"du var bara sexton år varför hände det som hände?"

Igår natt när jag int fick sovt tog jag fram min mp3 och lyssnade på gamla låtar. Hitta även Denbo - Vila i frid Jesper Jakobson. Hörde den första gången för tre år sedan när min kompis visade den åt mej. Pojken dog i bilkrock, började gråta när jag hörde den, den e ju otroligt fin men sorlig.Fick också veta att igen har en liten flicka dött i seinäjoki hon var född 1997, dog av att hon satt i en bil och bilen körde ut från vägen, men vet ni vad? hon var också en cheerleader, förra året dog en annan flicka som var en cheerleader från seinäjoki och hon var född 1995. En till cheerleader kanske dör nästa år igen i seinäjoki?

ps. villa bilderna kommer inom kort.

trettioförsta i sjunde

Huh klara denhär dagen! For vid en fyra tiden kanske till miksus fammo, pojkarna och s grilla lite grann. När det hade gått en timme så for vi via miksu till vasklot för att simma surprise igen.
Spendera nästan resten av kvällen där. Noh vi for via siwa till bryggan för att ta det lugnt en stund. Sedan förde jag sami till miksus gård för han hadd cykeln där, for sen tillbaka till. Ennu senare for vi hem.

Imorgon ska jag KANSKE igen... och simma men denhär gången till strömsö ifall.

dagens

NU TILL ORRNÄS! JAG VETINT SERIÖST OM JAG SKA SKRATTA ELLER GRÅTA MEN DENHÄR DAGEN E VÄRLDS FÖRVIRRADE DAG! .. okej jag vetint om man kan sej sådär men whatever HEJDÅ
och nej idag orkar jag int min piercing :D:D::DD:D

god dag


Idag vaknade jag 11, for i duschen. Idag ska vi kanske och simma igen med folket. Vetint riktigt vad som händer idag.
Men igår va de igen en huippu dag. Var och simma vid paradise med stiina, renko, vili & sami. Stiinas lillesyster dina var också faktiskt där. Spendera vår tid där i några timmar. Sedan körde vi till renko till västervik, stiina for till miksu en stund med mäxä.
Senare kom dom också dit, jag lovar hunden vid renko hatar mej! :D

Senare på kvällen runt en 9 tiden for vi till strömsö för att simma. Sen var vi där bara och prata! Efter en timme ca. for vi tillbaka till renko för vi hade så kallt. 12 Tiden for vi hem, men hemresan tog nästan en timme, för att avgasröret var löst från renkos mopobil... Så vi lämna vid en busshållsplats för att pojkarna sku fixa den lite så sen sku sitta bättre fast. Nåja men när jag kom hem dvs. 00:45, gick jag raka vägen till sängs, men kunde somna först efter en timme.

Halsduken jag har på bilden fick jag av min gudmor som en tidig födelsedagspresent + ett linne och ett kort. ♥


GR8 day, thanks for that

Har haft en super bra dag. Börja med att jag for med stiina till stan, hitta för 2.90€ en topp från gina. Sedan körde vi till ishallen på en överraskningsbesök. Renko, vili och sami var "vapaajäällä". Och så va de någå andra där också. Vi hade igen jätteroligt för oss. Vi bara skratta åt allt, applådera när nån gjorde mål och flumma.
Efter dom hade skrinna färdigt for vi med stiina till oss för att hämta bikini och sedan via stiinas mamma. For till subway för att vänta på att renko hade ätit färdigt. Sedan for vi med stiina, renko, sami och vili till sandö för att simma. Så härligt!

Sen kom vi upp och satt vid stranden bara och prata om allt möjligt. Jag och sami kasta säkert i två simmar en sten till varann! Efter halv 11 körde vi hem.
Denhär dagen har varit så bra på länge, den har pånåttsätt vari speciell, det har hänt hela tiden nått idag. Sånt ska sommarlovet vara. Slepa med kameran men glömd att ta foton!

Körde hem med stoooooooort leénde på läpparna

>

off to stan med s!

surrender


Billy Talent - Surrender!

Hörde denhär låten första gången från nrj för en stund sedan, och jag gilla den direkt, konstigt nog har jag aldrig hört den förr.

dethär med bilar...

