AKTIV

heeeeej :D jag tycker jag har varit OTROLIGT aktiv idag ;)
i bussen på morgonen påväg till skolan läste jag färdigt min bok som jag hade en "esitelmä" om i finskan.
Igentligen skulle vi ha jomppa första blocket men i stället hade vi samhällslära prov. Jag trodde det skulle gå upp åt SKOGEN för att jag hade int läst alls. Eller okej JÄTTTTTTTTTE lite och det gick helt okej för mej. Sedan hade vi finska, skrev på rasten allt vad jag skulle seja om boken jag läste och klara av att bli nästan färdig. Läste några gånger igenom före jag skulle ha det. Och när det var min tur läste jag utantill , utan pappret jag hade skrivit på. När jag hade berättat om den halva stooryn på sejer linda plötsligt att jag är jätte röd vid brötkorgen och uppåt. Sedan märkte alla det. Tarja (finska läraren) sa att det är pga. didä alla eleverna som satt där att jag fick det. Men nu vet jag varför jag blev så nervös för efteråt jag hade haft det så gick det bort. Och jag blev ur chokad när jag såg det. För jag hade ända från halsen och neråt helt UR rött. Rött rött bara rött. Jag skämtar int alltså helt rött. jag var by the way fläckig :o ! och så fick jag en 9:a i min esitelmä ;)
sedan hade vi engelska , vi hade förhör som gick helt ok för mej. och sedan verbförhör i grupper. kulkul! var jätte aktiv och lyssnade.
Moddan fortsatte vi på vår "tanktekarta uppstats" skrev mega mycket. Och blev klar nu ska jag bara renskriva.
Tyska - Gick igenom något nytt och hade ingen aning om hur man skulle göra så jag bara gissade och hade ganska mycket rätt. Alltså jag tycker av min egen åskit att jag har varit SUPER aktiv. :)
Ennutill att anna for hem från skolan för att hon börja känna sej så sjuk :( hoppas hon kommer till kyrkan idag då.
Jaaa, vi har första skriba möte i kyrkan. Alskat 2 ;) !
Och i skolan var det en person (nämner inga namn) som spydde i skolan i gula där vid skåpen, stakkaren ;( och sedan en rast senare ser man skit på golvet :o eller jag tror det var de för att de lukta int så härligt där i alla fall.
imorgon e de konvent WUHUUUU ! Och fem tiden far jag snabbt med siic & bibi till butiken och köpet energidricka ;) nu e de moro :D

ps. förlåt för en dålig uppdatering
plötsligt götha på modersmåltimmen igår :
what the fuck?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0