skolavslutningen i år

Var bäst hitills. TACK alla som gjord den bäst. Var vid sandvikens skola, mtv, stan (mäkken), hoviska och sandviken.

Satt på med late till stan, han cykla och jag satt på men kom int så himla långt före hjulet sket sej :D så jag satt på tepi. Stiina for med wade och dom for senare än oss och var i dike några gånger och dom var före mej i stan :D justjust.

Inga blåmärken har jag lyckas attt få denhär gången men massa sår nog. Plus vaden som jag har sträckt.
For via pizzeria diana som är vid handelsesplanaden. Mäxä beställd pizza så vi satt ner och vänta. Jag for och fråga didä egarna (?) eller iallafall didär som jobba där i pizzerian att vems skoter det e som e där ute flr jag har undra de så länge. En såndär rikti stili och modern skoter sen sejer hande ena gamla gubben att de e hans. Eller han peka på sej rikti stolt! hahaha.

Och nnär vi sku fa då mäxä fick sin pizza så tog mixu stiina i famnen och så lämna bordsduken fast vi stiinas ben och drog ner duken och tidningarna på bordet, di bara for och jag lämna dit och plocka upp...

voivoi. Var vid stiinas mamma kvart före 3. Åt lite och gick och sova.

Idag har jag bara varit vid mtv med folk. Och senare på kvällen runt 10 tiden var jag med stiiina, mixu och vili.
NU har jag jättesjukt i magen av mensvärk, jag har kokhet vattenpåse på min mage så int det ska värka lika mycket och nu ska jag gå sova. Klockan är tyvärr fem före 2 på natten. Så gonatt för min del och bilder kommer senare.

random

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0