F I I L I S

WOHOOO. Har sminkat mamma för ikväll, "känt en fiilis" inför kvällen med syster, prova outfiten, tagit bilder, skratta och gjort en liten video och hört på musik men hård volym.
Nu har stiina anlänt hem och sami kommer hit om ungefär 20 minuter och sen ska vi ta de "lugnt" en stund och sedan kan årets sista och bästa fest börja ;)

WOHOOO!!
ha en fucking bra nyår alla för de ska VI HA! :)
♥:MARRE


ps. haha har omat bileet här fö mej själv ;);););););););;););)

dagen före nyår

Har varit med stiina todayyy, varit i butiken och haft "bileet" .. haha :D och jaa. Vari allmänt konstiga.
Ikväll ska jag och goose och se på new year's eve.
Och imorgon ska de f e s t a s! taggaaaad.

happyday

Sånahär dar kommer sällan när jag hittar någå på stan. Köpte tre byxor, en långärmad, kofta och örhängen och jag är happy :) For till stan till 12 och for på mini möte 5 och är nu hemma.

"I want to kiss you on 31st December from 11.59pm to 12.01 am so I can have a good ending in 2011 and an amazing beginning for 2012"

Img1436763398_largeTumblr_lwkqdsmdl31qctuieo1_500_largeTumblr_lwxocan5th1r8bk9yo1_500_largeTumblr_lwxnajozku1r7e268o1_500_large6499_fb84_420_largeTumblr_lty3prokow1qa8gu6o1_500_large397827_301494006555601_194027900635546_815748_478862784_n_large1218398-9-1325110522731_large394514_290700524310230_100001108536853_840390_821814647_n_large

he's with me

Har jag int gjort nästan någå. Vakna, varit i duschen och varit me sami. Vi såg filmen roskisprinssi och jag sejer bara att den verkligen rekommenderas, satt och skratta hela tiden.
Imorgon ska jag ennu på en stanrunda med laura och sedan senare ha ett litet möte inom cheerleading hos min tränare.

oh dear summer♥


swagga like ass


bjuder på en brun bild! jag saknar värmen.
Idag har de vari ungefär +3 grader hela dan och det har blåst som fan.
På kvällen igår for jag till sami och senare på kvällen for jag raka vägen till stiinas för att sova över. På morgonen for vi till stan och härregud va de va myki folk i gina... Jag stod och köa till provkoppen i bara 45 minuter.

Får se vad kvällen har med sej.

tar natten

Har suttit i över en timme ungefär och spela piano. Nu just har jag lärt med evanesences immortal med båda händerna, början och e helt överlycklig. Det tog en stund före jag lärde mej.
Det är värsta stormet där ute. Det blåser som fan och regnar som fan. Och de ska blåsa imorgon (idag) 25m/s.. härligt

Men nu ska jag gå och sova. Om jag får sovt

tråkigaste dan på länge

Vaknat senare idag än vad jag har gjort på senaste dagarna. Har haft en så tråkig dag. Så jag spela en stund buzz tills de tilta hela tiden. Enda sedan 4 tiden har jag städat rummet och slutat 9. Där emellan har jag nog ätit och sett på föräldrarnas gamla foton. Men int alls destomer har hänt.

retu!

xmas


mindre hjärta fick jag av sami!! :) och de större av mamma.

julafton?! öö, nää..


Jag vill int ens seja god jul, för jag har INGEN julfiiilis. Ingen snö så ingen julfiilis heller. Har vaknat 11 idag by myself. Från de har jag sett på en massa program och nu sminkar jag mej lite och fixat håret. Jag antar att släkten kommer hit tre tiden ungefär.

241211, 0000

Igår (fredag) har jag bara myst med säämi♥ sedan böt vi julklappar. Han var jättesöt av sej, när jag var borta från rummet och kom tillbaka så sa han till mej att han har gömt nånstans i mitt rum paketet.. :) Och senare på kvällen när han for hem så sökt jag jätte länge efter den, men hittade den tillslut ovanför mitt klädskåp och bakom alla massa lådor. Hihi orkar int vänta tills jag öppnar den. Jag vet att de e en halsband men jag vetint hurdan. Han e gooosig!
 
Fem första bilderna är tagna igår/idag

resultat


Alltså denhär har jag gjort för hand, ritat. Blev nöjd. Blev lite trött då jag laga den så nu kan jag gå och sova och klockan är igen 3:21

2:22

Är int alls trött och klockan är härregud halv tre på natten snart. Så spenderar min tid på att leka med photoshop och ska försöka laga eget julkort som är själv målat som vi också gjort i skolan, än så läng går de prima ;)

ps. det är nog inte heller pga. blixten det inte tar länge att ladda upp bilder det är nog därför för att jag har raderat en massa filer och program från datorn :)

fm tävlingarna - sm kisat


H E L V E T E

vet ni den känslan när man har ladda upp MYCKET bilder och spara de som utkast sedan när man ska fortsätta ladda upp bilder finns int hela inlägget kvar?

