vänner e bäst ti ha

Hej igen mina fina. For ennu ut det didär bästa. Så filmen lämna nu lite. Var vid paradise beach nån stund, sedan fick vi (nån) en idé att vi sku fa till sundom så vi for dit. For och så på vårt gamla hus var jag bodde när jag bodde i sundom, alltså nej gud vad di som bor där nuförtiden har förstört minnerna :( Ser ju int alls likadant ut som för 13 år sedan. Enda som likna var bakgården.

Därifrån for vi till öjberget, sami & renko var jätte smarta och körde upp för öjberget med moporna.. For upp till sikttornet or whatever de va lite mysigt. Det blåste svagt och ljummet. Hörde även musik nånstans ifrån och det var mörkt man såg ljusen från stan. Nice, so nice.

Efter 11 börja vi köra hem. Alltså sundom hatar ju oss! Nästan alla bilar som körde bakom oss eller kom imot blinka med långalamporna eller vad det heter. Okej taxina förstod jag och när vi körde brett men när bilar kom imot en?! jag tänkt få nå fel..
Var hemma endå före 12.

IDAG e de söndag och jag ska vara med sami på förmiddagen och eftermiddagen kommer släkten hit och på kvällen träningar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Marre du hadd troligen av lamporna :D man bruk gör så ti andra som har av lampona som fö att "tipsa" ;) man får ju böter om man har av lamporna så :D

2011-08-07 @ 12:49:42
URL: http://zxanna.blogg.se/
Postat av: Anna

då va di nog säkert på fitthumör då :D haha



OMGOGMGGM SKOLA OM EN VECKA !!!!!!1

2011-08-07 @ 22:47:46
URL: http://zxanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0