sommar, sol och värme

Var första gången i år på stranden och första gången i år och simma! Alltså vattnet var såååå kallt men tillslut gick det :) Tommi e ganska dum, vi slog vad om att jag int sku våga fa simma. Eller jag sa att jag vågar men tommi sa int, och de va vad om en femma. Ni kan säkert tänka er vem som fick den.

Sedan så ringd mixu att vi sku fa till orrnäs och hämta hans skoter till stan för han var själv med mopo så vi for med stiinas skoter till hans fammo och jag körde med mixus skoter och mixu med sin mopo till stan till mixu.

Och vi for tillbaka till sandö. Renko och mixu sku komma dit också men dom for bakom tropiclandia så vi for dit med stiina. Då vi kom dit så va klockan typ 4?!?! och vi for före 6.

8 sku vi till gold träningar men så fick vi 20 före 8 meddelande att vi int har (!!) Så jag böt kläder och for till stiina, och därifrån till mtv för att chilla bara, sedan var vi och hälsa på jenna som också var där.
Sedan kom mixu till mtv och vi for direkt till abc. HAHA hadd über nice där :) prata lite om allt och skratta såklart. Före 11 så for vi hem, och nudå?! jep inget. Gillar sånahär sommardar♥

Ja förresten, jag jag brännt mej surprise igen, och hemma hos oss så var det i solen idag +43, igår när jag räkna mina myggbett hadd jag 20st. Och nu igen sitter jag här och dödar myggor som kommer in genom fönstret.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0