FREDAG

kom fö en halvtimme sen hem från träningen :) hade bara en timmes men gick bra för min del (: afv & "paikaltaan" fv 5 gånger båda :) o ja!
lyckades kom lite försent igen till träningen , hade under 10 minuter på mej att komma till orrnäs (painisali) kom nog 3 minuter försent men va kan man :) och nu försöker sanna få mej övertalat att fa till henne :o
Annars en helt vanli dag:) och sen va ju jag och siic till Euromarket (en butik) och köpte lösgodis som var 3.99€ va de väll :) Sen när vi tog lite bilder just vid alkohol sidan kommer det en vakt förbi oss och ler :D han fråga va vi gjorde så svara vi att tar bilder :D men vi hörde inte riktit vad han svarade men han va int arg. Och varje gång han kom förbi log han till oss :D hahah det var så kul allt detdär :)
OCH fick veta igår att det ha vari vid våra två grannar en gubb som stirrar in genom fönstret :o de e ju nog ganska äckligt om man märker att någon gubbe står vid fönstret :o Fick på morgonen halv 6 tiden ett meddelande av grannen (kristian) Direkt översatt från finska :
Hej igen efter en lång stund :)
förlåt då jag skickar sådär sent eller tidigt, jag kom just från helsingfors och jag var på tobak så började jag tänka på att mamma hade sagt till din mamma att hon hade också sett dendä gubben nån natt.. Så jag tänkte bara att hade din mamma sagt något till honom eller gjort något när han var på er gård? Undra bara att borde lämna med kompisarna nån natt och vänta på honom och ge honom en läxa att han int behöver komma tillbaka :D Jag var för några dagar sedan på tobak och hörde från skogen där nära er var ni har trampolinen hostningar, steg och kvistar som gick av..

fyyy, ganska äkcligt. Igår kväll när jag skulle gå till duschen våga jag inte ens gå dit för tänkte att han skulle titta in i det lilla fönstre vi har där. Men jag gick nog!
För några dar sen såg jag att lampan hade gått på vid huvuddörren första vad jag tänkte på var att lyktorna som hänger i taket svimlar fram och tillbaka för det blåste hårt då. Och hade inte fått veta om mannen ennu. Men nu är jag osäker.
Efter beskrivningar är han lång och smal. När jag körde till träningen kom en lång och smal man imot mej. Han var blåklädd och hade en keps. Trodde det var han man vet aldrig för han såg neråt inte alls på mej. Så vet nog inte. Men hoppas krisse (kristian) går nån natt ut me sina kompisar och han sku just då vara här. Så sku han få en ordenklig läxa ;)
jaaa-a och tepi lilla tyckt att jag sku skriv om han något så nu skriver jag då att jag saknar dej, senast när jag var med han va på sommarlovet ! De sku va kul ti se han snart igen nån vacker dag :):)
Snart börjar Big Brother.

Nu kommer lite bilder från idag :) enjoy


egoist , javisst









 WeAretheSuperlaviteConsipacy

Och nu e klockan 23:28 e trött ! vill och sova ska säkert fa :) o har inga planer tills imorgon ! bye




Kommentarer
Postat av: anna

njamiiiiiiiii! ett till långt inlägg som jag orka läs =)))

2009-10-10 @ 11:30:51
URL: http://aaaannaaa.blogg.se/
Postat av: anna

PSPSPS. Vd gjord ni på den avdelningen då ?:)

2009-10-10 @ 19:12:40
URL: http://aaaannaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0