i'm little bit LOST without you

joonää fullt upp som vanligt. Igår var det ännu soligt idag regnar det -.- Var vid mtv med jossu siic jaakko & jassu half (mixu lanttu renko). Fick köra med jaakkos mopo, hähää i TRAFIKEN, ni kan ju tänka er MEJ köra med en MOPO i TRAFIKEN. Sku nog int sluta bra men det gjorde det :) Bara att mopon stanna i trafikljhuset för jag inte hittade "vapaa". hihi men lär mej nog snart rikti über bra.

9 tiden på kvällen for vi till jaakko och tittade på the collector som är en jätteäcklig sräckfilm. Sedan 12 tiden for mixu siic & jossu, Jag borda ha varit hemma senast halv 1, men jag "somna" så lämna övernatten.

Efter ett idag for jag med lawwis till stan, riktigt skönt att köra hem i regnet (Y) snart ska jag börja fara till henne och vara där en stund, sry lawwis dissar dej för natten!♥

För engångsskull när jag hittar nått i stan vad jag vill ha, har jag inga pengar ;< hittade iaf två huppare jag vila ha, en harlem halvbyxor med diamanter på, och bikini. Och så var det nått annat ännu.

Har laddat ner låtar nu till min ipod som jag inte har lyssnat på ett tag och tagit bort onödiga. Nu börjar färden mot lawwis

annas fötter ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0