brottom

har lite brottom nu ska snart till träningen, men berättar om min dag igår. Hade stegring , huvudvärk och tryck i huvudet på sönda kvällen. Fick sedan feber under natten 5 tiden på natten/morgonen hade jag 38.0. Somnade och vaknade när klockan var halv 9. Mätt febern och hade då bara stägring 37.0. Såg på tv ända tills ca. kvart före 12. Sendan ringde jag till anna och fråga henne om jag skulle komma till skolan för jag kännde mej frisk och hade knappast någon stegring mer. For till skolan igentligen bara för annas skull, kunde ju inte svika henne när det gällde datateknik med roland. Vi fick föressten 9 i vårt "projekt" :) konstit för att vi hade så mycket som var kopierat genast från wikipedia. :D Nee men nu måste jag åka till träningen , hejdå


KUORTANE

orkar inte skriva mycket för är trött och har huvudvärk. Kom hem för 1 ½ timme sedan ungefär från kuortne. Genast när vi kom till kuortane glömde jag min telefon i bussen -.-åååjneeej ! tänkt att okej de e lungt jag får den snart. Men efter en stund fick jag höra att bussen var påväg till TAMMERFORS som är ca. 200 km. Och då tänkt jag att jag kommer int att få den. Senare på kvällen ringde jag till busschauffören och han sa att jag sku få telefonen när vi var påväg hem från kuortane OM den hittas. På morgonen fick jag veta att den hittades och dååååååå fick jag andas ut :) Det gick ra för oss, vi fick mycket gjort. Men fick två sår i ansiktet av den "pyramid". Har huvudvärk och sjukt i ansiket + muskelvärk. Orkar inte till skolan imorgon. Och får fösst upp min telefon imorgon för att mamma stängde den under resan så ingen skulle ringa eller göra annat med den. Nu ser jag på Talent Suomi. har saknat min nicke!
Hörs

lax

^ äter lax :) jomen visst godaste fisken som finns ;)
Varit en hel normal dag förutom med lite mer skratt. Geografi provet gick faktiskt fint för mej :)))
Senare ikväll ska jag till sundom med siic dena nicke tobbe & bibi. Sen imorgon far jag till kuortane med laget :) på cheerleading "läger". Träna i fleeeeera timmar på två dar. Oh no ennutill när vi ska ha på dräkterna som är SÅHÄÄÄÄR obekväma  :o i think i gonna die ! but life is life.

music everywhere

^ anna abreu kommer just från NRJ :)
sitter här och försöker läsa till geografi provet som jag har imorgon och jag har läst 2 sidor. Kommer nog få en fyra (a)
aj aj aj, har SÅHÄÄÄÄR sjukt i knä pga. att gjorde samma misstag som sandra -.- föll precis... med skotern !
jag körde SAKTA men när jag skulle svänga var det lera så halkade skotern och så föll jag och siic. Fick ett MEGA blåmärke i högra knä och ett sår. Siic fick smutsig sko och ett litet sår i handen. När vi körde hem måsta jag ha högra benet utanför för att jag kunde inte böja benet för smärtan var så painful. Skoterns speglar sket sig. Vänstra spegel går inte att få tillbaka och högra sir missbildad också ut men funkar sådär. Och så fick den skråmor. bl.a på spegels andra sida och på broms"vipun". och någå skråmor på sidan men lite mycket. Men jag förstår INTE, hur kan VÄNSTRA spegel vara i sämre skick om vi föll på HÖGER sida ? :o nån som har nån aning ? o__O och min handled är SJUUUUUUK. aj aj aj, den har blivit sämre, snart har jag haft den en vecka sjuk och jag som skall på cheerleading läger i helg till kuortane. Hoppas jag kan träna , annars... 
och när jag kom hem putsade jag såret och satt på soffan. Bara då jag hade foten rakt så sved det. Kunde inte böja ens LIIITE på foten för att det tog så sjukt och inte heller gå på en stund.
 
