tikittävä aika kun epäonni lyö

ehm joo, min villavslutning blev int rikti så jag hadd planera menmen... Det börja så att jag krista och jossu träffades vid roparnäs butik, ringde till lemmu, och vi for till roparnäs skola. Väntade på lemmu och jänget. (sen händ de grejer) Efter det till jaakko med krista, allu & jossu och såg på saw1 thih, nu har jag ennu 3 st jag måst se :D Krista och jossu for tidigare till stan och jag och allu kom efter sen. I stan var krista, nikke, jonttu, siic, jossu, laura, mixu & mäxä. Fick av uffe (siics styvpappa) en såndär ''påse'' från lauantaipussi som innehöll 4 små chokladbollar för att jag och jaakko hadd 6 månadersdag igår :D hahah.
Var inte länge i stan kanske ungefär en halvtimme, sedan for vi med stiina, mäxä & mixu till piccolo men de va int upp så vi for till shell för att tanka, hihi mäxä betala ;) 3€ och nääääääästan fulltank. (Y) Och sedan vidare till abc för att köpa franskisar och pojkarna köpe nugetter. Och sedan till mäxä för de hade ingen hemma. Pojkarna började spela fifa och laga sina nugetter i ugnen. Jag och siic var på datorn, före nugetterna va i ugnen så fick jag en idé att joo jag sätter hela plåten i kylskåpet, att jag och siic sku få lite att skratta sedan när mäxä kommer till köket för att sätta dom i ugnen, det tog en stund för honom att hitta dom. :D !
Senare blev det lite krångel... Men tillslut blev allt bra igen, mäxä sovde i hans mammas och styvpappas säng och jag på soffan helt ensam med en filt :< och siic och mixu i mäxäs säng. HAHA vakna på morgonen före alla andra hadd vakna så hade jag huvan på och filten över huvudet när jag vaknade, de va lite wierd kännsla, sedan somnade jag om.
Före halv 12 vakna siic och mixu och kom och väkte oss. Mäxä for till duschen och mixu spela fifa. 12 tiden for vi från mäxä. Och när vi va på gården (dom bor i ett höghus) så var det småbarn på vägen och en liiiiitensötpojke börja gråta för att han trodd att mixu sku köra på honom fast mixu hadd int ens på mopon ennu :) såsöt.
Har inga bilder från villavslutningen, men förra året var verkligen bäst !♥
Försöker få tag på jaakko om han sku kuna va söt och svara på mina tre meddelanden -.-
jaakkos pipo♥thih

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0