priima

Halv 1 idag var jag i kyrkan med andra hjälpledarna, det tog ungefär 1½ timme!? gick därifrån till ungdomsbyrån och åt tårta och drack saft. Tillslut fick alla en ros och nu är jag färdig utbildad till hjälpledare =)

15:25 for jag hem, hoppa direkt i duschen. Laga mej färdig och for via stiina och via mellu och in till stan med mixu, renko & vili. Satt i hese från början men vi blev utskickade sedan :D och gick till rewell center och satt där bara och prata. Sedan for vi till mopoparkeringen och var påväg att fa, men sedan for alla andra medan jag och mellu for till mäkken och åt.

Där var en så äcklig gubbe. Han åt hamburgare, och han hadd klotta JÄTTE mycket på kinden och mungiporna men han fortsatt att äta och äta och aldrig torka bort de. Sedan hadd han sallad i famnen och hål mellan benen på sina jeans...

Sedan körde vi bara hem.
Trodd jag sku få panik och stress, hade ingen aning vad jag sku sätta på mej imorgon till vårfesten men sedan kom jag på att jag har en svart tunika. Sen fick jag värsta skoproblemen men hitta någå mammas skor och tog dom, så nu är allt lugnt. HUH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0