DAGENS SKRATT :
Jag gick till Tarja (finska lärare) och frågade henne om hon har en tarantella hemma :D
Tarja (sa på finska) : VA? tarantella? vad är det , är det en orm ?
jag : hahahah, nää de e en spindel , en stor sån
Tarja : ÄÄH, fyyy nej jag är rädd för spindlar.
sen hör man hur siic gapskrattar vid dörren
jag : hhahaha, okej då har du inte säkert.

senare på dagen när Tarja kommer förbi mej
jag : är du säker att du har inte nån tarantella där hemma? :D:D
Tarja : ÄÄÄ. neej :oo (med äppel i munnen)
jag : hhahah okej :D

nu for jag och åt lite sen fortsätter jag att läsa på prov och sen träning :)
haft en bra dag? ;)

CHEERLEADING

äntligen går det mot bättre håll :) fick mkt gjort idag, och nu sitter jag här och äter uuur god tonnfisksallad med ur god dressing. Och idag ska jag gå tidigt och sova
Auf Wiedersehn < rätt stavat? ;)

prov och läxor

sitter här framför datorn och gör läxor och läser på prov. uuusfh va träkit väder det är, regnar -.-
har nog inga andra planer idag förutom att läsa på prov och cheerleading träningar ikväll.
Nu just britney spears - everytime instrumental
tjooh,

IQ

jag måst vara ganska smart (?) resultate blev 95 hahah, smartare än siic i allafall ;)

måndag

min vecka kommer att bli fullt upp :< ska läsa på biologi prov hela veckan för att det går alltid så dåligt för mej när det gäller biologi och geografi. Och sen ska kag på veckoslute till kuortane med laget.
Mamma och h pappa far inte till mallorca heller för det blir så dyrt men dom far istället till stockholm 5 oktober på en måndag och kommer hem på torsdan =)
ps. Carpella på lördan var UUUUUUUUUUUUUR dålig ångra att jag for dit

kommer lite bilder från förra veckan och från idag (a)
förlåt för kvalitén
lacoste idag


alla svara, vilken färg e mitt öga?

autsh

har SÅHÄR sjukt i handleden och har ingen aning varför :<
igår hadd vi då "jengi-ilta" med laget hos fanny =)
siic kom just hit sen ska vi 9 tiden till carpella
har nog inget ti skriv om ;o
OOOJOOO, e SÅHÄÄÄÄÄÄR glad fö siics skull =)=)=)=)=)
siics halsband gick sönder :<

så jävla fiilis låt :)

1

^  månad med nickeälskling<3 =)
jag blir galen om int de slutar att regna tills halv sju ;<
fö då ska jag till fanny med skotern och de e ju int värst kul ti kör i regne =)
hela lage kommer dit.
Veckoslut ja tack !
och imorgon har jag fiffi emma hoai & niksu nån uppvisning vid silveria man får ju hoppas det går bra
hejdå människor ha de fint.
ps. nicke om du läser dethär så snällaaaa skriv i bloggen älskling :):) xoxo

walls


all time low - walls
hejsan :) e hos siic nu , vi äter pomfrites (vetinte hur stavas) och knackkorv :D
senare ikväll ska vi till gerby med nicke&dena
det här blir ganska kort inlägg men skriver kanske senare ikväll ;)
IMORGON  :):):) niklaaaaas<3siics bild

PLING

nu kommer jag ïhåg :) urmånga har just fått dedä järnsadningen (kommer inte ihåg namnet) men är farligt ;o man kan dö i det och det smittar ;o två från min skola som jag vet har det ;o och i vörkkäri (vöyrinkaupunginkoulu) är det många som har det :o OMG !

