har det värkligen så STOR betydelse?


Varför blir männskor så chokade när man pratar om några år yngre än sej själv? Jag förstår inte vad några års skillnad har så stor betydelse? Jag tycker det är INTE stor skillnad om man tänker efter. 5 år kan vara stor skillnad, men inte två. Är inte huvudsaken att man är lycklig med männskan? Som jag jag är mest på fritiden med yngre än mej, men vad kan man när -95 är bättre sällskap än min egenålders människor, på sommarlovet var jag bara med -95 & siic, men dom är finskspråkiga. Har inte många -95 som är svenskspråkiga. JAG tycker mina finskspråkiga kompisar är bättre att vá med, tryggare , roigare, bara för bra. Men vad kan man att jag tycker så? Vad är det för fel att vá med yngre än sej själv? kan nogån svara på den frågan? Om jag skulle få välja vill jag vara -94 som jag är men får bestämma vem man vill vara med, så att man inte får skitiga blickar av andra eller annat likanande, och sen vill jag ha sommaren 2009 tillbaka. Har lärt känna många nya människor som står mej värkligen nära. Jag vet värkligen inte vad jag skulle göra om jag inte träffat dem. Och jag kommer att sakna 2009 mycket sedan när det är december, för att dethär har varit säkert världens bästa år ! alla kompisar jag lärt känna mitt förra juniorlag som har varit bäst, miika - som jag värkligen saknar :( saknar våra tider, nu har han ädrats, och haft skrattande år och lessnast också. Men jag vill ha redan sommar så har jag umgås med dom här härliga bästa finaste människorna > mäxä mixu mikke wade suski annila siic ! och nu har jag träffat bibi eller okej hon e min vän som liten men det kommer hon inte ihåg, och hon är -95 !
Jag lovar dom kommer att stå mej närmast och dom är -95. MEN VAD KAN MAN att man har bättre kompisar än egen ålders? lika mogen é ja endå eller? 
Eller tycker ni att jag borde sluta att vara med -95: orna & siic och vara med äldre och min egen ålder som jag inte trvis så bra med? vad tycker ni ? svara gärna vill veta vad just DU tycker.

Kommentarer
Postat av: linn

njaa..

2009-10-31 @ 20:13:41
URL: http://linnnerikssonn.blogg.se/
Postat av: anna

jag e väl bra fast jag e 94 ? ;o :DDDDDDDD

2009-11-01 @ 14:53:55
URL: http://aaaannaaa.blogg.se/
Postat av: sonya

ja tkr du har rätt, att de e ingen skillnad bara man trivs,

o ja tkr sj att du visar bra " esimerkki " när du e me yngre fast de int ens har så stor skillnad, om du fösto va ja menar ! ^^

2009-11-02 @ 16:01:12
URL: http://sonyaevelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0