TAITAJA

eeee ooo, kom hem just från brändö :) jag paulina & kenne har som sagt varit på taitaja mästare, gick HELT okej, sejer vi , vårt poäng var 23.5 och bästa var typ ~ 30 poäng, övis & korsholm for vidare. Men jag hadd i alla fall uuuuuur kul där ;) och jätte god mat hadd di (; När tävlingen var slut och alla fick sina pris for vi hem :) jag hadd kommit med skotern dit och det var uuur halt på morgonen att köra var typ livsrädd... nästan! Alla fick en orange/gul/röd ros och den rymdes inte i skotern (i dendä boxen) så tyng paulina bara in den , ää ja tyckt jätte synd om rosen :( :D och nu blir jag JÄTTE STRESSAD på web-cameran som int vill funka :o aah så ja ;)

vi fick en YA kasse, ros, diplom och ovanför diplomen står de mitt namn och skolan, en penna, ficklampa och en nyckelring som int syns :) pennan är jätte häftig den ser ut som en bläckpenna blandad med blyertspenna för den har gummi på ändan men då man tynger på gummit så kommer det stift ut ;) LOVE IT ♥
Har som sagt träning idag med dräkterna på igen och man får komma och se på. klockan 20.00 vid hietalahden koulu alltså i sandvik. Och som sagt är det west coast vikings cheerleaders (platinum) som uppträder ;)
Andra planer > att läsa på engelska prov & geografi prov + om jag hinner så ska jag läsa på finska boken. CYA ;)


jason marz - i'm yours

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0