jomen visst

igår då det var dagsverk var jag hemma och städade. Mamma sa åt mej att jag behövde bara städa övrevåingen men det hörde jag inte så jag städa hela huset -.- sen bakade jag också en smulpaj som int blev världs bäst men duger. Hadd den för länge i ugnen :D
Imorgon har vi skolfotografering :)
ääääh, det var nångting viktit jag sku skriva men glömd bort det :<
skriver om jag kommer ihåg :)

gamlis

kom hem fö nån stund sen. Va ute med nicke , rasse & siic i gamla vasa. Först va vi vid ruinera och butiken , hadd lite tråkit , sen vila rasse och nicke fa till lidl men så föreslog jag och siic att dom skulle istället far till s-market som var mycket näramre, och då hadd vi ett problem , vi hadd bara en cykel så vi bestämde att fa först till mej för att hämta en cykel till och skotern min. Men sen börja fittspiken (h pappa) fittas imot att ja int får ta nån cykel, ei gud jag tänkt flipp ur riktigt ordenkligt. Sen så for vi till siic för att se om de hadde någon cykel men nej int där heller. Men så for vi till s-market. Jag och siic med skoter och nicke & rasse med siics cykel. I butiken köpt vi godis och juissi. Efteråt for vi till variska skola som var på andra sidan s-maket :) Pratade och skrattade där hur länge som hellst. Sedan for vi tillbaka till ruinerna. När vi satt där vid ruinerna så började vi leka med tändstickor , brännde lite vad som hellst och när tändstickorna tog slut for nicke & rasse ner till kiosken för att köpa mer :) Sen så småningom kom nickes mamma hämta honom och rasse. Och nu sitter jag här framför datorn och är smått ledsen. Anna, jag älskar dej och jag finns ALLTID här för dej och jag vill att du ska veta att jag stöder dej alltid när det behövs. Du är sååååå härlig, underbar flicka :) gullee du ska orka, du klarar dethär<3
Jaa-a imorgon dagsverk som sagt, ska vara hemma och städa, tänkt far till mommo men hon orkar inte riktit för att var igår till sjukhuse för att kolla hennes ben hu det är med de(?) jaa men det finns mycket att göra här, det är sååååååå smutsigt, men bra med det att man får sova länge :)
jaa-a, ni som ska också ha dagsverk imorgon , vad gör ni ? (;
bye =)=)
ps. niklas<3 finaste som jag har
och sej till om jag har stavfel för jag orkar inte läsa igenom, tack (a)

datateknik

med roland -.- slutar rikti just sen kommer nicke & rasse ti gamlis =) och imorgon dagsverk, hinner int börja skriva, bloggar senare :)

aktiv, jovisst

har blivit nog ganska aktiv här på bloggen =)
Nu ska jag far ut me siic nånstans i gamla vasa
call me , om ni vill någåt (=

bilden e från sommarlovet när vi åt glass på natten och skulle nästa dag till helsingfors och bort från vasa en vecka ! längtar värkligen det. MEST AV ALLT som jag saknar mest på hela sommarlovet !
stiina due nummer ett ! :) fastän due min syster

I FUCKING WANT !
hande limegröna vill jag ha mest av alla !
FÖRSTÅ JAG VILL HA DOMHÄR !
jag blev käääär

idol

sir nu just på idol som jag missade i fredags , träningen idag hmm den var helt okej men lite folk -.-
Och imorgon då tyvärr skola, och siic har stägring , sku ska INT bli sjuk. Tisdag e de då dagsverk ska kanske fa ti mommo och städa eller så e jag hemma , oklart än så läng :)
ha ni gjort idag då ? (a)

=(

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! jag VILL ha wescs huppare, så jääävla hårt men ja får int ;<<<<
e hos siic nu just :) ska börja fa så småningom för har träning halv 2 idag, vi vakna typ halv 10 (?) sen börja vi lyssna på musik från ipod och tog de lugnt , efteråt såg vi på wesc kläder från nete. Men mjoo :)
ha de bäst , ciao

iTunes

e hos lawwe nu, färga för en stund sedan hennes hår :) de blev nog bra och nu sitter jag här framför datorn och försöker få iTunes ner laddat till henne.
Och senare ikväll ska jag tilll Gerby med siic och sedan övernatten till henne :)
bye


