s o l f i g å r

Hade såååååå otroligt kul där :) Min dag började med att jag vaknar minns inte när. Gick i duschen och fixade håret och sminkade såg repris på salatut elämät. Och gjorde lite hänt i veckan. Sedan for jag till träningen (: Vi gjorde stunter och dans :) ooo dendär dansen är så fin ;)
Kom hem ungefär 10 över 6 gick i duschen snabbt plattade håret ännu snabbt, böt kläder, åt och for iväg till siic där var också johanna :) Var där en timme och så blev det mot solf ;) Jaa-a vad ska man seja? sjukt rolig kväll :) Och söta jasmin fyller idag 15 år gratttttttiiiiiiis♥ och så sjöng vi till henne där GANSKA högt :)
Var ute där ganska mycket KONSTIGT att jag inte frös :) jag som oftast gör det. Var bara med en t-paita så :) Flera bekanta träffa man ju också :) hahha kvällens bästa kanske var då jag siic och jussi satt där typ vi cafeterian så stakkaren var så full så han vet inte heller själv vad han sa :) eller han sa det nog på skämt men jaa
Jussi : mä oon bi, vai onks se si ?
hhahaha !! :D:D
Jomen jättekul. Sedan fick jag vara tolk till siics bror (A) haha, det var nå typer från malax som hade emot finskspråkiga och som fittades med jonne tror jag. (?) Så sku jag översätta till svenska vad jonne sa. Men det gick bra till slut =)

Om en timmar far jag till jaakko♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0