Inte långt kvar nu, kämpa

Vet ni dendär känslan när man cyklar i stan, det håller på bli sommar, det är ljummet i luften, du känner av nyklippt gräs och du umgås med bra vänner? DEN känslan upplevde jag idag, AH! Ja herregud det är verkligen int länge kvar, sommarlovet är närmare än jag tror. Före det ska jag ha färdigt två workshopar, en hemtent och ett portfolio. Nej gott folk uppgifterna minskar int fastän skolan snart slutar, haha dream on.
"keep your head high". I will...

flunssa igen? :D

MOI, jag tror jag drar en stop gräns för alkoholförbrukning nu, det haft blivit för mycket nu och det insåg jag i lördags när vi var på samis inflyttningsfest, man mådde nästa dag som man förtjäna det, fyfan!
om jag minns rätt så har jag träffat sami senast på hösten?!?!?!?! Så det var verkligen på tiden! Som tur vet jag nu att jag kan träffa han princip när som helst nu i tre månader framåt.
 
det är helt sjukt när jag tänker att det är sommarlov om tre veckor!! Vi har avslutat scenframställningskursen och ska nu skriva en hemtent om kursen. Jag får panik när jag tänker på att om två veckor ska portfolio vara färdigt och jag har int ens tänkt på vad jag ska göra!!
idag hade vi första drama pedagogik timmen, som var egentligen helt semi intressant.
 
vm hockey har även börjat och det ser mörkt ut för finland... Autch, däremot går det bättre för oss på träningarna. Förra veckan missa jag hela veckan förutom igår och jag märker nu igen att jag int har tränat på länge för jag har träningsvärk :D
igår lyckades jag få feber (37.8), men jag visste att det sku gå över tills idag. När jag vaknade hade normal temperatur dvs. 36.6 men kände mej sjuk hela dan. Har stockad näsa igen, sjukt i örorna och annars bara hängig.
Nu sku jag kuna börja skriva lite på hemtenten, planera portfolio och slöa framför tvn :)
Gamla telefonbilder från ca. 1 månad bakåt

haha uselt...

Jaa-a, det börjar gå i bergochdalbana nu igen. Jag vet int ena vad jag ska seja. Men de e uselt, de e skrattretande, de e fittit, de e sårande...
motivation sökes! Ropa hep om du har lite extra åt mej med.
hoppas hoppas hoppas verkligen att sommarn gör mitt humör till bättre.
nåja, till andra saker.. Idag har vi sista föreställningen med "icke picke pö, vem har skulden vem ska dö", snart har jag gått färdigt ettan, what? Jag börja ju just?! Int kan jag vara vara ännu färdig för att börja tvåan? Eller e jag? Bara tre år kvar nudå.
 
jag e helt lost när det gäller träningarna, vi har uppvisning om två veckor och vi fick nya tränare sådär bara?! Vad hände? Jag vill tränatränaträna, NU!!
 
vet ni vad.. jag saknar mitt långa hår :( VÄXVÄXVÄX!!

MAJ

iiiik, vi hadde premiär på lördagen, i de två första scenerna darra min kropp av nervositet :D första delen gick bra, men andra delen gick sämre, eller okej jag vet egentligen int vad gick snett förutom det vad jag moka (tack gode gud att det var int på många ställen). Men efteråt vad jag hörde av resten av klasskompisar så hade de mokat mycket, och läraren tyckt nog att det var int de bästa vad vi hade gjort. Det var nog ett av de sämsta genomgångarna vi hade haft. Bättre lycka idag!!
 
Premiärsfesten dröjdes ut till halv 6 :D men hade super kul.
Om en halvtimme drar jag till skolan och kör en till föreställning.
SNART SOMMARLOV! ♥

RSS 2.0