med Natte

var med natte i power park & kalajoki från fredag till söndan, vi hadd rikti bra väder på fredan i power park men inte i kalajoki de regna hela tiden och blåste jätte mycket :< men jag och natte hittade på endå mycket att gör i husbilen. För det mesta fota vi =)
Lördag om jag minns rätt va vi ti sanifani (ett litet simställe innomhus i kalajoki) de va helt mega kul där :D men usch de va nå mörkhyade som börja sim efter oss många gånger. Så man typ simma så hårt man bara kunde för man vet ju aldrig om dom gör nåå ! och engång när vi simma förbi dem så laga hande ena foten ur som i krokben att jag sku simma på han uuuusch. Och vi då hadd stanna upp så när dom for förbi såg dom ur mycke på en.
och hhahhahhaha de va såååå jävla kul när vi simma efter en pojke säkert i min ålder så simma han ungefär 10 meter före mej och Natte. Jag tror han sökt oss fö vi va int där på vår  vakio paikka var vi va alltid :D så sen då han så bakåt så dök vi så att int han sku sii oss :D hahah de såg säkert sååå sjukt ut :D ibland hann man ju int ens andas före han dök :D men de va obeskrivligt kul.
bilder kommer !
Och igår var jag och johanna övernatten hos siic (= vi hadd jätte kul ! sen va jassu, hemppa & mixu där också en stund. aah mixu ;ppp sen va de så paha när vi var ute så hitta jag en vattenpistol jag fyllde den med vatten (alla andra va inne förutom jag och jassu) sen satt ja den i fickan och gick in med jassu för att se vart hemppa & mixu gick för att jag sku sprut vatten på di. Men så va alla vid datorn , så då tänkt man nähä vi ska va tydligen inne. Efter nån stund märker man hur det blir blött i fickan och rumpan :D:D haha den hadd läkt :D gissa vem av oss alla skratta :D fö de mesta jag och jassu (= ojojjo de va nog en kul da igår.
idag till stan med ilona ;)
c ya people :D

natte vi camping place vi power park
camping place
enda bilden på mej & natte =D
timotej
den NORMALA natte =D
så jääävlit bra låt o;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0