F U S K

mamma och pappa far till malorca om två veckor när mamma fyller 50 år :o de e typ som deras bröllopsresa för de har int vari en endaste gång ennu.
Och dom far 25.9 och är där en vecka OCH JAG FÅR INT KOM MED =( =( =(
ja vill utomlands , vill bli brun ! och ääääääää :(

skratt

igår efter mina träningar (som sluta halv 10) for jag kom hämtade hjälmen från siic, vi prata en stund där och plötsligt sejer siic att joo vi far ut och kör (; och klockan va som typ nångting efter 10 på kvällen. Vi for till ruinera och börja läsa nå historia och det. Sen for vi nånstans och körd, vi stanna på vägkanten för att tänka vart vi skulle köra näst.
Sen ser vi nån komma imot oss med ett fordon
marre : en ögad bil
siic : hahaha
marre : de e ju en skoter opsan, guu va han kör långsamt
siic : mm :oo
marre : vafan :o han står ju !
siic : WHAAT ?
och då han närmar sej oss...
marre : HAHAHAH DE E EN CYKLIST
båda : HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA !! ei gud va vi skratta myckeeeee :) som aldri förr, och hande gubben bara skratta ti oss :DDDD

gerbykom hem fö nån stund sen, ooo gud va jag e TRÖTT ! tänkt kör i dike me skotern för att jag laga fast ögorna (;
Och imorgon ska jag färga håret till lawwiis, och sen mot kvällen igen ti gerby och sen ti siic övernatten =)

<3


nu for jag till gerby :) hejdååå

AW


nån som gilla mitt senaste inlägg? ;)
hihi mjoo, ska snart till gerby med siic , men e int säker att med vem vi ska vá med :) men det ser man sen
Och äntligen e de fredag och veckoslut !
blev ganska kort inlägg, men tjooooh syns people ! ha de fint

hej jag e söööt !

Sitter på samhällsläära nu, har trååååkit ! men snart e de helg, då ska jag(anna) färga håre brunt o va me nette ! o Marre tror ja ska ti gerby ikväll :) jeeeeeeeeeeee, fredaaaaag jejejejejej ! :)

/// annnnaaa dä heeeeeeest

GULLE

 en bild sejer mer än tusen ord !

otroligt

Jag lovar jag kastar snart ut denhär datorn från fönstret ;o den e så otroligt långsam eller okej den tilttar bara hela jävla tiden.
Oj nää, har nog int bättre för mej än att leka med datastolen :D föll just med den då jag sitter så konstit, kuna int gör nå annat än skratta. Trodd faktiskt foten gick av på stolen :D:D
OOOOOOOOOOOOOOOOOO IDAG efter skolan såg jag och siic ett litet barn i vagnen oooo va hon såg på mej och hon vinka ti oss :D AAAAAAAAAAAAAW , den va så sööööööt =) kan int beskriiiiiiva :)
Har faktisk träning ikväll och inga läxor tills imorgon , ooo :)

onödig rubrik

kom just hem från träningen :) gick helt okej, oooo gud va fiilis när jag körde hem med skotern. Jag sjöng hela vägen hem och var in i mina egna tankar körde ganska sakta för att jag inte hade brottom hem. Det känndes så BRA !!
Och nu sir jag på gårdagens salatut elämät som mamma har bandat till mej men bara 10 minuter-.- och efter de ska jag se på det avsinittet som kom idag :) sen gör läxorna och sova.
Jaaa och jag som skulle satsa på skolan joonee det sir nog inte riktit ut så, tillbringar min tid mest framför datorn men det är mitt eget fel, kroppen får lida.
ciao


Thats what she said


har inget att berätta från idag förutom att jag älskar nicke & har träning ikväll.
Missar en engång salatut elämät :<
e trött sådä by the way

Nytt inlägg

hitta int på nu just nått bättre rubrik, men tjohej kom hem just från träningen som var oaktiv. Läser just suosikki som jag fick av min farmor. Efteråt ska jag öva på modersmål förhöret och göra engelska läxan -.-
Sen till duschen och sova :)
Bye people
sov sött !
älskar dej NIKLAS<3

tell me what to do

heeej, kom just hem från stan , var där med siic :) köpt en grå vit mössa från jc för 10€
Sen for vi till McDonald's för att äta. Jag LOVAR jag har int ätit mcdonald's mat på säkert en månad och det smaka lika bra som alltid :)
Har modersmåls förhör imorgon och oooja det kommer nog inte gå bra för mig. Och sen har jag träning ikväll.

