bild bomb


stranden

som tur ha int dihä bikini kommi ennu till vasas gina tricot ! ps. dom e gröna

har varit 2 dar i rad i sandö =) ha blivi lite brunare , men ha  brännt mej ganska myki också ;< t.ex. låren, nacken , lite i ansikte, foten & axlarna ! de tar sjuuukt.
Igår efter sandö så cykla jag, siic, jasmy, jannika & meeri till stan och va där några timmar. Sen träffa vi jassu & ilona, just då va de ju dendä wfc disco där vi tropiclandia så dom sa att vi sku kom med dit så for jag och siic med då. Genast då vi slapp dit så cykla vi geast till sandö och va där en liiiiiten stund ,  och då va vi med miika , annila , wade , mikke , miksu , anssi , och dendä enas namn kommer jag int ihåg :) + jag jassu ilona & siic. Sen vila di fa ti mäkken så for vi dit men nähä där vila di int heller vara så fo vi ti hese å stanna där.
Sent på kvällen 11 tiden så for vi hemåt mot gamla vasa med siic jassu & ilona. Jassu och ilona sku träff 2 pojkar som va tror ja från hesa som va också där vi wfc. Sen börja vi leta efter dedä placen var dom va men vi hadd ju ingen aning att var dom va. Vi leta efter dom säkert 1 ½ timme. Vi cykla vilse ur många gånger, men sen tillslut hitta vi dem när klockan va efter 12 nångång. Sen börja jag siic & jassu cykla hemåt och ilona lämna dit me dem :) Ilona sa åt mej att ja sku ringa åt henne efter en timme sen då ja gjo de så tittidii har hon fast telefonen (Y) ! great tänkt ja ;o fö om int hon hittar hem eller årkar cykla hem från runsor till stan så tänkt hon komma övernatten till mej men neeeej int kan ja få tag på henne när hon har telefonen fast. Sen gick jag och siic och sova runt 2 tiden. (=(= ojoj vilken dag.
OBS OBS OBS ! IMORGON PÅ NATTEN / MORGONEN ÅKER JAG TILL SVERIGE SÅ JAG KOMMER INTE ATT SKRIVA PÅ EN STUND !
men ha de braaaa people , nujt så länge ni kan av den fina värmen vi har
puss hej

back home

oj neej vilken skön vecka ! absolut den bästa på hela året :)
måndag den 15.6 sovde jag övernatten hos siic, kul hadd vi på kvällen , hahaha sent på natten typ 12-1 tiden på natten hämta vi glass :)
på tisdagen vakna vi tidigt , klockan 5. Vi gjorde oss klar på en timme ungefär sen åt vi och nestan genast åkte vi med uuur lyxiga fina paketbilen mot Helsingfors. Vi bara skratta hela tiden.
Sen stanna vi vid abc för att kunna gå på wc. Jag gick raka vägen in till wc:n och stängde dörren efter mig till wc:n sen då man sitter på wc:n så öppnas dörren plötsligt :o en kvinna ser på mig och säger förlåt , oj usch nej va pinsamt de va!!!! enda ja fick ut ur mej va att de gör inget (på finska) men SÅKLART de gör nått då nån kommer in på wc. Sen låst jag dörren. Jag låst den då jag for in men int va den låst andra gången sen då jag såg ;o ! sen efteråt berättade jag till siic vad som hände och efteråt skratta vi hur läng som hellst ti de.
Sen när vi kom till Helsingfors for vi och shoppa gick typ 4 timmar i stan :) sen SÅKLART tappa vi bort oss. Vi sku gå från kamppis till forum men vi hitta den int. Efter vi var och shoppa åkte vi till camping platsen , uuu vi hadd ganska fin stuga.
Sen på tisdagen vakna vi tidigt igen vi sminka oss och for iväg till stan igen (= shoppa en hel del. De finns så söta pojkar i hesa , varje gång vi va i bilen och så nån söt pojke ropa vi AAAHH !
Onsdagen sovd vi lite längre. Vi sminkade oss som vanligt och så. Sen igen till stan hihi !
sen halv 4 tiden åkte vi tillbaka till camping platsen , vi gjorde oss färdiga för att vi sku på METRO STATION keikka =)=) vi köa i 2 timmar sen typ vänta vi en timme att konseren sku börja.. Pete Parkkonen va uppvärmnings typen , va de heter. Han e ganska bra live. vi va ganska långt fram men sen när Metro Station kom så börja alla skrika och buffa så vi var nästan längst bak. Vi tänkt falla typ 5 gånger för att alla buffades och mina FINA pink skor va svarta efteråt för att alla steg på skorna ;<< JAG LOVAR ATT DE VA BÄSTA KONSEREN EVER ! "we fucking love you" metro station we love you !
metro station va ganska bra live. Alla va helt galna , så så så så SÅ bäst. Efteråt hadd min och siics röst fari sådä kivasti. va lite hes efter men nojoo. och vi va så svättiga så, byxorna hadd helt klistra sig fast i huden och håre va helt blött. Vi for till duschen genast när vi kom till camping platsen. Sen just när jag fick på duschen gick lamporna av, vitsi jag blev rädd. Siic bara gick naken och gå där så gick lamporna på igen :) men nojoo di gick hela tidena av. Sen for vi och sova.
Torsdagen var sista dagen i hesa. Som vanligt for vi till centrum igen. Jag köpte bikini grön-vit randiga från gina tricot (hoppas di int ha komi till vasa) en vit-pink randig tröjja från gina. Från mic mac såndä armband juttu. udda bh från lindex. De e halvt sport bh. Skor från din sko. UUR fin , vita. 3 euros tröjja från hm. Pojk axe till min och siics favoritpojkarna =)=)=) metro station tröjja från keikkan. (kommer int på om jag köpt någå annat)
lämna 50 euro från resan.
När vi började åka hemåt känndes de svårt att lämna Helsingfors ;< ! vi såg in i alla bilar som for förbi på motorvägen , alltid om de va nån söt pojke i bilen så genas AAAAAAAHHH. hahah uuusch va kul vi hadd.
Vi for till idapark sen ennu. åååh nam didä pojkarna där ! sen i ideapark då vi gick till euromarket lr vilken butik de va så såg siic neråt på sina skor och så kommer de en gubb imot henne me kärrä men hon märker inget så ropar jag AKTA ! så skriker hon bara å så börjar hande mannen bara skratta.
Sen då så fortsatt vi resan hemåt. När vi var hemma hos siics mamma så gick vi genast på datorn och satt bilder på datorn och så. sen for vi och sovd
Fredag morgon vakna vi 10 för att vi sku på siics villa. vi åkt iväg halv 11 bilresan dit va helt okej. när vi kom fram visa siic lite ställen. Vi va i ett eget "rum" i aitta. vi spela mölkky allti på kvällen och va i bastun och simma. Sen spela vi cordo eller va de hett. Och tog MYYYYCKET bilder. Sen så ringd vi till en massa typer alltid på kvällarna. HAHAHA man fick skratta ganska myki. Sen förra natten va BÄÄÄST. Vi too en kokis och drack den helt sen efteråt fick vi hör att vi hadd tagi fel kokis att den som vi too va 80% vin. HAHAHA undra på våra ord blev ti nå helt annat och skratta ti allt onödigt osv. Sen skratta vi hela natten så siics föräldrar hadd hört fast vi va i en helt annan byggning :D de lämna bara 5 blöta pissfläckar på marken hahah oj faan : D sen sku vi klättra i träd men de gick int så bra. Sen ringd vi ti en typ så fråga av hon på finska helt på skämt att vem hon tycker om så sa hon att int hör de ti dej int. Och så svara jag att jåå nää ja vet sori förlåt jag e så dum :D haha vi skratta så läng åt de. Sen nu ha jag komi hem för typ en timme sen de första jag gjo va att ja satt på datorn. Och så har jag alla grejjer bara runt vardagsrums golvet.
Btw, när vi va i tuuri påväg hem från villan så när jag va på wc så tappa jag min läppstift i wc byttan ;<<<< e så lessenjag & siic på natten hos henne
glassmonstern minvi nånstans i hesa (= (dendä bilen va bäst)ignorera min miin tack !nån skobutik va i kicks och lekt lite (a)i bilen min söta kannibaluuu yes, it's nosturiget lost in nosturi with metro livepete parkkonennosturi 17.6.09mason & tracemetro stationsista dan vi camping platsen , eller vi e påväg bort DIN SKO ! dihä skorna köpt jaag (a)our shoes !hadd 3 skor att välja mellan didä å sen di som ja köpt (=itäkeskusutanför itäkeskus (fyfan va de va varmt)HAHAHHHAHAHA ! (ideapark)den va gooosisötisen på sjönsjönsolnedgångi tuuri hahahah vi mörda en konsti fluga å så begravd vi den och hadd begravning :DDvelj. keskineni tuuri ! iiih solen skineer

