J U L fucking L O V

!!!!!!!!!!!! Ett mycket efterlängtade jullov e äntligen här!! Den inledde jag med tre av mina fina klasskompisar på 1h+k, måst säga att min klass e guldvärd, lycklig lottad som går i en sån fin skola med fina lärare och klasskompisar♥. Dagen före hade vi julfest som vi ettor hade ordnat som lyckades bra med nervositets stress. Fixade mitt portfolio klart någålunda till deadlinen, fick förväntans bra feedback men jag ska finslipa på det under lovet. Är endå sjukt nöjd hur min skolstart har börjat.
 
Jag tror jag kan äntligen andas ut. Inga stress förutom två små undantag. Jag gjorde ett val som jag int vila göra men som jag gjorde för min egen skull, jag slutade coachningen för juniorerna :( fortsätter nog träna föräldrarna men that's all. Tyvärr! Sista träningarna var väldigt tunga med mina barn, alla gret, alla var ledsna! var så hemskt att se, men jag e sjukt stolt över dem♥♥ we're the BEST, get ovet it!
 
Ja, och så var jag ju i helsingfors på fm tävlingarna. Förra året var de lätt bästa tävlingsår pga. BRA placering, detta år var det tvärtom, näst sista placeringen "napsahti meille" och det var väntat, vad hände?!
 
Tänk er, imorgon e de julafton och ingen snö, igen.. har ingen julfiillis heller, i mitten av november hade jag det för då var det snö och vi lyssna på julmusik i skolan och satt i ordning scenografin för barnpjäsen.
Jag börjar bli glad och lycklig igen tror jag. Orsaken är fritid och fina människor runt om mej♥
 
2014 jag är mer än taggad vad du har att erbjuda!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Voi marree oot niin ihana! <3 En tuu ikinä unohtaan sua ! ♥

Svar: Voi ihana emilia!! En mäkään sua!! :') ♥♥
Maria Lahtinen

2013-12-27 @ 17:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0