i walk alone

Seg uppdatering !
Gårdagen : for efter 12 till mommo för att städa, eller igentligen var min uppgift att gå ut med henne, så vi var till r kiosken som var över vägen bara och sedan till haanpää för att köpa vessapappershållare. Fick behålla själv 11€ :o :) Sedan for jag därifrån hemåt halv 3, åt jag gjorde mej färdig till bröllopet.
Så min uppgift var att föra mat åt dem och föra bort talrikar och glas, och sedan uppträdde vi dvs. jag, saana, sanna, mellu & jasmy. Gick faktiskt urbra, och nu påväntan på 20€ åt mej själv och 100€ till föreningen, gud va lätt keikka ;) Körd hem med jasmy & och mellu på jasmy med skotern, for via neste och sedan bara hem och byta kläder och åt ett äpple sedan till jaaako och lämna övernatten dit också. Jaakko lärd mej att spela Modern Warfare 2 andra gången när jag spela gick helt überbra, helt som om jag sku ha spela det länge :) blev helt kär i detdär spelet :D
Idag: for från jaakko före 1, åt, och for till lawwis som har varit hemma denhär veckoslutet. Pratade som vanligt om allt möjligt. Ska kanske till kaustinen nästa veckoslut, beroende helt hur och hur det blir med träningen om ''vuorot'' byts.
Nu som näst ska jag på träningar. Och imorgon skola again -.-
rip håret :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0