sista november

Morgondan och fredag kommer vara så chill i skolan. Imorgon har vi nån konstig dag på andra sidan byggnaden så vi missar timmar. På fredag har vi nån självständighetskonser och vi slutar redan 11. Men jag ska befinna mej klockan 12 vid roparnäs för att kuska mattorna till variska med anna inför uppvisningen på söndag :)

Idag efter skolan har jag int gjort nästan nått, sett på tv, ladda upp bilder och varit till butiken med mamma.
Imorgon efter skolan ska jag och ladda nytt busskort och sedan till emsie med krista för att göra rosetter åt våra små och planera det sista som är kvar på denna "termin".

FÖRE tävlingarna!

Och nu ska man böri ladda upp från uttagningarna...

call on me

Jag har inget egentligen att berätta men ja tänkt komma och uppdatera hit iallafall. Allting ahdistaa mej nu just och allt e så oklart. I denna inlägg får ni tyvärr ingen bild för det tar två timmar att ladda upp och nu just håller jag på att ladda ner google chrome så nätet sku va lite snabbare.
EDIT: inget annat speciellt har hänt förutom att jag missade bussen men som tur kom det en annan efter 10minuter, och mamma hade köpt en tröja åt mej! :)

♥♥


got 2 love you

Här sitter jag och min katt på min röda stol, jag nämligen delar stol med lillen.. Nåjaa anyway, äntligen fick vi färdigt programmet åt litskit och nästa veckoslut är det redan variska uppvisning/kenraali uppvisning som jag int kommer ihåg vad de e på svenska.

Nu har det också kommit snö här, men jag antar att de e borta imorgon för de e typ bara -1 där ute. Och jag har en sådann känsla att det kommer att vara plus grader när jag vaknar.

Jag har stegring nu just också 37.2 och jag känner int mej alls sjuk? nåjaa får se sedan imorgon. Hoppas på att jag får bilderna hit från tävlingarna asap... ska börja ladda hit bilderna och får se hur många dar de tar.

fredag - lördag - söndag

Min fredagskväll så ut så ungefär att jag låg på soffan och led av magvärk och av att jag mådde dåligt, hade huvudvärk och kände mej svag.

på lördag låg jag i sängen länge och såg på tv. Städa lite rummet och gick i duschen. Senare på dagen kom sami till oss. Såg Talent finalen, mika&mija kom på en tredje plats! vip bartenders vann.

Om 10 minuter ska jag börja fara till roparnäs (surprise, mitt andra hem) som såhär på söndagar alltid.
En sådan veckoslut har jag haft.

m-e-d-i-a(n)

Denna dag har varit och är en mycket semidåligdag. Har jättejättesjukt i magen och jag är trött + att jag fryser och mina ögon känns uppsvullda. Orkar int sitta kvar i skolan mer, jag vill hem, krama om min säng!
Vill int veta hur jag kommer att spendera min fredagskväll.
bilden får duga för idag

VetHur

En lång lång dag är avklarad i botniahallen, årets knowhow är done. Efter 8 timmar är mina fötter sjuka och ögona döda och huvudet lider huh. Nu har jag gjort kemiprojekt klart av litium. Och halv sju ska jag börja fara till träningen.jag älskar då det tar en halvtimme att ladda upp tre foton....... mer kommer sen

jobbig dag

Hade en skoldag från åtta till kvarföre 4 och var hemma först kvart före 5. Har gått trött och hungrig hela dan ungefär.

En sju tiden for jag och sk. spotta till zirconium enda till klockan 9. Nu ser jag på bb och har återvänt till msn för att jag väntar på en video eller egentligen två som aldrig kommer bli färdigladdad idag :D

Imorgon har jag ingen skoldag som tur. MEDIA ska till knowhow och fota ;) ahh hur jag tycker om det.  Kommer att befinna mej där från 0800 till 1700 UNGEFÄR. Kom och hälsa så blir min dag kanske ennu bättre än vad den kommer bli ;)

ingen ny!


I want to keep it going, keep keep it going come on

På morgonen fick jag världens brottom, vakna några minuter över 7, jag vissta int att jag sku fara med bussen och bussen starta 07:25 från runsor och jag fatta först att jag sku med bussen ungefär 10-15 över 7 så jag fick slänga på mej kläder och springa till bussen dvs. 1.2 km, och jag hann. Och jag har aldrig sitt på myki människor i bussen på morgonen som de va idag.

