>

Ska köra med skoter första gången i år, o-oou. Ska en sväng till gigantti och se om jag hittar min kärlek!
 
Igår var vasabladet och interjuva mitt lag och fota, så hoppas på att människor har en lite bättre uppfattning om cheerleading, däremot har jag ingen aning vad som har blivit sagt i interjuvn :D de ser man sedan i lördagstidningen.
graduation
 

what is going on?

Efter en "paus" är jag halft lost igen. Jag fattar int vad som har hänt i mitt liv på sista tiden. En sak som kommer att påverka mitt liv långt framåt, jag är så förstörd innuti så jag kan int ens tänka på saken, jag kunde int föreställa mej att en sånhär dag fanns i mitt liv.
Men jag är samtidigt glad, det har hänt mycket bra och dåligt på en kort tid. Eller jag vetint, jag e vilsen. Iallafall har jag hobbyn och antagligen en studie plats till fyra år framåt.
 
Ta mej tillbaka två år bakåt. jag har förlorat något som jag älskade. varför?
 
Iallafall till något annat: min midsommar detta år var en katastrof, natten från söndag till måndag hade vi "lagkväll" med mina juniorer och stiina men denna gång sovde vi över. Jag har drömt två nätter om nike pro shortsen som jag har beställt med fem andra, och de antände igår!!
Idag var den sjukt varmt, som bäst +35 i solen, jag tog sol typ hela dan och resultat är förståss bränd hud.
 

summer sound festival!

Gick med i tävlingen och hoppas på det bästa, men va sku man endå vinn någå.
En massamassa artister man skulle vilja se och höra! snälla snälla, välj mej

heimoi

Har inget speciellt att berätta, ville bara uppdatera lite. De senaste tre dagarna har jag rör mej med cykel eller gående, jee bra jag!
Mina dagar rullar fortfarande hemma, träning, hemma osv.
Idag efter träningarna cyklade vi med stiina till mtv för att se på fotbollsmatch, cyklade via stan hem.
 
Stekade på balkongen även också. Det är så sjukt varmt där för det blåser inget och är åtminstonde +30 i solen.
Kan väll seja nudå att jag har kommit in på scenkonst, hur kan man uppfatta ett sådant meddelande var det står "roligt att du börjar! Vi ses i början av september." Kommande fyra åren ser lovande ut :)
 
Nu ska jag pina mej själv i sommar och läsa böcker och jag börjar med boken Sofies värld!
Inte ens en chans att jag kommer hinna läsa ut boken förren hösten
 

liikuntarieha 2013

Väldigt försenade bilder :D but no can do
 

get lucky

Igår hade vi pizzamys med vänner, lämnade övernatten sedan hos stiina♥
Väldigt ensida foton, min kamera avskyr att sammarbeta med mej så dihär fotorna får duga.
Imorgon ska jag på konfirmation, och senare träning. Adios
 

ibland saknar jag gamla tider, och det värsta är att man inte kan få dem tillbaka

 

back to reality

Idag har jag tyckt om mitt hår, detta händer alltså typ en gång i månaden. Mitt hår var speciellt rakt och de bästa e att jag har int gjort nått till det efter duschen förutom brostat.
 
Vardagen rullar på igen, igår var jag på första träningen på en vecka och det märkte jag också, mina axlar var så sjuka och kommer troligen vara mer sjuk imorgon.
Igår missade jag även mitt tandläkar besök... Visste att jag hade besök nångång denna månad men kunde inte komma ihåg när, hade skrivit upp de i telefonen men de hadd försvunnit efter den kåla, vätan på hur stor räkning kommer nu då..
 
Gladare nyheter, jag ska på ennu ett skribakäger i sommar som är nu säkert! jessjessjess.
 
 

THROWBACK

Började leta efter keikkavideon från tavastia på ellie och låten "i need your love" den spela jag int in, och minns int från den stunden nått så vila hitta den, men istället hittade jag denna låt jag har letat efter!!!! ♥ och TITTA VEM SOM E DÄR :D hahah jag ju, personen som har filmat står direkt bakom mej. Alltså jag är personen som tar fram telefon och filmar! Ah matthew♥
 

STARTED FROM THE BOTTOM NOW WE HERE

Tredje året som hjälpis har jag nu varit, och kommit hem från ett lyckat läger på alskat. Alltid lika sorligt att fa hem. Varje gång får jag den kännslan att jag int vill hem ennu. Najs hjälpisteam vi hadd! OM jag har tur får jag fa på ennu ett läger i år!! wiiiii.
Lägrets låt (i alla fall hjälpisarnas) var nog låten under! :D 
Jag är så glad för tillfället, har en sån bra smak från lägret, och  en massamassa myggbett på mej, 18 st om jag hitta alla. Hade sjukt fiilis när jag körde från alskat till kyrkan. Det var varmt, hade upp fönstret på bilen, hade sjukt hög volym på en bra låt, och hade annars sjukt bra fiilis. Jag sjöng och dansa och vråla och gunga, och märkte senare att jag hade prästen bakom mej i en bil :D ...
 
När jag kommit hem så såg mitt rum ut exakt såsom jag lämnade den, alltså som ett bombnerslag från skolavslutningen. Har inte hunnit packa bort/städa sedan lördagen. Söndagen gick typ att sova hela dan och måndagen var jag på urvalsprov till scenkonst i ca. 9½h och körde snabbt som fan hem och packade väskan och stack till alskat var jag kom över en timme försent :D
 
FÖRRESTEN på tal om urvalsprov, har det tydligen gått bra för mej!!!! :) wiiiiiwiwiwi, jag är ganska säker på att ha en studieplats till hösten men tänker inte överreagera förrän jag har brevet i min hand.
 
 
ps. ordet sjukt är sjukt roligt att seja, liksom de beskriver så mycket. Jag e sjukt glad :D FINALLY. TACK♥
 

kommer bli en lååång natt

 

RSS 2.0