280212

Igår blev jag typ världens gladaste!!!!! Min största dröm kommer att gå i uppfyllelse! :)
Känns nog en aning fittit när andra sover ennu när jag stiger upp och far till praktiken.. Int ede annars så farligt men när man har så tidig väckning.

Dagarna går så snabbt, man hinner blinka en gång så e dagen slut :D var med mamsen till rosso och åt på lunchen. Och har int ätit nått efteråt och de börjar bli 7½ timme snart från de och jag e int ens hungri.

Snaaaart kommer mitt favoritprogram och sedan fortsätter jag med etätehtävät som jag hållit på med nu.

m0ro

ytterst spontan natt. Hadd s-u-p-e-r rolig natt :D Vi tänkt börja sova 3 tiden, men fyra tiden for vi till mäxä och var där i två timmar :D hups. Arto mäkinen, kasviviljelijä vai mikä se oli :D huhhuh, "sitäähän sää kysyit", missä on vessa?

Sen såg vi på nån såndä program var man sku gissa ord. Sen va de marja alltså bär 6 ord och så va de bestämda bokstäver där färdigt. OCH DE FINNS INT NÅTT SÅNT BÄR VA DE VA DÄR :D härregud jag lovar. Google hittar int sånt och int våra hjärnor heller. :D


Men ur roligt hadd jag. Och fick t.om. gjord en såndär "etätehvätä". One down, many to go.

SOMMAR♥♥

dododododoo lintu kodostaaaadododoodododo sorsa♥ wääwäwäwä, juumoro ei käy.
Leenenenenenananna !! voitti :) ojoj tuli på svenska av misstag nudå. Men lite bra då de e vaihteluu här också ettei kaikki oo på svenska.

MUTTA HYVÄÄÄ lördags fortsättning :) vi mår hyvin ;) som ni ser kuvissa.

saturday wiii

En vecka på praktiken klarad, wii. 5 week to go. Och dagarna där har gått snabbt. Igår sluta jag halv 4, och dagen var ytterst onödig.

fuck you all som har sportlov nästa vecka. Och jag kommer att angsta en vecka medas alla e lediga, jag e nämligen ledig först vecka 11...

Nåh, igår fick jag träffa mitt goosebarn igen länge sedan sist!
Och idag hade jag superbra träning, skratta ovanligt mycke mer, och vi gjorde jättemycket akrobatik! (♥)

Och de sku va meningen att jag sku släpa mej ca 1km mot ja, jag vetint vartåt hållet men mot systeri.
HÖRS IMORGON  (kanske)

världens bästa morfar


Jag är stolt över dej, och du är saknad♥

fitttorsda

Min dag har joo varit helt bra tills man kom hem. Är så otroligt sur och arg. Men int destomer om de.
Antar att min kväll var åt att fortsätta vara arg och med en massa vierumäkiuppgifter.

Somebody just kill me!

Enda positiva nu e att katten e me mej. Ljuset i mitt liv

2130

Haaaaaalo, Har börjat praktiken och är tolv gånger nöjdare med min praktikplats än förra året. :) Har så chill och di som jobbar där får man energi av.
Har ida vari och träna mina juniorer, WOOOO di är super :)

Borde hitta dåliga bilder att ta mej med tills imorgon, men jag sparar int dåliga bilder.
Nu ser jag på helsingin herra och ska sen sova sött.

söndag igen då

Veckosluterna far så fort! Man hinner ju int ens anda.
Ja men på fredan fick jag alla skolsaker gjort, men resultatet är int så bra. På kvällen kom miksu, stiina, renko och vili hit.
Igår var jag hela kvällen med goose och vakna på bästa sättet tidigt.

Nu ska jag fa till roparnäs och när jag kommer hem så går jag via duschen till sängs

mediahouruna

FLITIGA elever här, huhhuh. Ena inlämnings_deadline färdig. Nu andra!!! HUHHUH. Vi sluta egentligen 12 och klockan är halv 3 (Y) Och e ingen aning när jag e färdig med detta. M0RJENS, SISTA dagen i vyi på 6 veckor.... bye school, hello praktik !!!! vie gälinnnnn

t o r s d a g

Ojvoi, dethär med deadline och massor med skolsaker avskyr jag, okej säkert gör alla de. Imorgon borde jag få färdigt två saker, men ena e omöjligt men som tur får man lite extra tid. Så imorgon har jag ungefär två timmar på mej att få en sak mindre att göra. Och till söndag borde jag på min reportage klart, och jag har inget program med att jobba. g r e a t.

Får se hur morgondagen blir!! och veckoslutet. Har så stress av ALLT som måst göras

perfekt vändag...

Okej jag skämta, dagen börja bra, hade bara 3 timmar i skolan, for till stan och vingla i en timme. Sedan 1 tiden var jag med jossu till ruinerna och fota till mitt skolarbete. När jag kom hem, alltså vid en ungefär halv 3 tiden. Så hade jag int så roligt längre.
Fick otroligt sjukt i magen, har säkert aldrig känt mej så dålig i magen som då.
Sen en timme ungefär senare spydde jag. Hade så sjukt i magen att jag kunde inte sitta och inte gå, tog lika sjukt.
Senare sovde jag hela kvällen i wcn..
Och hela natten som tur kuna jag sova i sängen, men skippa skolan.