:)

Jag har haft en bra måndag i skolan. Har haft hälsokunskap, nått onödigt ämne(?) och foto. Men sista timmen börja vi se på nån film. Minns int va den hett men den va äcklig på det sätte att dom döda och pina människor.

Förra veckan hade jag "orkar-int-göra-nångting-veckan" som på vardagen, hoppas int denhär veckan blir så.
Som tur e de iallafall know how onsda - torsdag så skolveckan e int så pinande.

11:57

Veckoslutet var och for. Har mest spendera min tid i västervik.
Igår hade vi coach möte och senare hade jag träningar, basic söndag.
Mika & Mija slapp vidare till semifinalen förresten! :)
Och jag har int rikti destomer att seja, tyvärr!

i got a hangover

Borde ladda upp bilderna från tävlingarna nu också. Fick dom först idag på datorn, så lat har jag varit.
Idag ska jag träna från 14-16. Och ikväll i talent så ska äntligen mika och mija "tävla" som partnerstunt inom cheerelading. Nelonen > 19.00 MISSA INT!
fredag

Denhär dagen har vari så lång! Slapp en tre tiden. Runt 6 tiden far jag till sami i några timmar, lillen e halft sjuk så.
Nu ska jag se resten av filmen som jag börja se för några dar sen.
ps. på söndag kväll - måndag morgon har vi snö :( fyfan

ge mej sommar :(

SO TRUE!!

Vi tjejer... Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder. Vi läser på shampoo flaskan i duschen. Vi skrattar åt våra skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil. Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Vi trycker på dörren fast det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör vår frisyr. Vi kollar kylskåpet 1...0 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 10 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover. Kopiera detta om du känner igen dig!

it's something whit your eyes

Blogga int igår för jag orkade int, hade inget att göra men på datorn orkade jag int endå vara.
Börja se på en film "11-11-11" kom till halva filmen och sedan orkade jag int se mer så jag gick och sova 10, laga bb för att bandas.
I natt har jag sovit 11 timmar :) så jääävla skönt!
Börjat idag 10. Idag har vi även också konsär vid skolan, precis som förra åre. Kuula institutet var här och dethär året kommer de igen.

d u b s t e p

KLICKA!

iron!


20:16

Denhär dåliga bloggrutinen kommer tillbaka... ni får leva med det!
Idag i skolan har jag haft tre timmar modersmål och två timmar finska. När jag kom hem såg jag på alla möjliga program som jag missat i helgen. 5 tiden hade vi träningar.

Egentligen har jag int mera att seja.

-


i just wanna run

Är hemkommen från tävlingarna. Det gick nog int världs bäst för oss men vi kom vidare! 10/23. Icu 2009 när jag var på tävlingar i uleåborg gick det heller int bra så uleåborg e kirottu! :D
Steel slapp int vidare, dom var 20/23.
Idag börja en ny period som kommer att vara 6 veckor framåt.
Jag var med essi till roparnäs för att ta emot vår matta som kom hem från tävlingarna. 6 stora mattor bärde vi med essi in till salen. Det var så jobbit, och de tog så sjukt i ryggen. Små barnen som var där blev kanske lite rädda när vi ropa åt dem... och det tog ungefär en timme.
Nu e jag back to school och utan mat ( :< :D)

ULEÅBORG ! > (111111)

igår satt jag alltå från fem på dan tills 12 på natten och ladda upp bilder.... härregud vilket liv man har!
Såg emellan på napapiirin sankarit. Och på ishockey ryssland - finland när int salkkarit kom. Och ennu senare såg jag på bb.

klockan 12 slutar sami och då kommer han hit en stund. Har int sett honom på en vecka pga. provvecka och träningar.
Klockan 2 ska lagen vår befinna vid rewell center och klockan 3 far bussen från stadshuset.
Kommer hem på lörda - sönda natt.

