någon snäll? (A)

vill ha en ny header...

=(

Stiina for nu på morgonen till grekland :( usch så ensamt, saknar henne ur myki nu redan. Kom hem levande.
Idag hadd jag i skolan
 • grupphandledning 
  8:10
  9:20
 • web-produkt 
  9:35
  10:45
 • trycksaker x3 
  10:55 
  15:20
Och imorgon ganska chill dag:
 • foto
 • gymnastik
 • trycksaker och slutar redan 12.
Ikväll som vanligt träning 19-21. I helg ska jag vara med anna, sna & lawws som anna och sna int kanske ennu vet om :) eller det beror helt på hur lawws hinner. och så ska jag tillbringa min tid med jaakko och träning.
summer, come back♥
ps. kommer att blogga lite åt siiclilla nu en vecka. Så har tre bloggar jag ska blogga i. Denhär, siics och vår gemensamma.

round, round and round

Städa sk voltgroopen lite över en timme :o efter de träna vi flitigt. BB börjar om 6minuter, och min favorit ville kastas ut från huset idag :( men vetinte riktigt ennu varför, men han har gjort nått fel :(
Imorgon en helt vanlig-tröttsam-tråkig skoldag.
Min vrist är sjuk från vierumäki ;o när jag sätter tyngd på den bara som om jag står på ena foten. Och andra foten är sjuk alltså på foten, när jasmys rumpa kom med hela tyngd från ca 1½ meters höjd =(
nu big brother!
efter vierumäki

7 månader

idag och jag älskar dej mer dag för dag ! ♥

all or nothing

Har haft nu i två dar huvudvärk :( it's not funny. Ja men liksom ska berätta om vad klagomål vi har fått och annat kul som hänt :)
Första kvällen/natten var vi i rummet med jossu och mellu. Skratta, dansa, prata, tog foton. Efter 11 före 12 kom det från en annan förening (en tränare) och undra om vi kuna vara tystare för det hördes igenom. Dom var alltså på samma våning som vi var. Sedan märkte vi att i huset mitt emot oss fanns det pojkar, så vi vinka åt dem.
Vi gick och sova runt 12 tiden, men har svårt att sova. Sedan vinkar jag ''godnatt'' åt pojkarna och släcker lampan. Men kan fortfarande int sova utan ser på när didär pojkarna fjantar sej. Sedan klär pojkarna yttrekläderna på sej, första tanken var nu far dom på tobak och typ en promenad. Då lägger jag mej ner och försöker sova. Efter en stund hör man ljud från korridoren. Jossu : eikai ne tuu tänne?!? på svenska (int kommer dom väll hit?) och jepp, både jag och jossu steg upp ur sängen snabbt och mellu lämna i sängen. Plötsligt knackar det på dörren. Hjärtat börjar hacka och vi går i panik (?) jossu sätter sin hand framför min mun. Sen knackar de pånytt, och vi hör ljud "onks tää ees oikee kerros" på svenska (e dehä ens rätt våning). Vi öppna int så sen då int vi hörd någå ljud mer öppna jag dörren smått och såg om de var kvar. SEDAN står dendär samma föreningens BÅDA tränare och ser på oss fittigt och sejer "teidän valmentajat kuulee tästä, ihan varmasti." alltså (era tränare hör om dethär, helt säkert) hahahaha OM VAD?! sedan kuna vi int sova efter det på en stund för vi sku tänka på vad vi sku seja åt tränarna. Men vi somna om sen, och på morgonen berätta vi allt, saningen! och tränaren bara skratta och var int ett dugg sur :)
Nästa natt, klockan var typ 21:15 och hela laget var i tränarens rum för vi pratade om lägret osv. sedan när vi går tillbaka till rummen så kommer dom och klagar IGEN att om vi kan vara tysta. För tystnaden börja redan 10, och så förklara vi att vi var i tränarens rum och blablabla, men dom bara fortsatt att klaga -.- :D
sen fick vi klagomål (nästan för dom vissta int att vi hängd) för att vi hängd ut genom fönstret
Men nu får ni se lite bilder från lägret och DUSCHEN framför allt :D hahha
hahhaa skratta så jävla myki när detta händ :D
nu övriga bilderna :
de regna när vi for
i bilden påväg till stadshuset
just när vi sku fa iväg
mellu va flummi direkt från början av resan
och aasu satt bakom mej och jossu
och så stanna vi för att äta och dricka
mellu spela wc-pappers spelet
och så fick hon damp
jossu FÖRSÖKA sova
men tror int hon klara av de efter sånahär bilder
typ enda normala bilden på oss?
och körde förbi näsineula, och i dethär skedet tog akkun slut
på kvällen
och så händ vi ut genom fönstret (var i tredje våningen)
HAHAHAHHA
mellu gjord vårt program och lekt flyer ;)
någå random folk
rummet brevid oss > ella
mina söta blåmärken
> de va morgonträning !
hahah oh no
hennes es (energidricka) föll på golvet och sprack/pama :D
morgonträningen
och jossu lyckades pånåttsätt att få ett hål i mitten på sina tuc också :o !? wtf :D
och efter ett roligt läger med di bästa♥