Jag har lagt jätte mycket märke till att bilar använder int lamporna på sommaren, eller okej di glömmer att sätta på. Var tredje bil säkert har int på lamporna. De e ganska störande, man märker int bilarna! Och när man kör med skoter och blinkar med sina egna lampor att di ska förstå att sätta på lamporna så gör dom int de, di märker int det. Det är så få bilar som märker att man blinkar.

Nån annan som har märkt samma?

Såhär idag!

beach day

Har varit vid sandö i fyra timmar med stiina, resultatet är bränd skin. Bränd hela ansiktet och låren. :D 5 Börja vi köra till ishallen för att se slutet av red ducks's träningar, rikti underhållande va de ju, man fick ju skratta iallafall.
Klockan 7 körde vi till mtv för att se då emmi (stiinas lillesyster) spela match andra gången. Efter en timme for vi via butiken och hem.

Nu först kan man kalla att de e sommarlov, varför händer allt mot slutet av sommaren? :(

tack bra

Kom hem ungefär efter 5. Vi for med stiina från villan 12 och for till Tuuri. Hitta inget rikti :/ så jag kom hem med orange nagellack och limegrön crack nagellack.
Hem vägen va ganska skrattig. Satt i bilen och fota, alltid när de kom en cyklist sa nån av oss "pyöräilijä" och tog fram kameran och fota :D haha ingen idé med det men de gjord vi.

När alla satt helt tysta i bilen så sa jag plötsligt "kuus ysi" alltså 69, jag mena att det var 69 km kvar till vasa. INGEN sa något alla var knäpp tysta, och sedan fatta jag vad jag sa och efter det börja jag och stiina skratta über länge. Okej de låter int kul nu men de va då, ni vet såhär då ni ska själv förklara nått och andra tycker de e int kul men ni själv tycker de :D

Ja men vi simma, basta, åt, spela mölkky, spela korona, var på sjön och rodd + tog sol, annars också sola, fiska, sovd, såg på tv, var vid datorn, skratta och så. Bilder kommer när jag fått dom på datorn.

När jag kom hem börja jag städa mitt rum och leta på samma gång min gamla telefon jag vill ha tillbaka, men hann int städa länge fören jag for ut med stiina. (Sökte även när jag kom hem och hitta int nånstans, var kan den vara :( Den kan int bara försvinna sådär bara!) For via hennes mamma till stan, åt en mcflurry och satt på bänkarna i stan i några timmar.


0:29


Idaaaaaaag kommer vi hem, tack och hej =)

jag lever

vila bara meddela de :)


header

denhär headern har jag nångång gjort förra året, och jag tycker den går ennu så den får vara en stund nu :)

Vad tycks?

be yourself it's all that you can do

Igår (nu när klockan är 0:05) var jag halva dan hemma, hoppa på trampolinen, stod på händerna, åt och simma.
Sen for jag till stiina en sväng och vi for till abc men de händ int någå där och vi for till stan. Vi träffa igen yllättäen kiku och johannes och di hängd me oss en stund. Senare va vi med robin, nån tommi och sipan, satt och såg på folk som åt vid mäkken och då robin åt, sedan for vi utanför club 25 men vetint vafö :D och vi gick tillbaka till stan och så sku jag och siic böri fa hem, klockan var halv 10.

Men sedan kom jasu från stiinas skriba och fråga om han får låna hennes skoter och så körde han till vapenbrödarbyn och tillbaka till stan, satt vid mopoparkeringen bara och chilla. Och körde sedan hem.

IDAG ska jag fara med stiina till deras villa. Ska bara njuta där, kommer hem på onsdag :)

240711

Slapp dag idag. Känns som om klockan sku vara 7 eller halv åtta men den e bara halv 6. Jag vakna ju just? känns de som, men bra att dagen haar gått långsamt.

Har hoppa på trampolinen, simma, stått på händerna, ätit idag, inget speciellt.
Mina tankar flyger hit och dit jag kan int kocentrera mej riktigt på någå! börjar bli lite orolig över en sak nuuuuu!