WISH VAASA GOOD LUCK!

steel & iron

STEEL:

IRON:

EDIT: fick int alla bilder igår uppladdade, det tog fan 7 timmar att ladda upp di och fick int ens alla då..
så här har ni, dehär blir mitt näst sista inlägg före vi far. 


packa, packa, packa

JAHAPP! ikväll ska jag bara ta de lugnt, packa till tävlingarna och ladda upp lite bilder från gårdagens träningar/uppvisning! Om int bilderna syns till snart så kommer dom sent på kvällen hit. :--)


yesterday

I can see it when it's going down

IGÅR före träningarna/uppvisningen var jag med stiina och jossu. Uppvisningen gick superbra för både oss och steel! WÄÄÄ :) Karsinnoissa sitte. Idag far vår matta till uleåborg. Känns säkert bra för oss vasabor att få tävla på sin egna matta. Tyvärr får jag int tävla alls mer i år, men nästa år igen så är damlaget tillbaka.

Skoldan idag har varit rätt så okej. JAG BLEV FÖRRESTEN GODKÄND I MATEMATIKPROVET !!!!!!!! nu i efterhand har jag ingen skillnad vilket vitsord jag får huvudsaken att jag blev godkänd. Jag gjorde en påverkan på matteläraren tror jag och hon sa att provet gick ju int så bra hon hadd förvänta sej men de sista tiden jag räkna så fick henne att ändra sina vitsord till mej så jag kan få bättre sedan i betyget. FATTA hur lätt de e att få höjt i matte med vår matte lärare, och de förstod jag idag.

Sedan så har jag prata med krista, anssi och renko idag i skolan om allt möjligt en stund så det gjorde min dag bättre också. Jag sku int klara av mer att vara i en hel svensk skola :o jag vetint varför men jag blir alltid så glad när jag träffar finska människor och när man får prata finska med dom i skolan.
jossus bilder :) Orsaken varför bilderna "far över" eller att dom e för stora e de att jag har bara kopiera direkt från hennes blogg.

can you hear me?


fyra bilder som beskriver min dag


i'm gonna make you sweat

Sista tisdagen idag när jag slutar 12 på denhär perioden :( Har bara sett på tv efter skolan...
17.00 hade vi träningar och även näst sista före tävlingarna.

Imorgon har mitt lag och b juniorerna tillsammans träningar eller en mindre uppvisning vart alla får komma och se på :) 19:00 vid roparnäs skola, alla dit!

They said, everybody knows, everybody knows where we're going. Yeah, we're going down

Igår kväll såg jag salkkarit, och såg en film the uninvited. Vid 9 tiden for jag till begravningsplan för att prata med moffa, han har vari död nu i över fem år♥ så lång tid!
For direkt och sova när jag kom hem.

more pictures

fredag hade vi lag kvällen, vi såg på träningsvideor, åt och skratta. Men de var alldeles för mycket att äta :D
Runt halv 10 tiden for jag därifrån. Vi for med anniina via henne och sedan till heli, där var också jasmy och mellu. Hade rikti mysit där, prata för de mesta bara om allt möjligt. Halv 1 på natten for vi hem.

Lördag morgon vakna jag tidigt på morgonen, satt på mej kläder, åt och körde till roparnäs var vi hade fotograferingarna med laget. 10:15 hade vi tid. 13.00 hade vi fotografering med miniorerna :) 
Lämna sedan till roparnäs till 3 för att sk. spotta en stuntgrupp.
När jag kom hem färgade jag håret, åt och var med föräldrarna till begravningplan för att tända ett ljus för moffa♥ och för min gudmors mamma. Så på lörda kväll gick mina tankar till morfar!

På söndag vakna jag 11 och kunde int sova mer. Öppna datorn och surfa en timme ungefär, mamma kom hem med en paket hårfärg och färga håret pånytt, denhär gången blev färgen mycke bättre och färgen e mörkbrun.
Senare på dagen for jag och träna miniorena och hade egna träningar.
På kvällen såg jag bara på tv och gick och sova.


efter första färgningen


efter andra färgnignen

oh yes!!
#14 Drops so amazing they give you goosebumps.


ny vecka, nya möjligheter

Christina Perri - Jar of Hearts(Noah Issa Remix) DUBSTEP 2011♥

Jag borde aldrig seja att "jag skriver sedan när jag kommer hem" för de gör jag endå aldrig sen :D Efter träningarna lämna jag och se på två avsnitt bb, en salkkarit och talent, och sedan bb talk show som börja 9.
Idag fyller bertil hela 17 år :)

resultat


Okej, håre sir mycke ljusare ut än de e. Snart ska jag iväg mot roparnäs så mer text kommer antagligen ikväll.

