ouch

Är tillbaka från uleåborg som gick int alls bra! Men igentligen va vi int där och tävla vi var där och hade mest kul för vi visste att vi skulle bli sist :) men huvudsaken var att vi slipper direkt till fm tävlingarna som är om tre månader :)
i kenraalin gick det dåligt allt for upp åt skogen men jag tänkte att vi klarar det här bra sen när vi uppträder till publiken. Men sen fick vi veta att di måsta ta bort en (baklyftare) av mej i slutpyramiden för att de int fick vá där. Men jag och ellu (som var min pohja) skulle klara det fint :) vi prova några gånger utan eve då som var bake för mej (alltså i en axel stående) Men sedan i programmet så gick det upp och allt var så fiilis men sedan just då a pyramiden hadd gått upp för lillis
så rasa bara allting. Hann inte ens reagera alla låg på mattan, Jag försökte stiga upp så fort som möjligt men det var svårt när jag låg på alla för ville ju inte trampa på dem. Förstode inte hur vi lyckades att falla eller liksom just SLUTPYRAMIDEN, okej det var värkligen INTE ellus fel för det var hon som föll så att hela pyramiden föll. Hennes ben bara svek. Eller det var först ryggen som böjde sej på nått sätt sedan fötterna. OKLOKT att just före tävlingen byta bort. Och vårt program gick annars också så dåligt :( men PLATINUM ger inte upp ! :) nejnejnej vi ska träna DUBBLET så hårdare och sen om tre månader visar vi vad vi påriktit går för ;) PLATINUM LOVE YOU !
ska vá me sötsiic idag snart nångång ;) och sen senare på kvällen med lawwe !
hejdå människor♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0