I'M HOME AGAIN

ojojojoj, så roligt på lägret, och vi blev sååååå mycket bättre :) love u platinum. 99%, asenne ratkaisee. VIIKKOTEHTÄVÄ ON ONNISTUNUT.
Blev ändringar på rummen så var i samma rum som jossu och mellu. Hade SÅ kul. Men vi fick klagomål ganska mycket. Skriver om de när jag är hemma. Sedan så gick duschen sönder :o eller dörren, när jag sku gå i duschen så sku jag sätta fast dörren så lämna de öppning i mitten, hela jävla duschdörren var lös :D Så måsta duscha med dörren upp. Vårt hela programm har ändrats, precis allt utom ett ställe (Y)
Nu sista timmen och jag fryser fortfarande från morgonen, har huvudvärk, svimmar i huvudet :(  snart har jag säkert migren ;(((
Idag ska hag vara med siic,  sista gången före hon far till kreeta.
skriver när jag är hemma
fina ina som jag fota idag

hur fan ska jag hinna?

Har just kommit från duschen. Nu blir det big brother, och på reklamerna packar jag. Sen måst jag torka håret, föna och platta så jag har int så mycket att göra på morgonen sen. Det här blir min sista inlägg för denhär veckan. Så min statistik kommer att sjunka ennu mer vad det har sjunkit nu :s ! sorry for that.
kommer sakna denhär fjanten :( ♥

soon

Denhär dagen var speciell men rolig, trodde int att denhär ''sport'' dagen sku bli såhär rolig :D Hadd olika lekar och så zumba vi och lyssnade på ett band. Sluta typ 2 tiden och for till butiken för att köpa mat med jossu, sedan nu bara hemma. 15:20 far jag till gamla lågstadie på buissness med siic :D hahaha !!! Sedan till jaaakko. Och 6 tiden till stan på  hjälpledar''kurs''. OCH efter 8 ut med siic again och jossu, MEN FUCK, jag måst PACKA! vi far imorgon 9:50! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, bråååååådis

wohooo

Sista träningen gick braaaaa, bättre än nånsin när vi gjort HELA programmet. Imorgon inga träningar. men morgondans planer:
 • skola
 • efter skolan med jossu till butiken och köpa mat inför lägret
 • hem, äta nått
 • med siic
 • skriba, hjälpledarsaken
 • kanske jaakko?
Och jag vetinte ennu hur jag far till skolan för det ska regna imorgon, men om jag far med bil så slipper jag först efter 4 och jag sku direkt med jossu till butiken, FAN
Och som ni märker, har skolfotot kommit ÄNTLIGEN.

media city

Denhär dagen var ganska onödig egentligen. Hade finska och x2 trycksaker. Sedan körde vi till media city. Där satt vi och såg på när treorna filma in nått ''program'' dom sa att vi ska vänta 5 minuter så slipper vi in och se men det tog över en halvtimme -.- Sedan så tog det länge det där hela programmet, och man måsta va knäpp tyst och utan telefoner. Men endå nog bättre än att vá i skolan.
Har laga nudlar åt mej och dom simmar i min mage nu just. Idag är det sista träningarna före vierumäki, ska dit med laget och förbättra vårt program. Det kommer flera andra föreningar dit !
Ska baaaaaara ta det lugnt före träningen börjar.