åska♥

Vakna idag med att solen lyste. Ute var det som bäst i solen +44, sola en stund ute och det var såååå varmt. Efter en liten stund simma jag, och de va så svalkande. :)
Slängde snabbt på kläder och körde till stan för att träffa anna, sna & laws. Vi for på en glass och satt och prata i solen. Eller alla förutom jag åt glass för jag hade inga pengar plötsligt kvar (!!)

Efter en stund börja de anyway regna pch vi gick in till rewell center. Annas pojkvän joina oss också faktiskt. 17:10 ungefär körde jag hem. For med mamma via en bankautomat till butiken.

Senare nu på kvällen for jag och simma med mamma i poolen. Men kuna int simma alls länge för det börja åska. Stod sedan på balkongen för att titta på åskan men den var lite lame. Två eller tre gånger kom de ordenklig åska.

Klädd på mej igen och vi for med mamma till abc för att köpa lite smått och gott.
Nu väntar jag på att åskan ska komma igen :)

för att ni ska nångting att läsa

Vad heter du? Maria
Var bor du? Vasa
Trivs du där? nog gör jag det väll, men måst seja att vasa e pinsam stad :D
Brukar du läsa horoskop? sällan
Har du körkort?  nej
Äger du några Converseskor? int såna heller
Favoritdjur? kissemisse
Vad spenderar du dina pengar på? typ godis, choklad, limsa och/eller juissi. Mest sku ja nästan seja
Festar du mycket? nep!
Sprit, cider, vin eller öl? cider, blandat sprit och limsa
Brukar du bli för full? joo
Antal kuddar i sängen? 2
Kan du baka bullar? nej :D
Har du varit med i scouterna? nepp

Bläck eller blyerts? bläck
McDonald’s eller Burger King? MÄKKEN
Är du allergiskt mot något? timotej och nån annan växt/hö, whatever
Äger du ett busskort? joo
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? blå, lätt
Hur ser du ut idag? klockan e 1:42 så man kan int kalla de dag. Meeeeenn har upp håret i hästsvans, utan smink, så ni kan ju tänka er
Nästa mål i ditt liv? ingen aning

Vad såg du senast på tv? sådär smått på nån film
Hur svarar du i mobilen? "moi, hei" 
Vem ringde du senast? pappa :o
Vad sa den du ringde? fråga om en bil
Antal timmar sömn inatt? 12
Vad innehåller din favoritnattmacka? på svenska? :oHAR DU NÅGONSIN...
Bråkat med ditt husdjur: som liten joo :( 
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: int vad jag minns och kommer på
Är du ensam nu: utan kompis joo men folket är hemma och sover
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: på senaste tiden "everyday i'm shuffling"
Vill du gifta dig: joo
Vill du ha barn: en eller två


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...

Gråtit: hmm kan hända
Köpt någonting: mat, hmm! kanske
 Varit sjuk: nej
Sjungit: jep
Sagt “Jag Älskar Dig”: I don't think so
Träffat nån ny person: nej
Saknat någon: lätt
Kramat någon: joo


FAVORIT...
Rum i huset: köket♥
Typ av musik: sånt som spelas på nrj, dubstep, sorlig musik 
Månad: slutet av maj, juni juli men allra favorit e augusti
Sten: platt och slet


SENASTE...
Låt du hörde: Can't remember
Film du såg: the crazies, men int till slut
Drink du köpte: antingen eller juissi eller trip
 Sak du stal: samis sko
Mat du åt: vad räknas som mat? om int bröd räknas så typ grillmat
Gången du åt en korv: igår antar jagFÖRSTA
Första bästa kompis: emilia i guess, maybe
Första inhandlade skiva: typ nån smurffi cd skiva
Första förälskelse: sad but true men jag minns int
Första begravning: öö ja tror de va moffa, ifall de int va så min gudmors mamma
Första piercing/tatuering: öronen
Första fiende: öö haha ja minns int, hadd väll flera


SENASTE
Senaste människa du slog: minns int!
Senaste stora bussresa: tävlingarna till vanda
Senaste dusch: på morgonen
Senaste irritation: kanske datorn
Senaste glass: isglass fyfan...
Senaste skjortan du haft på dig: en randig enlet it rain over me

Har spenderat min dag vid vasklot hela dan. Var igen vid camping området och simma twice denhär gången. Vi hörd hela tiden när de bullra, de åska i västervik iallafall.