Nu idag har jag mått bra i magen, men tror att knipen kommer tillbaka ennu.
Och nu snart ska jag till träningen

FÄRDIG


wuhuuuuu, blev jättenöjd :) Och dom e ur goda, dendä som e på bild sir ut som en kamel enligt mej!

i köket

Istället för att läsa på matteprov som jag int förstår mej nångting på, bakar jag istället chokladmuffins. Min första gång, får se hur detta kommer att sluta.

hymynaama

Idag har det faktiskt vari ganska okej dag i skolan. HAHA SÖT! skratta igen helt massor. Skoldan gick helt semi snabbt då vi fick göra annat än sitta framför datorn bara.

Och vad sa lärarna jo, "lämna int fotoprojektet till sista veckan" OCH vad har man gjort? int iallafall lämna till sista veckan, läs KLART man gjort de... Bra maws igen.

Nåååh, ska försöka få nån att ställa upp för mej, annars vet jag seriöst int vad jag ska göra.

sunday

Tiden bara går och går. Igår var det lördag och jag har träningar från 2-4, efteråt fick jag mysa med mitt goosebarn. Han e guld♥ Nu ser jag han nästa gång om 6 dar.

Idag ska jag träna qs för stiina och mellu slipper int själv. Efter de ska jag träna mitt eget lag och ennu efter det så har jag egna träningar. Perus söndag


dommdär glitterburkarna fick jag senast från ebay, och sötnallen har jag fått av goose :)

happy maws här

Jag tappade bort min halsduk igår i skolan och har inget minne vart jag lagt de, så jag gick till infon och frågade efter den och där låg den, blev så glad. Har tappat bort min ena vante men den har jag inte heller nån aning var den är, tappa bort den också i skolan men den har int blivit hittad.

haha, sori

Har int varit på tre dagar hemma vid datorn så det är orsaken varför det stått tomt här.
Har påriktit så fullt upp med att vara hela tiden i roparnäs. Cheerleadingen tar min största delen av min fritid. Och när mina träningar slutar 9 på en vardag, går jag i duschen, äter och går direkt och sover. Och ibland nu heller har jag inte orkat sätta på datorn för några timmar på kvällen. Sedan nu också kommer jag att befinna mej i ishallen oftare nu. Så snart har jag knappt nån fritid kvar.
Idag är det iallafall fredag igen, och jag är once again busy. Efter skolan ska jag till star trikoo och fråga om tröjor med krista, senare på kvällen ska jag på litet coach möte, sedan beror på vad klockan är om jag hinner fara till västervik. Borde ennu träffa födelsedagsbarnet som fylld igår på veckoslutet. TIDEN RÄCKER INT TILL.
Ennutill när fotoprojektet ska vara färdig nästa vecka och jag börjat med bara att fota lite. Fuck life

haha, denna låt passar ganska perfekt till dagen


good music


060212

Jahapp, ny vecka, nya möjligheter.
Veckoslute har jag spendera med sami och träningar.
Idag har jag vari hela 6 månader med SAMI♥ och ska vara med honom ikväll.
ei muuta förtillfället

tandläkare

Ojoj vad tiden går att man int hinner skriva.
Varifrån ska jag börja och med vad?

Igår hade vi akrobatikträningar vid silveria, men en sak kyrsiii mej så otroligt!!

Och idag har jag lidit läs lider, hade tandläkartid 12 idag och de borra, så de bedövade två gånger på olika ställen. Enda vad jag märke vad att min näsa hade ingen kännsel, men nog i munnen...
Okej men som tur for kännseln bort från munnen sedan men att ha ingen kännsel i näsan var äckligt.
Det hade blivit bedövat enda upp till ena ögat och öga vila int hållas vaken..

Jag låg där inne i 45minuter och nästan somnade. OCH hade ingen aning vad de gjorde inne i min mun. Men sedan kom överraskningen att de hade "gömt" min gulafläck på ena tanden så den syns knappt mer.

NÅJA efteråt det var klart kunde jag inte göra annat än skratta åt mitt ansikte :D haha, de var så jävla roligt, mina mediahomies vet (!!!:D) haha när jag log hade jag likadann smile som lauri tähkä.. haha ENA sidan av mungipan gick upp bara när jag log med tänderna, och man kunde ju inte göra annat än skratta ennumer åt sej själv. :D 

Efter några timmar när kännseln gick bort från ena sidan var det lugnt, men hade ennu bedövat andra. Efter en stund började mina tänder värka, och om jag ska vara ärligt så har jag ennu bedövning vid ena sidan... 12 hela timmar. Okej kännseln i munnen är tillbaka men har fortfarande en obehaglig sjuk känsla i kinden.

"i miss you, is it still okay to say it? i miss you"

m e t r o s t a t i o n - after the fall

ms

Slutar om 15minuter ungefär, och jobbar för fullt med metro station i örorna. Jag vill så otroligt hårt tillbaka till keikkan som var 2009. Och ennutill när de har splittrats.
Så jag vill så hårt tillbaka så jag vill börja gråta.
Tänkt att sedan när jag har tid så kan jag ladda upp lite videor från keikkan !
tills vidare > :)

RSS 2.0