it's raining men

Har regna hela dan, och nu redan i flera dar :s Efter skolan gick jag några kilometer i regnet MED paraply denhär gången, blev bara några km för sen plocka mamma upp mej, och förde mej till jaakko, men mamma och annika for via butiken så där tog det 20min -.- så det tog på min och jaakkos tid så hann inte vara alls länge för han hadd träningar halv 6 och var där ungefär 16:25 :( och träffar han först nästa gång nästa vecka. (;<)
Så blev att gå hem från orrnäs 4.5 km. Enligt google maps tar det gående 54minuter, och bil 9minuter. Men för mej tog det lite över en timme för att jag stanna flera gånger på vägen, och så tog det en tid jag kuna hitta nått ställe var jag kunde släppa några (flera) droppar. Nu har jag sett gårdagens salkkarit och dagens. Nu bara vid datorn och senare bb och sova.
Imorgon far vår klass till media city och ser på när 3:orna gör nått. I guess


godmorgon

Tror det blir att mamma får föra mej till skolan ska regna som fan 3 tiden, och sen resten av dan. Så betyder att jag måst kör i regne till jaakko sen (y)

auuuuuuuuuuuuuu

tö tö TÖÖÖÖÖÖÖÖ! träningen gick väll helt ok, när jag gjorde akrobatik så plötsligt börja det ta sjukt i hälsenan  ( http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4lsena ) Och nu efter träningen sa mamma att den är uppsvullen och samma har aasu, hennes är uppsvullen och hon kan inte sätta tyngd på den men det kan jag än så läng.
Har varit i duschen nu och 22.05 YSILUOKKA!
haha ilpoooo! :D

shake it

shaaaaoooo! söndag idag då.
Dagens planer :
Till jaakko 3 tiden, KANSKE
Träning 5 tiden
Ysiluokka
sova♥
Och till skolan först 12:45, engelska & finska > hem 15:20
såhär såg det ut när jag vakna, regna -.- NU just är det sol utan regn, men snart regnar det endå.
sådä najsit suddig (y)

ingen rubrik på dan

Vakna efter 12 idag, härligt♥ Har varit och fota lite ute vid åkern, så smätter ltie bilder. Vetinte ennu när jag ska fa mot orrnäs och träffa jaakko, men sedan bio.

svar

Anonym om tired:
hur många läsare har du?
Det varierar nog, med ofast runt 40, vill nog ha mer, men rekord på besökarna e nångting på 60 tror jag. Och om jag inte skriver på en dag märker jag nog hur det sjunker till 20-35 :)

tired

Ska nog snart börja gå sova, klockan är halv 12, men som tur får man sova LÄNGE imorgon :)
Annika har nu kommit, och så härligt. Ska ladda upp lite bilder nu, sådär random bara
EN bild från a-ö
ps. båda filmerna var ur hemska! och vi hadd roligt, nu mot sängs !

ändring på planerna

Blir inget bio för mej heller, först imorgon, blir att se på resident evil endå. Idag är det premiär på det :) nu ska jag till syster och titta på två skräckfilmer, The last house on the left & the children ♥ Har sett halva av första filmen så nu ser jag hela. Med de bästa > Jossu & siic.
SNART KOMMER MIN GUDMOR♥

FREEEEEDAG

JAAAA ! jag har varit och olla idag ;) haha alltså gått runt i klassen och desifiera (stavning?!) allas tangentbord. Ett medel som heter ol. Har gjort en video på det också på facebook. http://www.facebook.com/profile.php?id=1183995325&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1449337951808
Tänkt fa med jaakko och se på nån film på bio idag, (hans idé) men han vill se The Last Airbender eller Resident Evil. Men jag vill int se nån av dem :D och har heller int tillräckligt med pengar. Så vetint ennu om vi ska fa på bio eller int, men måst se. Och det regnar -.-

jag nu

Snart till skolan, mamma för mej då det regnar nu och de ska regna 3 tiden !  chao

eyes on me

När jag körde hem var jag rädd att bensinen int sku räcka hem, men som tur gjorde det. Mommo har farit hem idag.
När jag kom hem så sa mamma att jag har fått i posten ett brev om detdär hjälpledare på skriba läger, vill nog bli. Första träffen sku var 23 september. Men jag slipper int :s för har träning. och träningen är nog viktigare än de ! Ennutill när uttagningarna är SNART.
och nu regnar de, som tur han jag hem före regnet.
Ikväll igen träning, måst nog träna lite på vår dans vi lärd imorgon, annars e de dödens :D
haha jaakko & mixu !
jaa och imorgon kommer min gudmor till oss och är här en vecka, hon e från sverige men nog född i finland.