Efter 7 kanske for solen i moln och efter en stund kom de mörka moln och det börja regna och bullra mer men de kom aldrig nån ordenklig åska.
Vid en 8 tiden for vi hem!

vilket tråkigt väder!

Har bara slöat idag. Inatt laddade jag upp en video på youtube och det tog så länge så jag orka int vara vaken så jag lämna på datorn, lagade väckning 4 på natten och sku se om den hade laddat färdigt. Men konstigt nog vaknade jag int av att de väckt så jag vakna 8 på morgonen av mej själv hups.. Och de hade laddat färdigt, stängde av datorn och gick tillbaka och sova.

Om en stund far jag till renko med folk.

enligt foreca just nu


yesterday

Vaknade sent på dagen, tog sol i 3 timmar. På kvällen for jag, stigu, migu & renko till camping området och simma och prata. Och planera en liten trip!

Tror dehär e första gången jag bränner mej på sommaren så att det är rikti rött, tar konstigt nog int sjukt. Har bränt mej under magen, lite på magen och på bröstkorgen!


why?!


mardrömmar

Har två nätter nu i sträck drömt mardrömmar. För två nätter sedan drömde jag att människorna försökte döda mej och ingen hjälpt mej, förra natten drömd jag att mina två barndomsvänner dog, di drunka och även min andra kompis.
Men hemskaste i dendär drömmen var att min mamma drunknade också. Jag bara gret, gret och ennu mer gret i drömmen. Gret så mycket att jag knappt fick andan. som TUR va de bara en dröm. När jag vaknade tidigt på morgonen fällde jag några tårar av lättnad att de va bara en dröm. Fick int sovt på en stund för jag tänkte på det att tänk om de sku ha vari sant. Tillslut fick jag sovt!

Jag vill int veta vad jag drömmer i natt för mardröm :( fyfan de va hemskt. Sku seriöst int klara mej utan min mamma♥


268153_220176848027244_100001047926135_688030_8294961_n_large
5939216719_fcbfcf7666_z_large
4124826429_a0a62eb991_z_large
Tumblr_lo702yfipm1qfx331o1_500_large
Tumblr_lo7258i5lv1qfx331o1_500_large
Tumblr_lf5ccn0fdo1qfphato1_500_large
Tumblr_lezai1iaoe1qc38zjo1_500_large
267842_10150308950921055_225079981054_9682379_2916533_n_large
Tumblr_lnjxjxlvem1qdm701o1_500_large
Tumblr_lmsovhcghn1qjom16o1_500_large
Tumblr_ldlylxbtuc1qazcrgo1_500_large
sad but true, true words and pictures!
Bilderna e från google & we♥it

back on track

Igår va de lite annorlunda dag. På dagen var jag i stan med stiina och mellu, köpt lite kläder och var på subway. Efter stan for vi hem eller vi for med stiina via mej och henne för vi sku hämta mina saker då jag for till hennes mamma övernatten.
Sedan via stiina för att hämta hennes skoter och vi for till roparnäs skola. Satt där och prata och var på datorn en stund, ingen vila joina oss. Så vi for via mtv men där var ingen och sedan till stan.

Vi satt på bänkarna på torget och såg på folket. Alltså en sak sejer jag vasa e en väldigt pinsam stad.
Lite senare kom kiku, jeesus (johannes) och jaakko dit för att prata och så med oss. Senare hitta pojkarna rebe och hon va där med oss en stund också.
Sent på kvällen for jag, s och kiku till abc. Köpte limsa och chips tills kvällen.
Ungefär 12 tiden for vi till hoviska. Satt och åt och drack där i en halvtimme sedan for vi in.