061111

har myyycket att skriva så jag gör de efter träningarna senast om jag int hinner nu före. Har igår färgat håre brunt som blev bra då de var blött sedan blev de ljusare och gråaktigt? så nu ska jag färga ett lager till att det blir verkligen brunt. Mina kompisar fick mej övertalat att färga och jag blev peppad :D

snabbis!
ps. idag har jag varit hela 3 månader med världens bästa sami, sku int ens byta ut honom till guld.♥

bilderna jag pratade om

Gymnastiktimmen blev till inget. Jag endå for endå och böt om till gymnastikkläder före vi fick veta att vi har inget. Så sedan kom jag upp utanför e-flygeln och vänta på att läraren sku komma tillbaka till skolan och timmen hade börjat. Alla andra som skulle delta satt där också dvs. jag plus tre andra. De andra var sjuka eller skolka. Så vi kunde int ha innebandy med 4 stycken plus två flunssiga... Så vi fick fa två timmar tidigare hem. Jag for via omklädningsrummet och böt tillbaka till vanliga kläder och körde hem via tankautomat.
Once again tog maskinen int min 5€ vid teboil?! så blev tvungen ingen att köra till korsnäståget för att tanka.


NU lagkväll♥

jag behöver hjälp!!

Den börjar så småning om bli färdig men int ennu. De syns jättesvagt men nun behöver jag er hjälp, jag behöver en viking-hjälm men jag vetint alls vart jag ska sätta den. Eller ska jag flytta på "cheerleaders" texten nån annan stans elä vad? ge mej ideér. I NEED YOUR HELP NOW!

atm

yep, good feeling! feel good

"se tunne kun saa tehdä omia koulujuttuja rauhassa ja korvissa soi täysillä dubsteppii"

far away, far away

Wihuuuuuuuu igår på träningarna fick jag träna påriktit igen. DE va så himla roligt och jag älskar mitt lag. Uttagningarna kallar nästa veckoslut! WÄÄ.
Och idag ska jag och mitt lag till sanna för att ha lag kväll med mycket god saker och träningsvideor! =) Har längsta dan på hela veckan med de gör faktiskt inget för jag e på så bra humör, don't ask me why because I don't know :D
När jag kommer hem (om jag hinner) så får ni se andra bilder än bara på mej eller så blir det imorgon. Men inom kort anyway. Och fina utväxten min, gillar den så mycke........... Ele har förresten gjort finfina flätorna :)

12:52

Provet gick seriöst långt in i skogen... Jag är glad om jag blir ens kodkänd i det. Men va kan man om matematik är int enas starka sida och jag som skrev ett lättare prov än andra kändes det som om jag skulle ha skrivit lika svårt..
Livet e int lätt nej men vad kan man.
Igår hade jag mys för mej själv igen. Släkte lamporna i rummet mitt och tände på ljus och satt där och läste på matteprovet, fota och lacka misslyckade naglar och hade musiken i bakgrundet.
Min skoldag slutar 3, senare idag far jag till ele och e där tills träningen börjar dvs till ca. 7.
Bilder som jag tog igår får ni se sedan när dom e på datorn.
photobooth♥

Vetint om jag har förr satt upp denhär hit men den e ju så otroligt bra :-)

awesome :D


onsdag

Jag har tänkt på att färga håret till ljusbrunt men jag vetint ennu när jag ska göra det. Ska jag ennu en gång fära utväxten till blont eller direkt färga ljusbrunt? Utväxten syns iallafall bra nu just och jag kan int bestämma mej, vill ha iallafall ha nått nytt i håret.
Iallafall så slutar jag 12 idag igen och har fått veta nya läseordningen för nästa period. Efter skolan far jag direkt till sami och e där i några timmar. Resten av dagen ska jag läsa på matteprovet som jag har imorgon, kill me!

veckoslutet


KVALITÉN ♥

det är första november och jag kör fortfarande

!!! Förra året denhär tiden hade vi redan snö och idag e de första november och plus grader fortfarande och jag kör ennu till skolan! h ä r l i g t. Men vintern kommer att bli (kuulemma) ennu kallare än förra året..
Sovde 9 timmar inatt som va så skönt, gick i sängs redan 10.
Idag ska jag ladda upp lite bilder när jag kommer hem så np.
haha jag har idag en bad photo day så de blir en sånhär idag då :-)

RSS 2.0