so dance dance dance

Träningarna va kul, lärd oss dansen, som e urfin om alla sku gå i takt ;) (fhfhj) :D
om 20min kommer som vanligt bb, sen sova♥
hadd int nå annat ti sej, än take care

onsdag

Vetinte vad det händer med mej, jag tror säkert bara att jag inbillar mej, alltså det går int att förklara, drömmer massa drömmar som jag int vill drömma, vissa av dem kan vara ''sant''. En natt drömd jag att jag var hemma men endå int hemma och sen hadd jag tagi av mej skorna men plötsligt var dom på bordet, och så tänkt jag att det ger ju otur om man har de på borden. Så jag laga ner dom. Och jag var med någon men minns int vem, sedan så plötsligt hörde jag röst bakom mej och sa "oj härregud du skräms" men ingen var bakom mej, rösten prata bara mer och mer men tillslut ignorera jag det. Sen minns jag int mer!
Men som samma igår när jag sku och sova låg jag i sängen och börja tänka på mommo & moffa, mommo är fortfarande hos oss och min moffa är ju död. Så plötsligt blev mina ögon blöta och tillslut börja jag störtgråta. Allt händ på en sekund. Ennutill när det kom en ur sorlig låt från radion Jenni Vartiainen - Missä Muruseni On. Sen efter en stund somna jag. Vila int gråta men det bara kom. Och huvudet känndes så jävla tungt/sjukt, de bara dunka. Vila typ dö ! Just då när jag vila bara få krama om jaakko så är han int här :(
Jag tror att jag är övermänsklig/övernaturlig/inbillad/overklig.
Nu just är jag i skolan och har timme men har lite svårt att koncentrera mej nu just, och hör på sorliga låtar så! ibland måste man få. Men vad kan man om det känns så?

i'm so sorry

^ för att jag inte har bloggat på tre dar :S men på allvar har jag haft annat, träningsveckoslut, skola, pojkvännen och mommo är här. Varit nu i två dar och vetinte hur länge hon ska vara. Har heller int nå roligt att seja eller vettit. Men min söta huppare har kommit i love it♥

träningsveckoslut

Jep, har int hunnit blogga på två dar haft så fullt upp. Men igår var jag från skolan till karleby till nån fabrikliknande ställe, som di gjord tidningar i och papper. Fick ta gartis saft, katte, bröd, kex, fisksoppa, och gratis ritpapper hur mycket man själv vila. och godis förståss. Och jag som glämd att jag e i godisstrejk så hadd äti godis. Men var faktiskt i en vecka och en dag. Hadd ur kul i karleby. Såg haralandet också :D:D När vi for hade jag båda jackfickorna full med kex :D Somnade i bussen båda vägarna, men hade lite problem att sova för vakna nästan hela tiden av att jag gjorde ''pakkoliikkeitä'' som jag int vet vad de e på svenska. Men endå att man typ hoppar till och vaknar.
Om en halvtimme ska jag börja fa till träningen, har träningsveckoslut idag från 12-16, och sen till tränaren och titta på träningsvideon och äta smått. Imorgon 10-15, och på kvällen med lage till amarillo :)
OCH min huppare har kommit, lägger bilder senare, den är urvarm.

JA !!!!!!!

Den blev min för 44e + alla postskickningar. I♥MY MOM, tititiididi, haft en bra dag. Förutom att idag på morgon i roparnäs mot stan så fick man stå evigheter i trafikljus fast det var grönt ljus. Har ingen aning vad som hadd hänt men polisen, brandkåren och ambulanssen var där. Men kom som tur i tid till skolan.
 • Träning
 • Duschen
 • Big brother
 • SOVA ♥

KÄÄÄÄÄÄÄÄR

DEN BLIR KANSKE MIN ! ♥

play tricks on my mind

Blev en hemmadag för mej då.
bilderna är tagna för nån stund sedan

I must get over it

Vaknade 11:45 idag, 1 tiden for jag iväg till variska, träffa människor. Var där 20minuter och sedan for jag hem igen. En viss nedim vila att vi sku sluta vårt bråk och vá vänner, men jag gick int på det för jag vet att han kommer bara att ''fittas'' hela tiden. Såååååååå :)
Nu när jag är ensam hemma ska jag skruva på volymen ltiegrann ;) och titta på tv och njuta att vara ensam hemma.