Denhär dagen: Vi var med s igen i stan. Eller först via polishuset för att återlämna bort tappade nycklar. Igår fick jag med mej från stan, svarta shorts som töjer. Idag fick jag med mej en gul topp och en vit tröja med ränder på.
Senare såg vi igen jeesus, jaakko, miro, tero och kiku... Dom kämd int ut sej iallafall i gina tricot.
Men men vid 6 tiden kanske så for vi tillbaka till stiinas mamma och vid en 8 tiden for jag hem och stiina till mixu. De va min gårdag och denhär dagen 


kan ni gissa var vi e?haha knappast, vi sitter med stiina vid roparnäs skola, haha och varför jag har datorn med e däfö för jag ska till stiinas mamma övernatten och vi behöver datorn... :D

efter två timmar e jag tillbaka

Min lilla gamla vasa runda blev till två timmars runda i vasa. Skrinna CA. 30km. int exakt men ungefär!
For först från kråklund via aspnäs till korsnäståget, därifrån bakom s-market till kyrkan ungefär, mot abc eller for förbi abc mot stallet som finns där nära. Svängde vänster vid hartman, for för en nerförsbacke mot högbacken, for bakom mtv, for mot roparnäs, från roparnäs via aspnäs igen och via en skola och hem.

Usch va jag känner mej duktig! Nu ska jag SOVA

out

Nu for jag ut och rullskrinna ett varv!

SÖTARE FÅR NI LETA EFTER LÄNGEbilder från fredag
"MITÄ... sä sanoit?"


mera bilder från idagDom e så söta så jag nästan spyr :')happy day

Nu e lilla stiina konfirmerad, klockan 3 ska jag mixu & mäxä fara till henne på konfiramationskafi! ♥

Mera bilder kommer senare

min andra beställning
detta kostade mej sammanlagt 4€

bilder ni aldrig sett förrwhat a waste of time

Hade kul med stiina, jannika & anniina, var först vid stiinas och prata. Sedan for vi till roparnäs's butik för att köpa lite smått och gott och for till en lekpark för att prata ennu mer och flumma. Senare kom robin och hälsa på. När klockan blev ungefär halv 8(?) for vi med stiina till hennes mamma och därifrån till merkkari för att vänta att mixu sku va färdig.

Nåh vi for sedan till citare för att köpa nudlar och saft. Sedan vänta vi en liten stund vi mopoparken och så for vi till tropiclandias parkering för att vänta på mixu, lanttu och mäxä. Sedan då di kom så for vi dit mot vasklot. Helt perus myki människor men lite torrt va de. Sen blev jag lite fittig då de börja regna.

Där runt 11 tiden for vi hem. Haha hemvägen va helt skoj. Körde fullt, tuta, hade långa lamporna på, och jaa flumma..
När jag kom hem åt jag två bitar kaka som mamma har gjort. Nu har jag lite sjukt i huvudet och tänkt snart gå och sova.

Förresten dendär skräckfilmen jag börja se på igår så jag har faktiskt sett den förr. Såg int ens halva av den och gick sedan och sova men orkar int nu se den tillslut.

sådär passligt random bild

ffffredag

Nu ska jag fara till s, sedan ska vi vara med jannika och anniina i några timmar. Senare på kvällen ska vi väll vara me pojkarna och kanske fara till vsa rockfestival och titta bara.

plättar och bra humör

Gjord just SÅ goda plättar, har aldrig laga sådär goda som dom. Okej jag suger grovt på att laga mat och baka och så vidare så lyckades. E rikti stolt över mej själv. Gjorde 4 stycken men åt 3 och gav den sista åt pappa.

Nu kan ja med happyface börja si på skräckfilmen och sedan gå och sova söta drömmar =)

i don't feel dancin'

IDAG har äntligen stiina kommi hem. Tog sol i 1½ ungefär, 4 for jag till siics, lite senare for vi till ruinerna för att jag sku fota konfirmationsfoto åt henne. Sen kom de nån gammal gubbe dit och börja prata allt möjligt. Och sku berätta hu stiina sku sitta osv. Han sa minst 6 gånger att hennes klänning va fin. Oi härregud :D Sedan va han hela tiden bara att du får nog fota mej, jag kan fota er, får jag fota, se uppåt med huvudet... ÄÄÄ! Tillslut for vi tillbaka till stiina för att lägga bilderna på datorn och si hur dom belv. Och rikti lyckade nog.

