och blåmärken, jobbar stenhårt på pjäsen i skolan, gråtit, skrattat, tänkt på livet mer än vanligt, tagit tid för mej själv, väldigt oklara tankar, saker jag inte ville höra, börjat med en challenge med en klasskompis, mm.
Listan sku kuna fortsätta hur mycket som helst, men nyckelord kan faktiskt beskriva mycket mer än bara text, så därför tycker jag att det får räcka med nyckelord.
 
JA förresten om challengen jag skrev om så det ploppade bara spontant i huvudet med min klasskompis emma på fredag kvällen. Vi slog high fives med folk som kom emot oss på stan så vi bestämde att vi kör detta nykter i en vecka, slå så många high fives med okända folk som möjligt, den som har mest vinner. Och vi startade dethär på måndan med emma och avslutar på söndag. Förtillfället leder jag, woop woop. haha så kul :D
 

RSS 2.0