8<

Min armbåge gör dööööd! Jag har haft fleeeeeeera år sjukt i högra armbågen och har gått i en läkare förra året nästan i ett år och ingen har hittat nått fel. Den är uppsvullen (varit nu i några år) och sjuk emellanåt.
Nu igår när jag gjorde akrobatik på träningen så vet jag inte alls hur det gick men tror att den böjdes över (vänstra armbågen), men har ingen aning. Men SJUKT gjorde det, så sjukt att fick smått tårar i ögonen. När jag slapp hem var smärtan större. Lagade på ice power och is. Men det blev bara värre av isen :o (?) Började verka ennumer, och tillsist kunde jag inte sätta armen rakt utan att det tar sjukt. TAR SÅ HILMA SJUKT. Hade is på lite över en timme och det hjälpte INGET.
Idag for jag från skolan sista timmen för skulle till sjuksköterskan eller nått likanande till korsnäståget. Där kunde de inte seja annat än att jag sku till läkaren (smedsbyvägen). Så det blir imorgon att fara till läkaren om jag inte slipper imorgon så slipper jag kanske först nästa vecka :o så mycket människor i kö :< och NEJ kan inte vänta tills nästa vecka, jag har "bröllop" på lördag, och måste servera och göra stunter och min armbåge kan just då inte vara sjuk. Jag vill redan veta vad det är i min armbåge, sjuksköterskan sa att hon tror att den inte är bruten men det kan vara nått annat i den. Jag ska alltid ha så tur med allt :(
Ikäll är det en timmes lenkki som gäller, hoppas inte armbågen hindrar. Och sedan skulle det bli akrobatikträning, men jag kan inte vara med :( cutcutcut jag mår så dåligt.
Ennutill idag på gymnastiken då vi hade boboll så skrapa jag upp handleden och nu tar det sjukt, varje gång när jag slog blev det större sår. Emo
a old one

Kommentarer
Postat av: siiic

an old one* :)

2010-08-19 @ 18:50:33
URL: http://siiic.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0