Andra gången detta händer mej och jag är fittig.

take a risk, take a chance

Förlåt igen för en extrem dålig bloggning. Har haft en massa igen och har inte orkat/hunnit vara vid datorn.
Idag, elä jag menar igår (torsdag) var jag med systerlilla och cyklat mycke :)
Imorgon (idag) ska jag vara me goose,  och imorgon e de julafton, varför har jag ingen feelis? Har t.o.m mindre feelis än förra året...
jag fucking älskar blixten, och de tar int lika länge att ladda upp bilder.

never never never had before

Avicii - Levels (Tom Rez Dubstep Remix)

LMFAO ft. Avicii - Party Rock Levels (d.dox mashup)201211

Igår såg min dag ut på följande vis

-skola
-stan
-skola
-hem
(var sista gången med lithium)
-städa
-sova

Idag ser min dag ut på följande vis:

-skola
-stan och köpa julklappar med stiina
-hem

Och sen vet jag faktiskt int mer.
Ganska boring update men tänkt uppdatera endå nått.


är en blixt rikare

Köpt av beata en bilxt till kameran för 20e. Bästa inköpet på länge. En julklapp som man viljat ha, fick man billigt.
Nu ska jag lacka naglarna och sedan börja ställa lite i ordning för kvällen, sista gången med små flickorna.girls night

Ikväll ska jag, sanna och lawwis ha ''sleep over pyjamas'' kan man väll kalla de. Ska äta smått och se på film och sova över.

Enda jag gjort idag är att jag har sstäda rummet finally.


f-r-e-d-a-g

har haft prov både idag och igår och båda gick bra, iallafall den som jag skrev idag. Sedan på måndag har jag häslokunskaps prov.
De e fredag igen och jag tyckt vi var just i hesa och det är 6 dar från de redan!
Denna veckoslut kommer jag knappast hinna att andas e så full upp. Så får se hur bloggen kommer att må.

silleeeeee IRON

Hade super roligt igår vid silveria och martti blev chockad och överraskad !! :) Samma tränarna när de fick två stora kort och varsin 50e presentkort till kicks plus två superfina rosetter. Enda minuset var att vi hade bara en timme på oss och en timme gick super snabbt. Kommer att sakna alla didä små som lämnar till juniorerna ennu. Har haft en så bra säsong.

Vetint va jag ska sej men fredaaaaaag!! OCH JAG HAR EN BILJETT TILL SAMI HEDBERGS KEIKKA SOM ÄR I APRIL!!!!!!! happy happy happy

två bilder


141211

Okej, jag vetint var jag ska börja, igår var jag iallafall vid siics vi börja på att laga tre stora kort till tränarna och martti. Och annars också prata och hadd allmänt roligt.
Idag ska jag dit igen och denhär gången gör vi dom klara, för imorgon har vi sista träningarna med iron. Och vi har temat neon. Gonna be so much fun!

cute cute cute


HUR SÖT! jag vet att den e gammal men domhär barnen e så söta.

karsinnat - uttagningarna


är hemma igen

Veckoslutet känndes jättelång. I hesa fanns de ingen snö. Det gick bra och midre bra för oss. Egna laget blev vi 10/14 pga. två stunter som kom ner.
Zirconium som tävla i juniorstuntten var 3/17, cobalt 8/17.
Och krypton som tävla i damstunten blev 4/10.
Nu var denhär säsongen slut för oss, nu ennu kvar "marttibileet" så far jag tillbaka till seniorerna.
Och ennu ska vi ha sista miniorkvällen för lithium sedan byter jag lag också som jag kommer att träna.
Var hemma 1 tiden på natten och sovde 6 timmar, är hur trött som helst och vill hem och sova. Sovde på gymnastiken, typ första gången jag somnar i skolan.
Idag ska jag väll städa rummet, förstår int varifrån all damm kommer ifrån.

when we drink we do it right!