just gonna stand there and watch me burn

^ har lämnat på järnan.
sådär DAMN blev en halvtimme försenad av träningen, dom börja redan 6 men de vissta jag int, eller säkert gjorde det men det gick igenom ena öra och ut genom andra. Träna en timme ungefär lite mer väll, sedan plocka vi undan mattan och for på en timmes lenkki.
Imorgon är jag ju ledig så får sooova !!!! ♥ eller kanske, ska ett tiden till variska och hälsa på jossu och kumppanit ;)
Nu när bb börjar senare tror att jag ska se på californication och sedan bb.
esshiii<3

glass med krossad pepparkaka

^ så gott!
Dan gick snabbt :o För en gångsskull har jag fått mycket gjort på timmarna. Idag på fototimmarna sku vi fota passfoton, och mina blev helt über hemska ! Men ni får se resultate. Blev en hel del skrattas igen som vanligt. :) Har egentligen ett ord on min klass spontan. Har använt orden spontan jättemycket i skolan. Och beskriver mej själv med ordet spontan.
Idag blir det platinum again och en timmes lenkki!
hemskhemskhemsk!
och ett ord... spontant

ysiluokka

Träningen var lite seg i början med slutträningen var sååååå bra :) tittidii, läma så bra fiilis. Har varit i bastun och nu ser jag på bb talkshow, och sedan efterlängtade ysiluokka och sen sova :) hörs imr

lytty tyyny

Så härligt att få sova länge efter att vaknat så tidigt förra morgonen.
Dagens planer : träning 19-21, big brtoher 21-22(?) & ysiluokka 22.05 löns att titta tv2 (finsk)saknar dem

23:30

Vila bara sej att hadd rikti fine hos jaakko, såg på saw6 den var jätte äcklig men de gick.
Nu har vi också sett på bb och ätit. Nu bär det uppåt, alltså till övrevåningen.
och godnatt
och hon sitter här nu och är övernatten.
HAHAHAHA förresten när vi åt just för en stund sedan så läst jag vasabladet (:O) och åt bröd sen hadd siic ätit redan och jag hadd mitt bröd på bordet. Sedan då jag läst tidningen så tog siic mitt bröd och så slog jag hennes hand, och sa ''voi vittu.. vitun huora!'' hahahahha de vissta jag int ens själv att jag sa, eller reagera int :D
Vi skratta så läng åt de och fortfarande, de låter kanske int kul men de är/var :)

great time

Lawwis for just, så härligt att få prata igen med henne, som vanligt om allt vi bara kommer på, men mest om skolan och människor! Näst blir det att vá med siic, men före det måst jag en snabbis via duschen och städa kanske smått rummet!
pellervo♥

saturday

hih lämna övernatten i orrnäs. Vakna ganska tidigt typ halv 8 eller nått :s Och så spela vi mw2 again, surprise.
For därifrån typ halv 1. Idag e jag me lawwe, hon e i vasa! tittidiidididi, sen ikväll kommer kanske syster hit övernatten, mamma far till strampen idag:)
Jag och siic har gjort en finsk blogg tillsammans, mawwesiic.blogspot.com !
de va då när de va wasafootballcup & estlandstyperna♥

off to orrnäs

Nyduschad och allt !

helg

ÄNTLIGEN. Denhär dagen var lite onödig, gjorde int någå vettigt förutom vi hade finska test hur bra man kan finska.
Ska om en stund fa till duschen och sedan kvällen till sötnos :) Har typ int mer att berätta
she's my number 1♥

big brother

MJÄÄÄÄÄÄÄH! Har int hänt nått speciellt idag annat än hade inga träningar idag och var med siic och träna hennes små zink. Och var hos hennes mamma :) (har ätit glass 3 gånger idag ;))
Imorgon efter skolan blir det jaakko som gäller. Borde gå i duschen men är för trött för det så skippar det tills imorgon.
Och en ''överrasking'' har hänt typ, men avslöjar det inte ennu. Tar sin lilla tid.

-.-

Vittu att du ork fittas, försvinn e de enda jag sejer, liksom ur mitt liv ! Du bara förstör (ber ursäkt om fula och starka orden men menar de)
Gillar int alls dej

yeah right, it's fine now

Skoldan gick pånåttsätt snabbt idag, imorgon har vi lite ovanligare skolda har sk. tobaksdag, har ingen aning vad vi ska göra ennu.
Idag efter skolan for jag hem som vanligt, snabbt via datorn, åt och träning, jeejee love my team.
När jag kom hem dirket till duschen och åt pizza som mamma hadd värmt :) nyttit fhfhj.
Klockan nu 21:49 och det betyder bb time again :)
Imorgon ska jag med siic och träna hennes småa zink (vikingscheerleaders.fi och sök på lagen och zink) Alltså föreningens minsta. Sedan egna träningar på
sommar tillbaka ! angst

RSS 2.0