glad, trött, ivrig och träningsvärk

That's what it is!
efter när tränarna byttes för vårt lag har vi haft dubbelt så tyngre träningar, dubbelt mer kondition/muskler och dubbelt svårare grejer vi har övat på, och jag är sjukt nöjd över ändringen. Ifall hela sommaren kommer vara lika intensiv och tuff så kokmmer jag vara bodari 😂 !! Haha typ, mina muskler skriker hallelujah, mina axlar och armar är så döda, mina lår, jumskerna och bakrelår har ALDRIG i mitt liv vari såhär sjuka, och jag har aldrig typ haft träningvärk i baklåren?! Och aldrig såhär mycket i jumskerna.
men det är skönt, gillar värken av träningsvärk.
 
i söndags fyllde lilla joni hela 18 år! jag minns fortfarande den dag så bra när det var 178 dar kvar, jessus så tiden har gått. Fick som tur spendera en tid med honom i söndags, han e guldvärd!
 
ska försöka kämpa hårt med läsningen i sommar, ska fan bli bättre på att läsa och skriva, jag vill kunna skriva ett slutarbete om tre år.
 
förresten på lördagen var jag stiina, emilia och teresa till power park för att titta på summer cheer cup, våra miniorer tävlade, tävlingarna var så dåligt ordnade på det sättet att det fanns inga läktare, bara stolar och dom gick i samma höjs så man såg knappt nått... Och hunks niko och eero var "programledare" (juontajia) (presentatör enligt google kääntäjä..?!) och man märkt att de int varit förr på cheerleading tävlingar, ibland var deras prat någå helt jävla konstigt? Kanske int passande för små barns öron, FASTÄN di e hunks.... Bläblä.
 
 Det blev en blandad text idag, men så kändes det nu :)
Omg, so much selfies x.x

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0