love is on fire

SÅÅÅÅ BRA START PÅ SOMMARLOVET♥
Igår var jag med, jassu mixu jaakko siic jossu & lassi, var för det mesta av tiden vid roparnäs gräsplan:)
Sedan senare for didä typerna till abc och jag orka int kom med och min bensin va typ nästan slut. Så jag och jossu for till jossu en stund medan de for till abc och hämtade mat hem:)
Sedan när jag kom till jassu så var alla där utom jaakko, jag åt min mat men blev mätt efter hamburgaren :Dhaha int konstigt när jag åt franskisar hos jossu:)

Vi såg nån film, typ den hett gravedancers. Helt okej skräck :) kanske första gången jag blir skrämd :D haha!
Sedan såg vi en annan typ storm warning eller nått liknande, den var ÛBER tråkig, så jag sa att väck mej om det händer nått. Ingen väckt mej, eller lassi en gång men då missa jag det just. SÅ!!
Tillslut somna jag på soffstolen. Sedan hamnade jag i jassus mammas sovrum och somna där kanske 2 tiden, medan de andra dvs. jassu mixu siic & lassi fortsatt att se på filmen och flumma nått(?) har faktiskt ingen aning vad dom gjord. Men de gick och sova 6 tiden på morgonen och lassi for HEM mitt på natten 5 tiden :) ojojoj,

På morgonen var vi vakna en stund och prata och så sedan for vi alla hem och nu sitter jag ensam hemma och har musiken på högsta volym, nee kanske int men nästan:) Efter 4 ska lawwis komma på besök hit:)

och så har jag första sommarträningarna idag:) JESS alla träningar e vid roparnääääs♥

HAHAH de två bästa sakerna med kvällen:

"vi ser på dendär filmen gravedancers och nån sejer i filmen nått liknande ''fänämänä'' och jag härmar och det låter roligt:) sedan hållde jag på hela tiden med FÄNÄÄMÄNÄ och det let som manamana songen ni vet?;)"
och andra "jag pratar att emir ska bli psykolog och siic frågar vad psykolog är så sa jag se on sellanen joka kuunetelee ihmisten murhia HAHAHAHA, alltså det är en sådan som lyssnar på andras mord :D:D: haha, men menade murheita alltså besvär:)"
Sedan påminnde siic mej hela tiden om detdär :)
men ganska lyckad kväll, thx kaikki♥


här är låten jag pratade om :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0