WESC

 FÖRLÅT ANSIKTE :(:(
fick den ^ idag från båten :) iiiiii e så glaaaad ! Jag har haft så otursdag. Började genast från morgonen, som sagt var ju anna övernatten till mej på morgonen 7 tiden rinde jag till mamma och pratade lite om hur jag ska slippa hem från stan och annat. Samtalet räckte 5 minuter och 30 sekunder. Efteråt började jag och anna gör oss färdiga vi hade ungefär lite över en halvtimme på oss. Bussen gick 10 före 8 och vi startade hemifrån 25 före 7. Vi tog min cykel (som va i dåligt skick) hade tomt hjul så det var VÄLDIGT svårt att ha någon på när jag cyklade till min fammo vart jag lämnade cykeln. När vi for från gården gick det trögt. Cyklade kanske 50 meter och stannade för att blev så arg för styre bara vinglade för hjulet var tomt. gick en bit och cyklade igen kanske 70 meter. SEDAN flippa jag ur. Stanna och ropa svärord allt vad jag kunde och tänke kasta cykeln i diket. Gick raskt ca. 50 meter. Cyklade resten av vägen hade kanske 1 kilometer kvar till fammo. Då gick det lättare att cykla men vingla nog endå. MEN vi hade 3 minuter på oss att komma till busshållsplatsen på en kilometer då sa jag till anna att nej vi kommer int att hinna och då blev jag fittig och stressad. Cykla så snabbt jag kunde. Sedan när jag parkera cykeln vid fammo såg jag på klockan den var 07:51 en minut över. MEN alla stog ennu på busshållplatsen och grannen min går framför oss några meter. Då tänkte jag att om han hinner , hinner vi. Och bussen kom just då vi hade 10 meter kvar från busshållsplatsen. När man satt i bussen fick man pusta ut. Vilken tur vi hade!
Senare i maten vi hade makaronlåda, soppa, bröd och efterrätt. Jag åt makaronlåda vi hade kul vid bordet med lawwe , anna , seynab , sanna och jessica. Efter någon stund ser jag att jag har lyckats få ketchup på ärmen. Torkade bort det genast, de lämna liten fläck. Fan tänkte jag! Efter en liten stund faller det en makaron med ketchup i famnen på mej rakt på tröjan. HELVETE tänkt jag och kasta makaronen på golvet och torka bort det. Då lämnade lite större fläck. Jag kunde int göra flera misstag. När jag hade ätit brödet och makaronlådan åt jag efterätten. Det skulle vara typ omöjlig att klotta. Men nej jag lyckades :o jag klotta rakt på tröjan igen men som tur lämna de ingen fläck men då flippa jag ur igen. Anna börja skratta men hade ingen aning varför. Seynab börja skratta till Annas skratt, sedan börja jag skratta DÅ började Seynab skratta ennu mer. Och då gjorde jag en sak som jag tänker sensurera :) och då skratta ALLA FÖR FULLT. Hur länge som hellst. Hela matsalen såg på oss men whatever.
Sista misstaget som jag gjorde var att kom försenat till träningen jag trodde vi hade träning 8 men den började halv 8 och jag hade ingen aning var vi hade träning, vissta bara att det var i stan. Fick veta att vi hade träning 7 minuter före det började. Men kom försent typ 10 minuter. Men i träningen misskyckades en pyramid och linda (som var högst upp) föll ner och ingen tog i henne jag fick någolunda i henne när jag stod på axlarna, men det bromsade inte så mycket. Hon föll rakt på ryggen och slog huvudet för fullt i golven, föll från 4 (?) meters höjd på bar golv. Jag fick UUUUR dåligt samvete för att jag vet hur det känns när man faller och slår huvudet då ingen tar emot. Den painen e int alls kul. Fällde några tårar. Men som tur var det i slutet av träningarna så inte det var i början!
Efter skolan idag for jag till stan med lawwe för att fråga paroplats. For först till makuuni och frågade (filmhyrnings ställe och säljning av godis) men det var fullt. Sedan gick vi till Gloria (biograf) och slapp dit :) jeeee ! sen genast for vi hem. Och när jag slapp hem provade jag min älskade wesc huppare och tog några bilder satt dom direkt på datorn. Sen for jag ut och härjade i Gamla Vasa med siic bibi & ele. Fick ett gott skratt för dagen.
Och nudå så skall jag se på bb (big brother) sen snabbt till duschen och sova.
Imorgon e de ju då filmkväll i min skola och jag tänkt fa dit men så fick jag veta att vi har träning imorgon och NEJ jag slipper int till filmkvällen :(
Har haft träning tisdag, onsdag, torsdag och nu imorgon !
8 TRÄNINGAR KVAR TILLS VI FAR TILL ICU I CHEERLEADING (VÄRLDSMÄSTARSKAPS UTTAGNING)

Kommentarer
Postat av: anna

jag orka lääääs : )))))))))))))

2009-10-09 @ 15:18:20
URL: http://aaaannaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0