H O T day

HAHA vilken SKÖN natt :D var hos siic med mixu där övernatten och essi kom dit också på kvällen en stund. Hadd så kul, vi såg på filmen yes man som va helt sjukt bra, men somna i slute :s Sedan for vi 2 tiden till abc, siic & mixu hämtade hese mat. Och jag fick köra med mixus mopo dit. ÄLSKAR att köra mopo.
Vi åt eller dom och sedan gjord vi någå flummit och jag somnade. vi hadd en ''sopimus'' att vi far pånytt till abc 6 tiden på morgonen. Men joonä de sket sej.

Sedan for jag 11:25 från siic och hem snabbt och direkt med mamma och pappa till min mosters villa som befinner sej i molpe. Herregud det var inga moln, det blåst inget och STEK varmt. Tänkt dö i hettan.

Men jag råka MOKA och hårt :s NÄMLIGEN :
Jag hadd fått saft med likör i, och saften var i ett jätte fint glas på ett bord med ett annat likadant glas och samma dricka. Sedan efter någon timme när vi har ätit och så så går jag in och vilar och läser lite tidningar, efter maten fick jag ett litet glas brännvin. Satte det på bordet och gick på wc, när jag kommer tillbaka in så ser jag ut och GLÖMMER att bordet var där så gick in rakt i bordet och fulla glaset (och de andra glasen) faller i golvet och går sönder. Eller fulla glaset gick bara sönder, MEN FATTA HUR PINSAMT DET VAR !! :s

Sen när jag kom hem for jag ut med siic & mixu, och nu hemma och laddar ner musik ;)
från vllan
ps. MÅST bara berätta att jag fick chocktillstånd på skriban, anna skrämd livet ur mej, lämna upp med munnen och händerna i luften och kuna int rör på mej och tårarna rann, fy de va hemskt ;ssss

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahhahhahahhahahahha tyhmä.....

2010-06-26 @ 22:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0