back home

ALSKAT 2 ♥ ni e underbara. Kommer lätt att sakna er!
Lägret var superkul och lärd känna en hel del massa nya människor, vissa halvbekanta som man fick bättre kontakt med och bättre kompis.

Bilder vet jag int ennu när dom kommer, men kan seja att jag har en hel del bilder redan på facebook från lägret så ni kan kika in där ;)

När jag kom hem från lägret och kyrkan så hadd jag världens hyper! skratta för mej själv och börja sjunga. Och det fortsatt länge, även hos stiina.

HAHA, hörni jag måst berätta en sak. På lägret dela jag rum med sara och amanda som sagt och jag hade pratat i sömnen och halv sömnen 3-4 natter i rad. HELT SJUKT detdär vad amana berätta. Jag börja alltid prata på finska något och mummla en massa. Sedan så fråga jag amanda på natten vilken tid hon kom hem på finska och jag sku fråga på svenska vilken tid hon kom till rummet, det är bland de ena jag kommer ihåg vad jag sku ha gjort :D Satt och nästan gapskratta när hon berätta de men jag kommer knappt ihåg de själv ens. Men jag hadd tydligen suttit på golvet också och skratta i sömnen !? WHAT.

Bra att jag kan underhålla människor även då jag sover.

Senare igår alltså torsdan när jag kom hem var jag med stiina, mixu, lanttu (sami) & renko. Flumma som vanligt och så. For till lidl för att köpa mat tills idag och annat.

Nu blir det lite väl långt inlägg ONCE AGAIN. Men tillslut vill jag dela en låt med er som ett minne från lägret och kommer helt säkert varje gång tänka på alskat 2, 2011 när jag hör denna låt och även blom utan hans musik så sku de int va sånthär musik/läger. OCH jesse för han sjöng.
 
DJ OZI - JUICY PEN!
låten e kanske int rikti passande men jag gillar mellanspelet det är det bästa i hela låten. Och måst nästan seja att låten e så dålig att den e bra.

ps. saknar alskats boom blaster och basson, FAN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0