Har uppdatera lite bloggen idag. De brukar hända sej när jag sitter i skolan och har dubstep i öronen. Iallafall vet jag int om jag hinner skriva nått idag, borde skriva en uppsats och packa på några timmar så jag vetint, tiden räcker int till. För ikväll ska jag till min goosesak så på kvällen hinner jag int packa för jag far IMORGON 06.00 TILL HELSINGFORS PÅ FM TÄVLINGAR! Önskar all lycka till oss.
So, later my stalkers

ps. uttagningsbilderna får ni nästa vecka nån gång, har laddat upp de igen igår i några timmar så jag borde inte ha så himla mycket bilder mera.

GUD VILKEN FIILIS MAN SKU HA

UK Thursdays Presents: MT EDEN DUBSTEP from PheosiA Films Production on Vimeo.


gj justin bieber


får mej på bra humör!

klickaaaaa!!

Har haft lite allt möjligt denhär veckan. Har int haft alls bra dar efter tisdagen om man tänker före den dan.
Imorgon börjar jag 10 och slutar 3. Ikväll ska jag se på en film säkert och int göra så mycket annat. Tänka på nästa säsong och skolan och lite annat.

Idag efter skolan var jag med mamma till stan och fynda ugg liknande skor från top sport som var endast 10e, dom har kosta 40e. Även köpte jag en vit lurvig huppare från h&m med presentkort jag fick i somras.

tipsat av janina


061211

har sovit till tolv och sedan styrkt kläder i nästan två timmar, och snart dyker sami upp.

dagen

Så otroligt skönt att ha en ledig dag imorgon, och den ska spenderas med goose och fyra månader.
Träningen var flummig och rolig! :D
Nu ska jag se på 127 hours!

:(

Yep, what's going on?!?!?

Now I've found, who I am


much to do

Nu har stägringen slått igenom igen och har 37.0, efter när jag har kommit hem från variska dvs. 2 så har jag int haft kallt så de kan va en orsak med stägringen. Måste ennu städa klädskåpet och göra nåt annat som jag int kommer ihåg.

Har blivit förresten svarthårig nuförtiden, färgade med guldbrun färg och det blev svart :)::)):)::):) så trevligt...
Vill TACKA mina lagkompisar för ett fint pris som jag fick idag "team mate of the year iron 2011", sku aldri ha tänkt. t-a-c-k iron♥ nie guldvärda!
Har förresten fått en bilxt som har varit pappas gamla, jag vetint om den funkar dåligt eller om jag int bara kan använda men jag har gjort allt men endå är den int så bra........
EDIT: här har de gått några timmar och jag har städa skåpet och ladda upp bilderna och nu ser jag på bb!

hej igen!

Efter två dar slipper jag äntligen och skriva igen. Har haft så fullt upp så jag har int hunni vara på datorn. Idag hade vi variska uppvisning som gick mindre bra och bra. E iaf stolt över mej själv med programmet. Sku endå kuna ge ett litet minus åt mej :D Tog faktiskt två bilder bara för att jag glömde kameran hemma så mamma förde den till mej först senare.

Lite sårligt när jag tänker på att det var näst sista gången jag har mina små! :( Men e mycke stolt över dem♥
Bilder får ni som har blivit tagna på senaste tiden inom kort.

i skolan, var annars?

Okej, inget nytt.. Jag är i skolan och har modersmål.
ARKIV!!!!!!!!!!!

white noise

Är äntligen ordenkligt hemma efter en lång dag. Direkt efter skolan gick vi med krisu till emsie för att göra rosetterna och planera. Ca. 6 rosetter blev ogjorda allt annat e perfekt. Mina fingrar va sjuka efter snabblimmet vi använd det tar så sjukt när man ska ta bort de och annar också när de kommer på hyn. Var där i 3 timmar ungefär och de känndes int alls att vi sku ha vari så länge. 

När jag kom hem åt jag och börja se på mammas koftor som hon har och vad hon int rikti använder. Och jag fick en heldel av dem, vissa helt till egna och vissa som jag kommer att låna, så ny-gamla kläder! :)

Efter halv 7 for jag till träningen och var där i två timmar och jag fick trääääna :)

Imorgon slutar jag elva som jag tror jag har sagt, efter hutski-variska "keikkan" far jag med mamma till stan och shoppar ä n t l i g e n

Förresten så var jag idag till hälsosystern i skolan pga. svimmel, orsaken är för att jag dricker för mycket vatten, och jag int äter regelbundet (?)?)??(?(?)... + att jag äter för lite!?!??! WTF :D:D ooookoooooooo

!


första december utan snö

Skönt att fara till sklan först 10. Direkt när man kommer in i klassen så hör man musik med hög volym på. HAHA wtf moment. Framme i klassen var en "stolpe" som kostade 2000e för en, volymen var enorm :D herregud. De va nog helt chill.
Nudå skola till två! huh

RSS 2.0