Ikväll ska jag se på en skräck film som heter the crazies. Morgondagens planer e ennu lite oklara.

vecka 27-28

Denhär veckan har varit lätt sämsta på hela sommarlovet, när stiina e på skriba. Har haft så otroligt tråkit.
Har sovit hala dan och sedan gjort inget.
Som tur kommer hon hem imorgon, då fortsättar skrattandet och galna sakerna vi hittar på.

f5

ÄNTLIGEN! vet inte hur länge jag har kämpat för att få en ny header. Jag har aldrig bytt header, har int kuna så brtl har oftast gjort det åt mej, och nu orkade jag seriöst int min gamla hader mer, hade haft den så länge så bestämde mej för att verkligen ta mej själv i nacken och söka på nätet hur man byter. Okej jag har gjort det förr men har bara int fattat NÅGÅ av det, eller jag har gjort så som det stått där men det har int hänt nått.
Så ja klicka in mej på bloggdesign.nu och såg på en video som visar just hur man ska göra. OCH NAPPS så förstord jag direkt. Så nu äntligen kan ja byta headern själv.

Bilden kommer antagligen ennu att ändras flera gånger, och nu när jag har fått reda på hur man ändrar headern så ska jag kämpa med en bättre headern men i detta skede går desginen före, nu ska jag försöka fixa en ny design också.

-happyface maws här hej =)

igår kväll

For efter 10 till mäxä, där var mixu, tepi, lanttu och mäxä förståss. Chilla där bara och prata, och pojkarna spela lite xbox... Senare kom joni och mikke på besök. Då klockan var 11 så for lanttu hem. Pojkarna börja sedan grilla korv.
Senare for mikke och joni också, och det var vi 4 kvar. Tepi föröska ringa till någå typer att dom sku komma dit men han fick ingen. Tillslut ringd han till jassu och hon kom dit. Vi for imot henne på vägen. Klockan var då typ 00:15 (?) Lite senare kom även caro dit.
Vi for in till mäxä och di börja spela igen. Men de gjord di int länge för vi fick nån idé att vi sku fa till abc.
De va helt tomt där, men int så konstigt halv 2 på natten about.
2 for vi därifrån och det regna som fan där ute, men de va lugnt jag sku bara hem :D
När jag kom till gamla vasa så sluta det att regna, som sagt "gamla vasa, en plats i solen" Didär andra for tillbaka till mäxä. Men när jag kom hem åt jag min sallad och gick och sova.

Nu just är jag ensam hemma och har ingen aning var alla e, förutom bror som e i jobbe.
Vill nån ha mej sällskap? (a)

päivät pitkät täällä


En mycket rörande låt, även kari tapios sista låt fören han dog!

en liten sak


Låten "danza kuduro" e ju sönderspelad förra året. Eller då spelade jag sönder redan, och den spelas i denna dag i radion ofta, whaaaat?! neej. Folket börjar lyssna på den redan. När jag börja höra dom första gångerna i radion och när kompisarna spela den dethär året tänkt jag bara att dom vill minnas gamla goda sommartider, men sedan när jag började höra den ofta förstod jag att den börjar spelas nuförst i radion...

halv nio

Tjooh på eer. Sovde igen länge idag, steg upp minns int vilken tid men iallafall, gjorde det vad jag brukar göra när jag vaknar. Gjorde en helt okej god sallad åt mej själv.
Före halv 5 körde jag till stan för att möta upp lawsen. Köpte present till stiina och åt vid subway.

Är ennu mätt men ska äta snart igen (!!), tar en snabb dusch, 10 tiden ungefär far jag till mäxä med kompisar.

tre bilder och lite textHär är skorna jag berätta om, de e gjort av tyg, storleken e 39 men känns som 40 pga. att dom e så uttöjta.
Var hos lawwis en stund bara, färga håret till henne och for sedan halv 9 till heli för att hämta dräkterna.

Har faktiskt planer till imorgon! Ska till stan, borde köpa till stiina någå till konfirmationspresent, och sedan ska jag och laws till subway för att äta och prata skit som vanligt när vi e där :D

18:58

Go kväll. Sovde jätte länge idag. Vissta att de endå int sku hända någå. Har tittat på tv bara.
Men nu ska jag fara iväg till laura och lite senare far jag till min tränare för att hämta föreningens nya vinddräckter till mina små barn.

