tj7, partyfiilis

JUST NU!!!
moiiiii ba moi, idag i skolan ha vi rösta fram vilka pjäser vi ska göra till en och börjat planera/korta av di i grupper. Jag tog helg idag klockan 2, så skönt att jag har slutat ons, to och idag tidigare än vi normalt brukar. 
Jag har varit lat och int gjort någå efter de, har haft i två dar nu party fiilis då jag har testat party cdn om di funkar wohoo, om en vecka blir de PARTY på HÖG nivå, sir så fram emot de.
borde läsa på teaterpjäserna men kan int då musiken tar över och dessutom börjar salkkarit nu!
xoxo

HUH

jag har stressat ihjäl mej igen över att hinna läsa alla teaterpjäsen i tid och läsa till provet jag hade idag. Igår slutade vi halv 11 eller fick sk. läsledigt, hälsa på mommo och läste på provet, for till silveria för att se media treornas yle projekt var jag och andra från scenkonst var och medverka, kom hem ungefär halv 9, gjorde två deadline som kom en halvtimme försent...
fortsatte sedan att läsa de sista jag hade kvar på provet, blev klar prick 3 på natten... Sovde i tre timmar och trodde jag skulle gråta blod när jag vakna, men de gjord jag int, snooza utan snoozning i 45min och fick bråådis. Tog med världens mellanmål till skolan för trodde jag skulle vara 10 timmar i skolan så därför for jag till butiken för att köpa eneridricka och kom försent pga. av de! men vi fick fa hem efter provet. Ska tillbaka till skolan 4. 
skrev provet i fyra timmar och aj jävlar va sjuk handled jag hade, skrev så snabbt sista halvtimmen.
vet faktiskt hu de gick i provet, kanske ja fucka den kanske int.
och nu borde jag läsa ytterligare tre pjäsen till men hinner int, ska fa om en halvtimme #perkele
 
har party fiilis. Wohooooohohohohoho
Exakt då om ett halft år e jag 20!!
#skäms
 

int känns he nåå

LONG TIME NO SEE! som de brukar heta. Jag har fortfarande int skrivit av samma orsak som förr, dvs. skolan. Klockan slog just över till söndag och sista sportlovsdagen, fyfan vad veckan gick snabbt. Jag har int gjort absolut nått annat än läst, en dag var jag med skriba hjälpis porukkan och bowla och for på pizza. Jag har läst 7/9 dagar på lovet. FYFAN och så mycket kvar ännu :( Eller okej en teaterpjäs kvar att läsa, stanislavskij boken måst läsas igen till provet, skriva en hemtent om en kurs och deadlinet är på onsdag.
Jag e så död... jag orkar int läsa mer, jag behöver LOV!!
 
Jag har även ÄNTLIGEN blivit en iphone ägare. Efter all världens strul att få telefonen att funka är jag lycklig!!
jag saknarsaknarsaknarsaknar min pojkvän, blaaaaah.
E förrästen sjukt excited över att jag antagligen ska sköta emmas katt i 3-4 dagar om två veckor när hon och hanna far till åland!!
SAKNAR SOMMAREN 2013♥♥♥♥

RSS 2.0