all or nothing

Har haft nu i två dar huvudvärk :( it's not funny. Ja men liksom ska berätta om vad klagomål vi har fått och annat kul som hänt :)
Första kvällen/natten var vi i rummet med jossu och mellu. Skratta, dansa, prata, tog foton. Efter 11 före 12 kom det från en annan förening (en tränare) och undra om vi kuna vara tystare för det hördes igenom. Dom var alltså på samma våning som vi var. Sedan märkte vi att i huset mitt emot oss fanns det pojkar, så vi vinka åt dem.
Vi gick och sova runt 12 tiden, men har svårt att sova. Sedan vinkar jag ''godnatt'' åt pojkarna och släcker lampan. Men kan fortfarande int sova utan ser på när didär pojkarna fjantar sej. Sedan klär pojkarna yttrekläderna på sej, första tanken var nu far dom på tobak och typ en promenad. Då lägger jag mej ner och försöker sova. Efter en stund hör man ljud från korridoren. Jossu : eikai ne tuu tänne?!? på svenska (int kommer dom väll hit?) och jepp, både jag och jossu steg upp ur sängen snabbt och mellu lämna i sängen. Plötsligt knackar det på dörren. Hjärtat börjar hacka och vi går i panik (?) jossu sätter sin hand framför min mun. Sen knackar de pånytt, och vi hör ljud "onks tää ees oikee kerros" på svenska (e dehä ens rätt våning). Vi öppna int så sen då int vi hörd någå ljud mer öppna jag dörren smått och såg om de var kvar. SEDAN står dendär samma föreningens BÅDA tränare och ser på oss fittigt och sejer "teidän valmentajat kuulee tästä, ihan varmasti." alltså (era tränare hör om dethär, helt säkert) hahahaha OM VAD?! sedan kuna vi int sova efter det på en stund för vi sku tänka på vad vi sku seja åt tränarna. Men vi somna om sen, och på morgonen berätta vi allt, saningen! och tränaren bara skratta och var int ett dugg sur :)
Nästa natt, klockan var typ 21:15 och hela laget var i tränarens rum för vi pratade om lägret osv. sedan när vi går tillbaka till rummen så kommer dom och klagar IGEN att om vi kan vara tysta. För tystnaden börja redan 10, och så förklara vi att vi var i tränarens rum och blablabla, men dom bara fortsatt att klaga -.- :D
sen fick vi klagomål (nästan för dom vissta int att vi hängd) för att vi hängd ut genom fönstret
Men nu får ni se lite bilder från lägret och DUSCHEN framför allt :D hahha
hahhaa skratta så jävla myki när detta händ :D
nu övriga bilderna :
de regna när vi for
i bilden påväg till stadshuset
just när vi sku fa iväg
mellu va flummi direkt från början av resan
och aasu satt bakom mej och jossu
och så stanna vi för att äta och dricka
mellu spela wc-pappers spelet
och så fick hon damp
jossu FÖRSÖKA sova
men tror int hon klara av de efter sånahär bilder
typ enda normala bilden på oss?
och körde förbi näsineula, och i dethär skedet tog akkun slut
på kvällen
och så händ vi ut genom fönstret (var i tredje våningen)
HAHAHAHHA
mellu gjord vårt program och lekt flyer ;)
någå random folk
rummet brevid oss > ella
mina söta blåmärken
> de va morgonträning !
hahah oh no
hennes es (energidricka) föll på golvet och sprack/pama :D
morgonträningen
och jossu lyckades pånåttsätt att få ett hål i mitten på sina tuc också :o !? wtf :D
och efter ett roligt läger med di bästa♥

Kommentarer
Postat av: Jossupossu

hahahah noi kuvat ja varsinki es ja tucit miten hitos oon saanu ne tollee hajalle? D::D voinko muute laittaa näitä kuvia sit munki blogiii? ;)

2010-09-28 @ 22:29:30
URL: http://possujossu.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0