Fick även av min gudmor nygamla skor. Eller okej hon har använt dom två gånger, vanliga svarta ballerina skor, dom töjer ur mycket så dom blev för stora till henne, dom e ur sköna kan ta bild senare men nu hinner jag int.
hööörs

kvällens sällskaplepikko, chillas, träning! ps. jeesus tuli 4 päivää myöhässä

Morjeeeens, vakna 11, steg upp for i duschen och gjorde mej klart. 12 körde jag iväg mot s-market som befinner sej i gerby. Körde en liten bit tillsammans med mixu dit och renko var där redan. Vi for in i butiken och mixu köpte en chkokladplatta till stiina :) och sedan kom lanttu och resan börja mot lepikko. Det tog kanske 20-25minuter för oss att köra dit.

1 tiden var vi där och hadd jätte mysit, vill ha hem stiina redan :(:( de e int alls kul då hon e där på skriba. Vi gjorde lite akrobatik och stunter där för det är jätte myki cheerflickor just där och annars så kom det ennu mer dit för att hälsa på. Sola lite och mingla. Kasta en hård boll för att int ha tråkit (!). När klockan blev 4 var besökstiden slut och vi for. Men vi for endå int hem vi for till nån strand som e nära där. Där fanns en konstig brygga (?) och vi satt där i kanske en timme för att prata, planera och skratta. Jag var hemma 6. Åt snabbt och böt kläder och for på träning. Nu e de 3 veckors paus. Hadd en lyckad dag med di bästa♥
VARFÖR kan jag int bara vara 18 redan? :( 1 år och 25 dar kvar tills de.

glömd helt att ta foton vid lepikko :s

nattbloggning igen


Ni undrar säkert var jag e nu just, och svaret är i vår lilla stuga vi har hemma. Här e de über svalt och ska sova här i natt. Ganska mysi stuga dehär. Första gången jag sover här, hoppas jag överlever natten så ingen äter mej :D

veijarit

En finsk film och den e mega bra.

Trailern e int så bra, men däremot filmen, om ni kan finska så rekomenderar jag filmen till er. Det är ungefär så finnarna e ;)

rosett

Gjord sånhär cheer rosett. Först blev jag nöjd men resultate blev lite annat. Ena "bandet, snöret, sidan" whatever blev längre och så börja sen slingra sej och bli bara tvärtom som jag vila att den sku bli.

arttu wiskariTuntematon Potilas

i tried to be chill but you're so hot that i melted

Är jätte besviken på åskan. Trodd att de sku komma riktig ordentlig åska, lite bullra de ju bara och that's it?! såg ju int ens en endaste blixt :(

Jag har otroligt sjukt i magmusklerna, haft här nu i två dar. Har varit aktiv NOT. Kan ju int ens nysa utan att jag typ dör i smärta :D Men bara bra då di e sjuk.
Ska väll spendera min dag med laws igen. Väntar nu bara att hon slipper från jobbet.


out


Sitter på balkongen med datorn i famnen och klockan är 1:14, kan int sitta inne man för ju dit. Nog för att man nästan för hit ut också.
For till laws vid en åtta tiden och for hem 10. Satt där bara och prata en massa as usual.

+44

Vakna 11:45, satt på mej bikini, åt en joghurt och gick ut i solen. Låg 1½ på ryggen och 1 timme på ryggen till solen gick helt i moln. Hade så varmt att det bara droppa svett...
Efter det gick jag och simma här hemma. Och nu är jag vrål hungring och väntar på grillad majs och annat. Klockan är nu 4 och solen verkar int komma alls fram mer ida :(