syns senare, hejdååå

pikku nälkä

AAAAAAAAAAAW ! VÄRLDS SÖTAST , skratta ur mycke då jag såg denhär.


datateknik

huh, e i skolan nu , på datateknik. Fick just färdit om Internets historia eller okej anna gjord nog näääästan allt ;) sry anna !!
Anna klagar hela tiden att jag ska göra flätor till henne.
Efter skolan ska jag & siic till Gerby, antagligen till Gerby skola och spela fotboll igen som jag är vädligt bra på, NOT :D neemen kul e de.


hahah förlåt för bilden men hitta den på datorn och e i skolan :D:D sorry in heaven


bilder

planerar

planerar att flytta hemifrån , orkar allvarligt int mer me pappa :<
ingen förstår hu mycke jag hatar han, det här kanske låter sjukt men allvarligt...


BRUNETT

nästan , första gången då siic sku färga de till mej så blev de röd/brunt och andra gången så blev de nästan svart, och nu sir det ut som om jag sku ha svart hår men igentligen e de mörkbrunt ;o !
Men slingorna syns int :(
Men helt nöjd, och imorgon e de "treeniviikonloppu" med laget :)
måst bara få säga att...

min Niklas e bäst ! ♥

en enkel fråga

Är det huvdtaget någon som läser min blogg ?

gurka

kom just hem, var hos bibi med siic, vi såg på titanic Och salatut elämät. Efteråt foo vi ut , bl.a till butiken och sen till variska. Nej sjutton som vi skratta :D
Och imorgon ska jag färga håret till mörkbrunt med ljusa slingor so bye blondiiiiee :< ! siic får bli min assistent
Jaa men nu ska jag äta lite gurka , och snart ska börja gå till sängs.
Imorgon ny dag. Sköt om eeer :)
ps. mawwe <3 gurka

äääää varför kan jag inte ladda upp bilder från telefonen ? :(:(:(

kom just hem

^ från skolan , jag och anna satt och skratta hela tyska timmen för att vi hadd inte nått bättre för oss :D
Vi sku gör uppgifter men vi bara satt och gjorde grimaser :D en gång råkare nog läraren se.
På kvällen väll ut me siic & tobbe & bibi :)
blev ganska kort inlägg denhär gången
 värkligen normala bilder , jag & anna har en deal att vi ska ladda upp en dånhär bild !!! :D

 o___O
försöka va seriös

TRÄNING

Träningen igår gick så otroooooligt bra, e sååå glad över er flickor :) och idag lika braaaa !!
krusari tupla;) !
dena e pp = pizza poika eller possu poika:D vi vill tilata fleera pizzor med pepperoni.
Och sen måst man ju orka gör någå läxor och på kvällen träning, oioioi ! hu ska jag orka med skolan ? fastän det går bra.
"Måste leva livet"
men niklaaaas, som tur har jag dej !<3


apsysternmin

#1

satsa på skolan

^ jaa-a jag ska börja satsa mer på skolan och nu just går det fint för mej :)
Vi hadd förhör i finska idag och jag tänkt faktiskt läsa igår på orden men jag var så envis så jag bästämde mej för att fa till gerby istället med siic. Och jag tänkte att jag hinner när jag kommer hem, men då hadde jag migren så orkade inte läsa utan gick genast och sova.
Men det gick bra, fick 7- och hade läst en gång igenom!
Sen hadd vi också kemiförhör hadd läst en gång igenom och fattat INGET. Men enligt mej gick det bra, men får se hur det går :)
for hem på hål (sk. legid timme) först for jag och laura till polishuset för att hämta mitt mopokort och sen till butiken för att hon sku panta flaskor och sen förde jag hem henne och nu så e jag bara hemma och hör på musik.
Och på kvällen e de då träning , bloggar senare =)
pusskram

RSS 2.0