19:15

Nu är jag hemma. Fick lite julklappar köpt. Vi gick med siic från stan till ishallen, och gud va de va kallt. Hade ingen kännsel i låren, ennutill när de e uuuuurkallt i ishallen. Men som tur fick man skratta så man hadd sjukt i magen. Tack för det mikke, mäxä, wade, joni, tepi, ane & jenna. (siic) Och stakkars mixu som blev typ skadad hela tiden då han spela. Men di vann 3-2 :)

Nu ska jag lite äta och värma mej och sen så småningom ska jag börja fara till mitt andra hem till siiiiiics övernatten. Och sedan ut kanske ennu med mixu, tepi och joni:)

Ja men påtal om gårdagen. Den var lite en aning hemsk.
Det var meningen att jag sku fa med joni på bio och se på rare exports men den funka just int igår pga. tekniska fel. Så sedan for vi till makuuni och hyrde en skräckfilm som var int så hemsk, den var med äcklig. Black Christmas. Sent på kvällen följd joni mej nästan enda hem. Först lämna vi vid ett litet plan nära mej och prata en stund. Vi hörde hela tiden ljud från skogen och när iset knaka till. Just som i en skräckfilm. I ett skede blev jag så skrämd så jag tänkt få hjärtattack. Eller båda blev. Sedan kom han en liten bit till och så var det där en sk. "pressu" som let hela tiden och perus igen hörde vi ljud allstansifrån.
Hade urkallt just då, hade ingen kännsel i tårna int alls. Hade flera timmar efteråt ennu kallt i tårna.
Men hande människan e härlig :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0