> stan, hem, träning, hem

Klockan 2 träffades mediahororna utan ina vid mopoparkeringen och gick till rax för att äta. HAHA åt en endaste pizza bit och en massa sallad!? whaat, nåjåå men det var ju så himla varmt där och annars också så det var säkert därför. Satt där i kanske 1½ timme. Sedan segla vi bara på stan i en timme kanske. Hitta alldeles för mycke saker igen och nu e ja typ pank. Fira lite jem på samma detdär med rax. Alltså mitt lilla gullebarn jemina fyller idag heeeeela sjutton år♥ för tredje gången ennu GRATTIS, ett år kvar ;)
5 Tiden for jag hem, solade i en halvtimme, åt två biffar och drog via stiina till träningen. Vi gjorde i en timme akrobatik, och resten av tiden stunter. WOHOOO "puolikierre libeen" SÅ lätt :o haha okej ni vet int vad det är men shit the same! Var hemma 5 över 9 och for direkt i en mellan varm och kall dusch. Har ätit mikropizza och glass och nuuuuuu göra ingenting.

23:29


Vakna igen nångång halv 2. 3 tiden kom de nå gubbar hit och putsa någå rör eller såndä grej som e i take som ska putsas vart 8 år, så for sedan till stiina. Var i stan för att hämta hennes gardiner och jag fick min jacka som jag glömd i sundom när vi hjl var och gratta konfirmanderna :)

Runt 6 tiden körde vi till strömsö för att chilla med mixu, renko och lanttu. Konstigt nog hittade vi till strömsö.
Därifrån for vi till lanttu för att pojkarna sku fixa någå i mixus mopo. Sedan åt pojkarna och jag och stiina bara joina och skratta lite... :) ähähähä
10 tiden körde vi hem.

nu


cheerleading makes my heart go BOOM


Dethär "såret" fick jag idag på träningarna. En stunt kom ner och flyerns sko skrapade.
För er som inte vet vad det är för kroppsdel så e de låret.
Tre träningar kvar före vi får paus och i augusti fortsätter det. Mitt lag ska uppträda på konstens natt så be there. Tiden vet jag int ennu.

ärtor

Kom int ihåg att ärtor smakar såhäääär gott! :)

14:21, tisdag

Sovde till halv 2 idag. Nu i väntan på att stiina ska ringa åt mej, hon e vid mixu just. Ikväll träningar

enjoy

DANKE♥

itken vain sateessa


Många har redan linka denhär på sin blogg, nu är det min tur, denhär låten e otroligt fin

gr8

Kvällen sluta just som den sku :) Hadd så kul.
For och sova efter 6 och vakna halv 1.
Enda dåliga va på kvällen de att renkos katt hatar mej nuförtiden :( den skrapa mej i ansiktet så har fina sår.
Bilder kommer senare

K-Y-B-Ä-S

TONIGHT'S GONNA BE A FUCKING AWESOME NIGHT! ♥
Sitter vid renko med stiina, mixu sami renko och mäxä. Pojkarna e i bastun och vi va just fö en stund sedan :)
Träningarna gick bra enligt mej, akrobatiken va ju helt najs fö mej ;) Fick någå nytt att träna på.
Jag hoppas och ber att denhär kvällen/natten ska gå som planerat.
Har int annat att seja, bye!
love you honey

tre bilder


Gårdagen har bestått av mycke skratt igen, chillas och fotboll :)
Idag består dagen av: kyrkan, konfirmander, träning, och sen sommarkväll med mycket bra vänner♥

namnsdag

Jep, grattis åt mej på namnsdan :D
Sitter vid renko nu med stiina och pojkarna. Var och såg på en match vid roparnäs 3 tiden, men di förlora.
Imorgon ska jag på konfirmation, alskat 2 blir konfirmerade.
Typ har int nått annat att seja, kuulemiin :)

don't you know?

Vakna 12 tiden att jag fick meddelande av stiina. Det ösregna där ute och oska, jag gillar oskan men int däremot regnet.

2 tiden for vi med stiina och såg på en match till roparnäs. Red ducks spela mot nått lag från lempäällä och förlora 3-1.
Andra matchen som var 6 tiden sluta 7-0 eller 6-0 (?) till svenskarna :D

Efter det for jag till ub för att göra lägertidningen som int blev färdig men men..  De va rikti trevligt att göra i regnet not!

For sedan tillbaka till brändö halv 8 var mixu, renko, lanttu, vili, mäxä och matias var. Och var där till kanske halv 11 ungefär. Fick goda skratt där :)
RSS 2.0