2 dagar

har inte hunnit skriva på en stund, har tillbringat min tid mest ute.
för några dagar sen var det ju en man som lämna under tåget vid mtv:s tågbana and i was there.
jag såg int rikti vad som hände för att det var så mycket träd i vägen, men man såg när tåget stanna och när
ambulansen och polisen kom dit. jag och siic trodd ju bara att dendä bommarna hadd int gått ner ordengligt men
sen fick man höra att det var en man som lämna under ;o
igår var jag i wasalandia gratis för att min pappa jobbar i wärtsilä. var där med siic (älsklingsflickan) mellu , jossu & mikke. alltså vi gjo knappast nå annat än skratta.
2 dagar kvar ! jajja , nästa vecka kommer att bli borta från vasa.Jag och siic ska fa om två dagar till Helsingfors, ska far och se på Metro Station, wohoo ! sen kommer vi hem på freda natt och sen på fredag far jag till siics villa :) oj nej va kul vi kommer att ha ! seriöst.
puss hej !


sundom

heeeey people , nu sitter jag i sundoms bibliotek med
anna , mimo & siic (=
guuud vilken natt jag och siic hadd igår (idag) !
"karkurit RY= stiina ja marre" :D
uuuusch vilket väder på början av sommarlovet ;<
hej hopp, fågel snopp ! :D:D:D

tråkigt väder

rubriken sejer väll allt? de e kallt och blåsigt , sommaren vart gick du?
idag hadd man ju tänkt sej att fa till mtv men nähä int då de e såhär
dåligt väder !
men i alla fall så ska jag va med miika siic & tepi idag (=
och ikväll träning , förra gångens träning gick ur bra !
hoai gjo stretchi dubbel & x-out volt
sen gjo vi halft varv upp till a-pyramid som gick jätte bra =)
sooo people , vad ska ni hitta på idag ?

MMMMM

igår äntligen jag menar ÄNTLIGEN hände det ! =) åååå va jag e lycklig.
Tack för gårdagen -> siic miksu miika & tepi
idag va jag med min favorit flicka siic & mellu vid mtv & i stan (: vi hadd jätte kul igen,
tack flickor för en kul dag !
åååååh, jag har tappat IGEN min piercing, eller bollen på den ;< när jag åt äppel så lossna den.
Så jag ska imorgon till stan snabbt före träningar och köpa en ny , annars sku jag ha köp bara bollen
 men man kan int lr om man köper bara bollen kostar det endå samma pris som man sku
köpa hela piercingen eller kanske mer sa hon ;o
men ha de bra :)


RSS 2.0